18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Trustly

Det är ingen underdrift att Trustly har revolutionerat spelbranschen i allmänhet och bettingmarknaden i synnerhet. Bettingsidor med Trustly är väldigt vanligt förekommande och vi ska berätta mer om varför det är en så stor del av branschen samt vilka de bästa alternativen är. Häng med!

X3000
Bonus
Interwetten
Bonus
ComeOn
Bonus
Casumo
Bonus
LeoVegas
Bonus
Hajper
Bonus

Trustly hos bettingsidor 2024

Även om Trustly är starkt förknippat med bettingsidor finns det mer därtill vad gäller användningsområden. Detta svenska fintechbolag såg dagens ljus redan 2008 och har därefter vuxit enormt. Idag är det ett bolag med över 500 anställda och som bara växer. Det är alltså relativt nytt och har gjort en snabb men samtidigt stabil resa sedan starten.

bettingsidor med trustly

Idag har Trustly tagit över en stor del av marknaden som en följd av deras klockrena lösning och mängder av fördelar. Inte bara har det underlättat processen vid insättning, där vi bland annat hittar Pay n Play som är möjligt tack vare Trustly. Även uttagen är snabbare än någonsin och även där är det bolaget som står bakom lösningen som tillåter detta. Spelbolag som accepterar Trustly har med andra ord en hel del att vinna på det.

Bästa spelbolag med Trustly 

Som med allt annat där det finns en konkurrenssituation finns det bettingsidor med Trustly som är väldigt bra och vissa som är mindre bra. Vi har noga utforskat och utvärderat sajter med möjlighet till betting med Trustly och har tagit fram Sveriges bästa spelbolag med Trustly. På så sätt kan du säkerställa att du utöver snabba och smidiga insättningar och uttag även finner dig en grym användarupplevelse i övrigt. Det är trots allt helheten som är det viktiga!

Våra favoriter bland bettingsidor med Trustly:

 1. No Account Bet: Spelbolag fullt integrerat med Trustly.
 2. Unibet: Snabba uttag via Trustly.
 3. Bet365: Giganten för betting.
 4. Betway: Insättningar & uttag med Trustly.
 5. Snabbare: Snabba transaktioner och processer.
 6. Betinia: Nytt och modernt spelbolag.
 7. Fastbet: Toppklass för smidig betting.

1. No Account Bet

No Account Bet är en aktör som använder Trustly fullt ut. Som vi hör på namnet är det en sajt som erbjuder spel utan konto, vilket är en annan benämning av Pay n Play. Deras tanke om att vara en sajt som erbjuder en smidig väg fram till man kan börja betta möjliggörs tack vare Trustly.

2. Unibet

Som en av landets absolut största aktörer hade det inte varit gångbart att inte ha Trustly som en lösning man starkt förknippas med. Du registrerar dig med e-legitimation hos Unibet och fortsätter sen till att signera dina insättning, som såklart görs med Trustly, med samma e-legitimation. Med fördel kan du använda ditt mobilt Bank ID och tillsammans med Unibet och Trustly vara igång på nolltid.

3. Bet365

Ytterligare en jätte hittar vi i Bet365 som självfallet också är ett spelbolag som accepterar Trustly. Som en av många bettingsidor med Trustly kan Bet365 vara den största och som flest spelare direkt förknippar med sportbetting. Därför är det en självklarhet att Trustly kan användas både för enkla insättningar men framför allt uttag, som är den punkt där val av metod kan göra störst skillnad.

Trustly Betting

Hur går det då till när du ska betta med Trustly? Det är egentligen bara för spelaren att förvänta sig samma härliga spelupplevelser som man är van vid, med skillnaden att allt runt omkring flyter på betydligt smidigare. Just registrering, insättningar och uttag är inte precis processer som man tycker är kul utan vill kunna lägga så mycket på att betta som det bara går.

För att göra en insättning på bettingsidor med Trustly använder du dig av e-legitimation och med fördel ditt mobila BankID. Du väljer det belopp du önskar sätta in för att sen välja vilken bank insättningen ska ske från. Därefter anger du ditt personnummer och signerar med ditt mobila BankID. Lika enkelt är det sen när du ska göra ett uttag.

Bettingsidor med Trustly tillåter just detta. Betta på ditt favoritlag, på din favoritsport eller på egentligen vad som helst och lämna allt det tekniska kring transaktionerna åt en aktör som sköter det med bravur.

trustly betting

Fördelar & nackdelar med Trustly

Vi vill såklart upplysa både om fördelarna och nackdelarna med att använda Trustly. Det får dock sägas att listan med fördelar är klart längre. Det finns en (läs:flera) anledning till betting med Trustly är så pass populärt och vanligt i bettingbranschen idag. Vissa spelare kan anse att något är en klar fördel medan en annan anser det vara en nackdel. Vi anser dock oss ha bra koll på vad som går hem hos majoriteten.

Fördelar

En lista med fördelar med Trustly kan egentligen göras hur lång som helst, men vi väljer att lista det mest konkreta. Som nämnt är det framför allt väldigt smidigt. Att det är en naturlig process att genomföra insättningar och uttag gör att det nästan inte märks av. Allting bara flyter på som önskat.

 • Enkla insättningar med så få steg det bara går. Pay N Play gör dessutom att du slipper ett steg i processen innan du kan börja betta.
 • Att Trustly samarbetar med svenska storbanker tyder på stor säkerhet.
 • Tryggheten ligger också i att du som spelare inte behöver ange känsliga uppgifter.
 • Trustly tar inte ut några avgifter vid insättningar eller uttag.
 • Uttagen är nästintill blixtsnabba med Trustly.

Nackdelar

Om vi ska hitta några nackdelar med Trustly är det väl kanske främst att det ställer ett krav på e-legitimation. Samtidigt är det nästan ett krav för att kunna sköta även andra icke bettingrelaterade ärenden i vardagen, varav det inte bör vålla några problem tycker man. Vi tog en titt på Trustlys kundtjänst som var lite svårtillgänglig. 

Säkerhet hos spelbolag som accepterar Trustly

Det finns många spelbolag som accepterar Trustly och som gör det av uppenbara anledningar. Att det går snabbt och enkelt vid transaktioner hade inte varit till någon betydelse om det inte var säkert att använda metoden. Vi var inne och nosade på att Sveriges storbanker är involverade i Trustly och processen vid insättningar och uttag vilket är ett gott tecken.

Dessutom vill vi slå ytterligare ett slag för användandet av mobilt BankID. Kombinationen med Trustly där du inte anger några känsliga uppgifter som kortnummer, lösenord eller annat som inte ska hamna i orätta händer, är en klar trygghet. Du signerar bara din insättning eller uttag med den pinkod du använder i det dagliga livet.

 • Undvik dela med dig av känsliga uppgifter.
 • Ingen användning av kortnummer.
 • Inloggning utan lösenord.

Bettingsidor med Trustly för snabba uttag

Självklart är snabba uttag något som lockar med Trustly och som bidrar till dess popularitet. För bara ett par år sen kunde det bli stort besvär i att göra uttag. Du skulle skicka in dokument av olika slag för att stärka din identitet, vilket gjorde att ett uttag, tillsammans med hanteringstiderna, kunde ta flera dagar. 

Så är inte fallet med Trustly där du i regel kan vänta dig att uttaget når ditt bankkonto inom ett par minuter. Det finns mängder av bettingsidor med snabba uttag via Trustly som vi har utvärderat. Gemensamt är just att merparten av sajternas spelare använder det som en metod både vid insättningar och uttag.

trustly snabba uttag
Trustly hos Fastbet

Bettingsidor med Trustly & utan konto

Pay n Play är ett snäpp upp gentemot att “bara” använda Trustly för att göra insättningar och uttag. Tanken med metoden, även kallad betting utan konto, är att ta bort ett av stegen när du ska sätta igång. Istället för att först registrera dig och sen göra en insättning sköter du det i ett och samma steg.

När du ska spela på bettingsidor utan konto med Trustly går du direkt på din insättning och fyller i det belopp du vill göra din insättning på. Steget därpå är det Trustly som kommer in i bilden på och du väljer banken du ska göra en insättning med innan du ska signera din insättning. I samma steg skapas även ditt konto vilket är anledningen till att det heter betting utan konto, vilket är en sanning men med viss modifikation. Du har fortfarande ett konto för ditt spelsaldo och för historik.

Bästa spelbolag med Trustly & utan konto:

 1. LeoVegas: Smidigt och kvalitativt spelbolag.
 2. Hajper: Betting utan konto & uttag med Trustly.
 3. Betinia: Betalningar via Trustly – insättningar & utbetalningar.
 4. Campobet: Uppstickare av hög klass – kontofritt spelbolag.
 5. Speedybet: Registrering utan konto tillsammans med Trustly.

Bonus med Trustly hos bettingsidor

Eftersom Trustly tillhör en av de – om inte den – vanligaste insättningsmetoderna hos svenska bettingsidor, är betalningsmetoden förstås kompatibel för att hämta tillgängliga välkomstbonusar för odds. Vi har inte sett något spelbolag som erbjuder bonusar och exkluderat den via insättningar med Trustly och det lär vi inte se framöver heller. 

Snarare finns det spelbolag som exklusivt valt Trustly som betalningsmetod om man vill erhålla en bonus, däribland Coolbet, och vissa har till och med tjänsten som enda metod för insättningar överhuvudtaget. 

Exempel på spelbolag med bonus via Trustly:

 • Coolbet
 • Expekt
 • Unibet
 • Betsson
 • NordicBet

Spelbolag med Trustly & svensk licens

Som sagt så är Trustly en svensk lösning och det är också spelbolag med svensk licens som använder Trustly. Du kan inte hitta det som en metod om du går utanför det svenska licenssystemet, vilket vi i vanlig ordning inte rekommenderar. Det är i sin tur en unik lösning och många andra länder sneglar avundsjukt på Sverige och Trustly som aktör.

Att inneha en svensk licens och inte använda Trustly kan anses vara något av ett slöseri då det är den klart mest uppskattade metoden för insättningar och uttag även bland spelarna. Utan Trustly finns det inga anledningar till att inte vända sig till en annan aktör på marknaden där man vet att allting går smidigt och enkelt.

Spelbolag som saknar licens & erbjuder Trustly

Vi har även fått se ett antal utländska spelbolag utan licens infört Trustly som betalningstjänst under de senaste åren, men skillnaderna är fundamentala sett till dess funktionalitet – om man jämför hos de med de med svensk licens. 

Faktum är att Trustly hos spelbolag utan korrekt licens mer eller mindre förlorar alla dess betydande USP:ar som normalt lockar spelare till denna form av spelsidor. Inte minst får man inte i närheten av lika snabba uttag till följd av KYC-kraven. 

Varför du ska undvika utländska spelbolag med Trustly:

 • Långsammare uttag.
 • Krångligare KYC-krav.
 • Lägre säkerhet.
 • Skatt på uttagen från Trustly.

Genom att spela på licensierade bettingsidor med Trustly får man däremot ta del av alla dess fördelar och en bättre – såväl som säkrare – spelupplevelse i helhet.

Nya spelbolag med Trustly

Den svenska licensen har gjort att det inte dyker upp i närheten av lika många svenska bettingsidor numera. Sedan det blev tuffare krav på aktörerna har det som mest kommit fram 3-4 sajter till antalet per år. Det har också gjort att flera oseriösa aktörer har fått lämna den svenska marknaden vilket såklart är en bra effekt av det hela. 

Att hitta nya spelbolag med Trustly är däremot ingen omöjlighet då samtliga nya sajter har det som metod, ofta som en del av Pay n Play också. Det krävs för att stå sig i den tuffa konkurrensen som finns där alla nystartade spelbolag har full koll på vad som krävs redan från dag ett. 

 • X3000: Nytt spelbolag från 2023.
 • Betinia: Nykomling på marknaden 2022.
 • Campobet: Nytt spelbolag med fantastisk betting.
 • Expekt: Spelbolag som uppgraderats med Trustly.

Gränser för insättningar & uttag

Med betalningsmetoder, Trustly inkluderat, har spelbolag satt gränser för såväl insättningar som uttag. 

Däremot är dessa inte enbart beroende av Trustly som tjänst i helhet, utan det är bettingsajten som på egen hand sätter den minsta såväl som högsta insättnings- och uttagsgränsen. Dock är det sällan man finner andra metoder som är lika flexibla, vilket definitivt är en kvalitetsstämpel för Trustly.

Som lägst har vi hittat 50 kr som minsta insättning med Trustly och som högsta uttag på 200 000 kronor. Många bettingsidor med låg insättning använder just Trustly och nedan listar vi några exempel på detta.

Högsta & Minsta för insättning & uttag med Trustly:

SpelbolagMinsta insättning med TrustlyHögsta uttag med Trustly
Betway50 kr200 000 kr
Unibet100 kr200 000 kr
Betsafe100 kr200 000 kr

Vad är Trustly?

Trustly är en betalningstjänst för en mängd olika transaktioner och den har användningsutrymme för mängder av branscher utöver för enbart betting i Sverige. Numera är det en av de mest frekvent använda metoderna för betalningar online. 

Genom Trustly sker betalningar både snabbare och säkrare än någonsin förut – och detta eftersom tjänsten kopplar bort diverse mellanhänder via dess integrering med BankID; betalningar direkt från konto till konto. Allt som krävs för utförd transaktion är att skriva in ens personnummer kopplat till banken och verifiera den med din personliga kod – på nolltid. 

Över 6 000 banker är numera kopplade till Trustly, varav ett flertal större svenska sådana, och fler än 500 000 miljoner kunder världen över kan betala med tjänsten. Detta inkluderar majoriteten av alla svenska medborgare.

Här får du veta mer om Trustly som företag, deras tjänst och deras direktbetalningar på nätet.

trustly

Banker kopplade till Trustly:

 • Handelsbanken
 • Nordea
 • Swedbank
 • ICA Banken
 • SEB
 • Danske Bank
 • Länsförsäkringar
 • Sparbanken
 • Skandiabanken

Vanliga frågor om Trustly betting:

Nedan besvarar vi de mest återkommande frågorna om hur betting med Trustly fungerar och dess funktionalitet.

✅ Är Trustly säkert för betalningar på bettingsidor?

Med e-legitimation och bankernas samarbete råder högsta säkerhet för Trustly.

✅ Hur snabba uttag får man med Trustly?

Det varierar men i regel brukar det ta 1-15 minuter.

✅ Hur många spelbolag använder Trustly?

På en lista i rörelse finns det idag 35 olika spelbolag med Trustly.

✅ Vilka banker fungerar för betting med Trustly?

Swedbank & Sparbankerna, Nordea, Handelsbanken, SEB, Länsförsäkringar, Danske Bank, Skandiabanken, ICA Banken och Sparbanken Syd.

✅ Har Trustly några avgifter för bettingsidor?

Trustly tar inte ut några avgifter vid användning av metoden på bettingsidor!

Summering

Trustly har gjort ett gediget och välkommet jobb med att göra spelmarknaden till säkrare, tryggare och inte minst behagligare plats både för aktörerna och spelarna. Man tillåter att mer fokus läggs på själva spelutbudet vilket är det alla vill åt. Just registrering, insättningar och uttag är inte precis processer som man tycker är kul utan vill kunna lägga så mycket på att betta som det bara går.

Bettingsidor med Trustly tillåter just detta. Betta på ditt favoritlag, på din favoritsport eller på egentligen vad som helst och lämna allt det tekniska kring transaktionerna åt en aktör som sköter det med bravur. Det finns en (läs:flera) anledning till betting med Trustly är så pass populärt och vanligt i bettingbranschen idag.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: