18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sverige – Slovakien odds EM 2021

Uppladdningen inför fotbolls-EM är igång – och vi ger dig en komplett guide till mästerskapet. Den här gången har det blivit dags att titta närmare på matchen mellan det blågula laget och Slovakien. Vilka chanser har Janne Anderssons lag att vinna? Häng med när vi kikar närmare på Sverige Slovakien odds. En riktigt spännande match inte minst för faktum att det här är Slovakiens första EM-mästerskap någonsin. Dessutom är matchen viktiga för att Sverige ska kunna gå vidare i mästerskapet.

Odds på Sverige – Slovakien

Spelbolag Sverige vinner Uavgjort Slovakien vinner Spel på Em
Bet365 logo

Odds er från d. 10.3.21. Kom ihåg att odds kan forändres.

Spelar i grupp e

Sverige spelar ju som bekant i grupp E. Lottningen i EM 2021 visar att Sverige kommer att få möta Spanien, Polen och Slovakien. Den första matchen spelas i Bilbao mot Spanien, men därefter heter motståndet alltså Slovakien. Det slovenska laget tog sig till mästerskapet efter att ha besegrat Bosnien, Irland och Nordirland i grupp E. Hur ser då Sveriges chanser ut? Har det blågula laget chansen att vinna mot Slovakien?

Sverige slovakien odds

Experterna om Sverige Slovakien odds

En titt på oddsen visar Slovakien knappast är favoriter i grupp e. Det är knappast överraskande eftersom laget tog sig vidare till sommarens mästerskap genom att ha tagit hem sin Playoff-grupp.

Laget spelar med en 4-5-1-formation. I målet kommer vi troligtvis att få se Rodák medan Rusnak, Kucka, Lobotka, Hamsik och Mak intar det slovenska mittfältet. Förbundskaptenen Stefan Tarkovič har fövisso ett antal stjärnor i laget – fast frågan är hur långt det slovenska Laget kommer att ta sig i mästerskapet? Även om flera av spelarna i den slovenska i EM -truppen spelar i de europeiska fotbollsligorna så är motståndet i sommarens mästerskap tufft.

Fast det slovenska laget ska inte på något sätt räknas ut. Laget har en imponerade rutin – inte minst då det gäller spelarna Kucka, Hamsek och Pekarik. I kvalspelet så tog Slovakien hem en vinst mot Irland efter straffläggning, och efter en förlängning vann de även över Nordirland. Kapaciteten är hög och laget har en bra sammansättning. Hur ser då EM odds 2021 för Sveriges del? Det Ska vi kolla närmare på nu.

Sverige formkurva inför EM 2021

Sveriges väg till EM 2021 har varit relativt stark. Spelarna i den blågula landslagströjan gjorde ett riktigt bra EM-kval. Förväntningarna inför EM 2021 är därför självfallet höga. Victor Nilsson Lindelöf är några av lagets främsta stjärnor tillsammans med Emil Forsberg, Alexander Isak och Dejan Kulusevski.

Öppningsmatchen i grupp e mot det spanska laget kommer garanterat att bli tuff – så frågan är hur väl är en truppen kommer att prestera mot Slovakien? Det här blir alltså svenskarnas andra match under mästerskapet – och för att gå vidare i EM 2021 är det viktigt att de tar hem vinsten mot Slovakien. Offensivt så har Sverige ett starkt lag . Robin Quaison blev den spelare som gjorde flest mål för Sverige under kvalet. Och kanske har han även möjlighet att prestera världen under EM 2021?

Den slutgiltiga svenska truppen till som kommer att tas ut EM 2021 presenteras i maj. – och självfallet kan mycket hända fram till dess.

En sak är iallafall helt klar. För att Sverige ska lyckas så krävs det att de har väl sammansatt lag med en hög arbetskapacitet. Sverige har flera tekniskt skickliga spelare, men för att komma långt i EM 2021 krävs att det är på topp. Marcus Berg har fått utstå en del kritik, fast där en väldigt viktig spelare för det svenska laget. Sen ska så klart inte Zlatan räknas bort – fotbollslegenden nummer ett har nämligen antytt att han kanske kommer att spela i landslaget igen…

Sverige Slovakien odds

För dig som vill spela på Sverige Slovakien odds finns det många olika alternativ. Du kan välja ett spela på matchen redan nu – med chansen att få riktigt bra odds. EM odds 2021 förändrar sig ju närmare mästerskapet som vi kommer. Genom att redan nu börja titta på Sverige Slovakien odds kan du göra riktigt bra satsningar. Självfallet så kommer även Sverige Slovakien odds att erbjudas i form av livespel.

Även om få bettingbolag ser Slovakien som en förhandsfavorit, så har laget självfallet möjlighet att överraska. Genom fotbollshistorien så finns det gott om exempel på nationer som har blivit riktiga skrällar – och tvärtemot vad alla förhandstips säger, faktiskt kommit riktigt långt under EM. Och det är väl ingen av oss som har glömt den isländska framgångssagan? Den som satsar på lagen som överraskar och skräller kan självfallet få riktigt bra odds med goda utdelningar.

Ett spännande mästerskap

EM 2021 kommer garanterat att bjuda på stor spänning. Många experter tippar i skrivande stund Englands som storfavoriter att vinna EM 2021. Även Belgien och Frankrike har starka EM odds 2021. Tittar vi närmare på den grupp som Sveriges spelare i, så ses Spanien som storfavoriter. Däremot så finns det få experter som i dagsläget tror att Slovakien kommer att gå särskilt långt i EM 2021.

Ju närmare mästerskapet som vi kommer så kan du självfallet ta del av aktuella Sverige Slovakien odds här hos oss. Vi håller dig uppdaterad om allt som rör Sverige – Slovakien odds EM 2021.