18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Odds

När du spelar på odds hos Bet365 gör du det hos en av branschens absolut mest populära spelsajter. Här hittar du odds på sport, politik och TV & underhållning, ingen marknad är för liten. Nedan går vi närmare in på hur du gör för att ta del av upplevelsen och vad du kan finna längs vägen.

Skapa konto på Bet365 Odds

För att skapa ett konto hos Bet365 odds behöver du inte lägga ner många minuter. Du gör det på ett lite mer sedvanligt sätt och fyller i ett formulär. Efter detta är ditt spelkonto skapat och du kan sätta igång med att utforska sajtens sportsbook.

  1. Surfa in på Bet365 Odds, antingen via vår sida eller genom en sökning.
  2. Klicka på “Bli medlem” uppe i det högra hörnet.
  3. Fyll i dina kontaktuppgifter och välj ett användarnamn samt lösenord.
  4. Lägg in din bonuskod – SUP365 – i samband med detta.
  5. Klicka på “Bli medlem hos Bet365” för att slutföra din registrering.
  6. Du har nu ett spelkonto.

Omdöme av Bet365 Sport

Bet365 har över 20 år på nacken som spelbolag och har sedan start erbjudit ett stort utbud av odds, tillsammans med flera andra spelformer. Att spela på just Bet365 sport är en upplevelse utöver det vanliga och som lockar både nya och mer erfarna spelare till sajten. Det är en väldigt bred produkt som inte saknar någonting och som ligger i framkant på marknaden i många olika kategorier.

bet365 odds

Odds Bonus & Kod hos Bet365 

För alla nya spelare på Bet365 sportsbook finns det en Bet365 bonuskod för odds att ta hem när du gör din första insättning. Den ger dig en extra push i spelkassan och gör att du kan ta ut svängarna ännu mer redan från start. Just nu består den av en matchning på 100% till den första insättningen. I detta fallet hela vägen upp till 1250 kronor.

Det enda du behöver göra för att ta del av din bonus är att fylla i din bonuskod i samband med att du registrerar dig på sajten. Därefter gör du din första insättning som behöver vara på minst 50 kronor för att erbjudandet ska gälla. I samband med att du slutför insättningen får du också bonussumman till ditt spelsaldo.

Bet365 Betting & Odds

Bet365 betting är så mycket mer än bara spel på odds inför ett event och vänta in slutresultat. Bet365 erbjuder mängder av olika spelformer som alla innehåller spännande funktioner och finesser. Detta gör att vardagen blir trevligare för spelaren som har möjligheten att variera sig på olika typer av spel och använda olika verktyg för att variera sig ytterligare därtill. Den som vill veta mer om dem, har vi sammanställt en full Bet365 recension för odds, casino & övriga funktioner.

Odds på Sport

Det som är vanligast att hitta är såklart spel på Bet365 odds. Kategorin avser spel på alla sporter från fotboll till golf och beachvolleyboll. Det är just den spridningen av event du hittar när du besöker Bet365. Oavsett om det är en internationell toppmatch i fotboll eller en kvalmatch till en tennisturnering på andra sidan världen kan du räkna med att hitta det bland utbudet.

Vad som främst sticker ut är mängden olika spel du kan hitta på en och samma match eller turnering. Det finns flera olika marknader att sätta tänderna i och det är enkelt att navigera sig genom marknaderna med hjälp av kategorierna som finns att tillgå. Helt enkelt en komplett sektion för odds.

Odds på TV & Underhållning

Det är som sagt inte bara spel på sport du hittar under Bet365 odds. Man erbjuder även ett stort spelutbud på TV & underhållning. Detta är såklart inte lika vanligt som sportevenemangen men spelare på sajten får ändå sin beskärda del. Exempel på spel under den här kategorin kan vara när det vankas Eurovision, Oscarsgalan eller någon annan tävling kopplad till film, musik med mera.

Odds på Politik

Odds på politik har blivit allt vanligare och det visar sig även på Bet365 odds där du hittar flera olika spelobjekt. Det rör sig om odds på politiska val både inom Sverige och i utlandet. Här kan en del spelobjekts avgörande ligga långt in i framtiden varav cash out-funktionen vi kommer beskriva lite längre ner kan komma väl till pass i samband med att resultaten svänger.

Bet365 Liveodds

När det kommer till att spela på liveodds ligger Bet365 även här i framkant. Det finns ett ständigt välfyllt utbud av livesport och tillhörande marknader att spela på. Dygnet runt är livebettingklienten tillgänglig och likt för utbudet i övrigt är det stor variation som gäller på vilka sporter som går att hitta. Både stora event och mindre event delar på det stora utrymmet.

Vid spel på Bet365 liveodds kan du som spelare bygga en analys på ett spel utifrån hur matchen utvecklar sig. Oddsen uppdateras i realtid och är du snabb på knapparna kan du få en fördel gentemot spelbolaget. Det gäller även att kunna ha is i magen och invänta rätt tidpunkt för att trycka iväg sitt spel.

Live Stream

För att kunna spela på live odds på absolut bästa sätt ska du kunna se den matchen du väljer att spela på. Hos Bet365 odds kan du komma undan multipla abonnemang till diverse streamingtjänster och istället se matcher från alla världens hörn direkt i din dator eller mobila enhet, streamat från Bet365. Det är framför allt fotboll, tennis och basket som dominerar utbudet av streams men även andra sporter går att hitta dagligen. Njut av underhållning från spanska La Liga, italienska Serie A och världens bästa basketliga, NBA.

Funktioner till Bet365 Odds

Det härliga med Bet365 odds är att det inte bara är att analysera en match och sen hoppas på det bästa. Inbakat i spelupplevelsen är att det finns flera funktioner och finesser som framför allt ska göra det enklare för dig som spelare, men också öka dina chanser att gå vinnande ur ett spel. 

Bet Builder – Bygg ett spel

Med Bet365 sport bet builder gör du precis som du låter. Du bygger ett spel, i detta fallet ett eget spel som inte redan finns bland utbudet. Som exempel kan du välja tre olika spel på tre olika marknader från och samma match och kombinera dessa till ett kombinationsspel. Du kanske tror att ett lag vinner, samtidigt som det blir över ett visst antal mål i matchen och att laget du tror vinner även vinner hörnstatistiken. Med Bet365 bet builder sätter du ihop detta till ett spel med lukrativa odds.

Cash Out – Stäng ett spel

Cash Out var den funktion vi nämnde som passade bra ihop med spel där oddsen har en möjlighet att justera sig och ändras under matchens eller turneringens gång, eller vad nu spelet berör. Med cash out har du möjlighet att stänga ett spel innan det faktiskt är avgjort. Det kan vara att du vill plocka ut den vinsten som spelet hittills har resulterat i, eller att du vill minska förlusterna för att det har gått motsatt väg. Då är detta möjligt med Bet365 cash out.

Boostade odds

Med boostade odds får du som spelare en liten bjudning av Bet365 som på utvalda matcher boostar oddsen, det vill säga höjer dessa så att det inte matchar något annat odds på just det spelet på marknaden. Funktionen är endast framtagen för att du ska kunna få ett spel till ett extra fint odds och har således bara fördelar.

Insättnings- och uttagsmetoder hos Bet365 Sport

Det blir allt vanligare att svenska bettingsajter väljer att kapa listan av betalningsmetoder för insättningar och uttag. Bet365 sport väljer dock att göra tvärtom och erbjuder ett brett utbud både för insättningar och uttag. Oavsett om du föredrar sedvanliga metoder eller nyare moderna sådana är det fritt fram att välja den som passar dig bäst.

Gör en insättning till Bet365 Sport

Vad samtliga metoder har gemensamt är att det är väldigt enkelt och går dessutom snabbt att göra en insättning på Bet365 sport. När du har valt det belopp du önskar göra en insättning på går du vidare med att välja metod för insättningen. För att slutföra insättningen använder du bara det det verktyg som metoden kräver.

Gör ett uttag till Bet365 Sport

När du gör ett uttag från Bet365 sport skiljer det sig en aning i tiden det tar. Processen i sig är lätt, du väljer ett belopp och slutför det med önskad metod. Beroende på vilken metod du tar kan tiden det tar för beloppet att nå ditt bankkonto skilja sig, allt från ett par minuter till ett par dagar.

Bet365 Odds App

Vill du förflytta dig från att spela på Bet365 odds på en dator till en mindre enhet i form av en mobiltelefon eller surfplatta finns det flera möjligheter för detta. Det finns en Bet365 odds app att hämta hem som gör att du oavsett var du befinner dig kan njuta av spelupplevelsen. Ta med dig Bet365 på tåget, på semestern eller till fikarasten.

iPhone

Är du en användare av iPhone eller iPad, så kallade iOS-enheter så laddar du ner Bet365 odds app via App store, som är app-butiken för enheten. Därefter kan du sköta hela äventyret från registrering och insättningar till att kika på Bet365 live stream i din mobila enhet.

Android

Skillnaden för Android-användare är platsen där du hämtar hem appen. Du hittar Bet365 sport app i Play-butiken där du snabbt och enkelt laddar ner densamma. 

Bet365 Mobil

Föredrar du att hålla antalet appar på din mobila enhet till ett minimum kan du även spela på Bet365 betting utan att ladda ner någon app överhuvudtaget. Man har tagit fram en alldeles utmärkt mobilanpassad webbsajt som du enkelt kommer åt genom att surfa in på sajten via din mobila webbläsare. Även här kommer du åt alla funktioner och kan genomföra alla steg som du kan om du spelar på en dator eller i appen.

Kundtjänst för Bet365 Odds

Det kommer förr eller senare en stund då du kommer behöva ta hjälp från Bet365 kundtjänst, oavsett hur stort eller litet problemet är. Först och främs finns det en alldeles utmärkt Bet365 odds FAQ där du hittar svaren på spelarnas allra vanligaste frågor. Här hittar du också ofta svaret på din fråga så länge den inte rör ditt konto specifikt.

I så fall tar du kontakt med den Bet365 odds support som finns och är tillgänglig dygnet runt genom flera olika kontaktvägar. Du kan i vanlig ordning livechatta med supporten oavsett om du är på en dator eller i din mobil. Vill du mejla kan du göra det och få svar från svensktalande support inom kort. Så gäller även om du föredrar att ringa vilket också är möjligt, även här med svensktalande support på årets alla dagar. 

Vanliga frågor om Bet365 Odds:

På sajtens FAQ hittar du som nämnt svaren på spelarnas vanligaste frågor. Det finns ett par som dyker upp mer ofta och som kan vara bra att ha koll på redan innan, enligt nedan.

✔️ Har Bet365 en svensk licens för betting?

Som en av marknadens ledande aktörer var Bet365 tidiga med att erhålla en svensk licens. Det innebär för dig som spelare att du kan känna dig trygg i att sajten uppfyller alla krav vad beträffar din säkerhet på sajten. Man erbjuder schyssta villkor både för användningen av deras sportsbook men också sin bonus.

✔️ Vilken är Bet365 odds bonus?

Den Bet365 odds bonus du just nu kan hämta hem ger dig en 100% matchning av din första insättning, hela vägen upp till 1250 kronor. Skulle du göra en insättning på 1250 kronor får du alltså 2500 kronor totalt att påbörja ditt äventyr med. Du måste spela igenom summan en gång för att kunna flytta eventuella vinster därefter.

✔️ Rekommenderar ni Bet365 betting?

När det kommer till att ranka bettingsajter har Bet365 länge legat och ligger fortfarande i topp. Det är en upplevelse som ger dig allt det du behöver av en sportsbook idag. Därför är det ett rungande JA på frågan huruvida Bet365 Sport är att rekommendera.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: