18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa Betting Appen

Betting blir allt mer mobilt, lättillgängligt och smidigt – och det är till stor del tack vare bettingappar. Därför har vi sammanställt denna jämförelse, så att du med enkelhet kan hitta och ladda ner den bästa betting appen på nätet. 

Gå till spelbolagen i listan, registrera dig via den mobila webbläsaren eller datorn och ladda därefter ner appen för smidigast process.

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

ComeOn
Bonus
Betsson
Bonus
bet365
Bonus

Betting i App

Med de smarta enheternas frammarsch har det blivit enklare än någonting förut att betta och för den i särklass bästa upplevelsen föredrar vi definitivt betting via en app – åtminstone såvida produkten håller måttet. Konkurrensen blir allt tuffare bland spelbolag även om de toppskiktet av bästa bettingsidorna för spel via app är en bra bit framför resterande operatörer. 

Den här artikeln tittar närmare vilka bettingappar som det faktum är bäst, med deras tillhörande erbjudanden, och hur hämtar hem dessa. Dessutom med vad man bör ta i beaktning om man på egen hand jämför olika alternativ för betting via app.

De flesta vill förstås ha sin betting app i mobilen, men ha i åtanke att flera av apparna kan laddas ner till exempelvis läsplattan eller i vissa fall även datorn. Tack vare detta minimerar du tidspill och kan snabbare placera dina bets – oavsett vart du befinner dig, eller tid på dygnet.

bästa betting appen

Jämförelse av Betting Appar

De flesta betting appar har sin USP, men vi jämför dessa – för att du på ett effektivt kan hitta det helhetskonceptet och den produkten som är bäst. Eftersom den stora majoriteten faktiskt placerar sina bets i mobilen och en stor del av dessa via spelbolagens appar, finns det en stor efterfrågan på en transparent och rättvis jämförelse. Där kommer vi in och fyller tomrummet. 

Givetvis nöjer vi oss inte med att en bettingsida enbart har en bra app, utan de måste även motsvara de krav vi har på dem i övrigt – ett vettigt utbud av spel, bra odds och funktionalitet. Givetvis ska de också ha en svensk spellicens – vi sätter alltid säkerheten för våra besökare främst. 

Bästa Betting Appar:

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. Betsson
 4. ComeOn
 5. Betfair
 6. LeoVegas
 7. 888 Sport

1. Bet365

Kungen av betting, Bet365, har förstås en app för deras spelprodukt – och den är marknadens i särklass bästa, enligt oss. Med Bet365 app får du tillgång till odds från hela världen, i den mest användarvänliga av miljöer. Att navigera sig runt i appen är hur enkelt som helst, sökfunktionen är perfekt och inte minst är den alldeles utmärkt för livebetting och streams. 

Vi upplever att betting appen hos Bet365 har precis allt man kan önska sig och på mer eller mindre alla områden är de på en högre nivå än övriga konkurrenter – någonting som ger dem en fundamental fördel i kampen om spelarna som vill få den bästa betting-upplevelsen i mobilen eller läsplattan.

Ett område där de på allvar sticker ut r att man kan logga in med fingeravtryck, Face-ID eller en fyrsiffrig kod via applikationen. Smidigare att komma in på Bet365-appen blir det helt enkelt inte. 

2. Unibet

Inte helt förvånande är även Unibet uppe och nosar på toppen när vi jämför de bästa betting apparna i Sverige. Spelbolaget är i princip alltid, oavsett område och inriktning, i toppskiktet och så även med deras eminenta app. 

Via Unibet app får man ut maximalt av sitt bettande – ett lika stort utbud i app som framför desktopen, med spelfunktioner som live stream, cash out och stor funktionalitet för live betting. 

Dessutom är det enkelt att hitta till de olika avdelningarna inom bettingen via deras applikation, som finns nedladdningsbar för både iPhone och Android. 

3. Betsson

Hos Betsson får man en helhetsprodukt av klass via deras app, vars användarvänlighet och funktionalitet sticker ut och sätter dem högt på listan bland som en av de bästa betting apparna. För betting rekommenderar vi att ladda ner Betsson app – och då dessutom få tillgång till ett stort spelutbud, inte minst på svensk sport.

Vi hade dock kunnat önska att de skulle erbjuda en exklusiv betting app – utan exempelvis casino – för att hålla det mer cleant. 

4. Bethard

Bethard har haft en betting app mer eller mindre sedan deras lansering och via den får man ta del av odds på sport, underhållning och politik – utöver mycket annat. Precis samma utbud som på övriga enheter. Den största styrkan med Bethard app anser vi vara deras liveodds, där man enkelt och snabbt kan placera sina spel med en bra överblick av övriga evenemang som är live.

Dessvärre – en stor miss – har Bethard enbart deras app tillgänglig för Android och således inte för exempelvis iPhone-användare. 

5. Betfair

Världens största spelbörs, Betfair, erbjuder såklart en app för betting till deras medlemmar. Det finns ingenting specifikt att anmärka på med appen, utöver bristen på moderna betalningsmetoder och avsaknad av BankID, men så är även fallet för desktop-användaren.

Med Betfair app hittar du de i särklass bästa oddsen på marknaden, av anledning att det är en oddsbörs primärt och sportsbook sekundärt, och för den seriöse spelaren är deras applikation definitivt ett klipp.

betting appar

Ladda ner en bet app

Oroa dig inte – det är superenkelt att ladda ner en app för betting. Smådetaljer i processen kan skilja sig, men i det stora hela ser den närmast identisk ut och nedan visar vi hur du hämtar hem din bet app till mobilen.

Guide – så laddar man ner sin betting app:

 1. Gå till någon av bettingsidorna med app via vår topplista.
 2. Klicka på symbolen för App Store eller Google Play på hemsidan.
 3. Klicka på “Hämta” och ladda ner applikationen.
 4. Registrera ditt konto direkt. 

Hämta välkomstbonus med en betting app

Hos samtliga marknadsförda bettingsidor som erbjuder en ett bonuserbjudande på den svenska marknaden, kan man även hämta aktuell odds bonus via deras app – precis lika snabbt, smidigt och enkelt som från en webbläsare. 

Några skillnader existerar således inte, och man kan inte heller få en annorlunda; bättre eller sämre välkomstbonus från betting appar. Genom att ta sig till processen för registrering kan man acceptera bonusen, såvida om en sådan erbjuds. 

Glöm dock inte bort att ta del av diverse bonusvillkor som tillkommer, så du slipper bli missnöjd när välkomstbonusen väl accepterats. 

Fördelar & nackdelar med bettingappar

Som med allt annat finns det också både sina fördelar och nackdelar med att nyttja spelbolags bettingappar, men de förstnämnda är inte bara definitivt – utan klart – övervägande. 

Nedan listar vi de viktigaste punkterna för detta runt betting appar; dess nack- och fördelar.

Fördelar

 • Större tillgänglighet: Genom att använda en betting app kan du betta varifrån som helst, och när som helst. Dessutom med allt snabbare processer – som transaktioner från och till spelkontot.
 • Betalningar på samma enhet: De flesta betting appar har moderna betalningsmetoder som Swish och Trustly, vilket innebär att du inte behöver switcha mellan enheter för att utföra dessa.
 • Logga in via Mobilt BankID: Precis som ovan, kommer du även kunna registrera dig och senare logga in via Mobilt BankID via samma enhet som du har betting appen på. Lite smidigare.

Nackdelar

 • Något sämre laddningstid: Det är svårt att uppnå samma speed i en bettingapp som framför en dator, även om skillnaderna är små och blir ännu mindre med mer moderna enheter.

Bästa betalningsmetoder i betting appar

För en maxad spelupplevelse med dina betting appar, kräver det att korrekt betalningsmetoder och tekniska tjänster finns kopplade till spelbolaget och dess applikation. Grunden i detta är att man ska kunna utföra alla processer via en och samma enhet – den du har betting appen installerad på.

Detta är exempelvis en fundamental skillnad från den som bettar framför en dator, där man behöver plocka upp mobilen, annan övrig enhet eller ett kort för att utföra transaktionerna. Långtifrån optimalt.

De två bästa betting app-betalningsmetoderna anser vi, utan vidare konkurrens, Swish och Trustly vara – vilka båda är kopplade till BankID och framförallt Mobilt BankID.

Swish

För att utföra insättningar och uttag via Swish kopplade till bettingsidor behöver man först och främst sin betting app nedladdad, utöver Swish- och till sist BankID-applikationen. I samband med en betalning skriver man in sitt telefonnummer i appen, öppnar Swish och accepterar betalningen med BankID. Oavsett om det handlar om ett uttag eller insättningar, sker dessa på nolltid. Den absolut snabbaste betalningsmetoden på marknaden.

Trustly

Trustly är den perfekta betalningsmetoden för den som bettar via mobilen och framförallt en app. Det enda som krävs är att du laddar ner en betting app samt BankID. Därefter tar du dig till betalningar, klickar på Trustly och skriver in ditt personnummer. Godkänn till sist betalningen med din bankidentifikation. Uttagsmetoden är den näst snabbaste på marknaden och det dröjer sällan längre än 5-15 minuter innan det är utfört. 

Bäst Betting App – för olika enheter

Bettingappar är funktionella med nästintill alla smartphones, men vi uppfattar dem som allra bäst tillsammans med iPhone och iOS samt Android. Då är frågan – vilken är den bästa betting appen för de olika enheterna? Vi listar våra favoriter nedan, för de specifika modellerna.

Bästa betting appen för iPhone & iOS

 1. Bet365: Betting i världsklass via iPhone.
 2. NordicBet: Ladda ner i din iOS och få tillgång till all sport.
 3. LeoVegas: En uppdaterad och fantastiskt betting app för iPhone.

iPhone och iOS är den vanligaste modellen för smarta telefoner och således också otroligt viktiga för spelbolagen att lansera väloptimerade appar till.

Bästa betting appen för Android

 1. Bethard: Snabb betting i din Android.
 2. 888 Sport: Betta på sport i 888 app.
 3. ComeOn: Brutalt spelutbud i din betting applikation.

Nästintill lika populär är Android och majoriteten av bettingapparna som finns för svenskar att spela för har också ett alternativ för dessa användare.

Vanliga frågor om betting appar:

✅ Kan man få en bonus via en betting app?

Om spelbolaget erbjuder en odds bonus, kommer den kunna hämtas såväl via appen som datorn. Däremot existerar, åtminstone just nu, inga unika erbjudanden via diverse appar – även om det skulle kunna.

✅ Finns det exklusiva appar för livebetting?

Ja, det finns bettingsidor som skapat appar specifikt för en optimerad live betting-upplevelse. Detta inkluderar bland annat Unibet. 

✅ Måste det finnas en odds app för att spela i mobilen?

Man kan betta i mobilen även utan en odds app, via den mobila webbläsaren, men spelupplevelsen blir oftast något sämre. 

✅ Hur vet man om en betting app har svensk spellicens?

Det är inte appar specifikt som får erhålla en licens i Sverige, utan spelbolag – och vid osäkerhet man kan enkelt besöka Spelinspektionen för att dubbelkolla om en operatör är licensierad.

Summering

Jakten på den bästa betting appen behöver inte längre vara lika krånglig och vägen dit så krånglig. Med vår jämförelse hittar ni svenska bettingappar av hög kvalitet – och eftersom vi inte är bundna till något spelbolag kan vi vara helt transparenta och rättvisa med jämförelsen.

Samtidigt har alla bettingsidor med appar som vi marknadsför en svensk spellicens, vilket innebär att du kan betta i säkerhet och med ett av de starkaste konsumentskydden på den europeiska spelmarknaden.

Vi hoppas att den här artikeln, skriven av experter inom området, kommer hjälpa just dig till att hitta din nästa betting app att spela på – för den i särklass bästa upplevelsen i mobilen, med stort utbud av odds och stor användarvänlighet.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: