18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Swish

Begreppet “swisha” är känt för var och varannan svensk och Swish som betallösning används dagligen av miljontals privatpersoner och företag. När användandet ökade i det vardagliga livet dröjde det inte länge innan vi började se bettingsidor med Swish. Hur det går till och vad det innebär ska vi gå igenom i detalj här.

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus
Betsson
Bonus
Casinostugan
Bonus
ComeOn
Bonus
Expekt
Bonus
Hajper
Bonus
bet365
Bonus

Swish hos bettingsidor 2024

bettingsidor med swish

Spelbolagen som är kvar på marknaden efter att den svenska spellicensen blev verklighet är allt som oftast väldigt bra bettingsidor, med tjänster som Swish. Man har en säkerhet och trygghet som tilltalar spelarna, spelutbudet är oftast av modell större som följd av konkurrensen och tekniska funktioner är moderna sådana, där just Swish är den kanske mest efterfrågade.

Kan en bettingsida krydda till det med att erbjuda Swish som betalningsmetod är mycket vunnet. Spelare söker aktivt efter sajter där du kan sköta dina transaktioner med tjänsten. Det säkerställer inte bara en enkel och välsvarvad betallösning utan också en naturlig sådan eftersom man använder det i vardagen med jämna mellanrum.

Swish finns tillgängligt hos en stor andel av bettingsidorna på marknaden – och de blir allt fler. Den största skillnaden nu, kontra för några år sedan, är att många också erbjuder uttagsmöjligheter med tjänsten – istället för enbart insättningar. 

Bästa spelbolag med Swish – enligt Kelbet

Att hitta spelbolag med Swish är numera ingen svårare uppgift då väldigt många aktörer har insett fördelarna. Precis lika smidigt som det är mellan två privatpersoner är det att göra insättningar och uttag. Ofta kan du även räkna med att ett sidor som erbjuder betting med Swish är moderna sådana, som håller hög kvalité. Vi har valt att plocka fram en lista på bäst betting sidor med Swish för att du utöver en smidig betalmetod ska kunna vänta dig en grym helhetsupplevelse.

Bästa bettingsidor med Swish
1. BetssonGör insättningar & uttag med Swish
2. SpeedybetBlixtsnabba Swish-betalningar
3. NoAccountBetBetting utan konto & betala med Swish

1. Betsson

Betsson.com är en svensk spelsajt som slog upp portarna redan 2001 och under åren har blivit en väletablerad aktör som står högt i kurs när det snackas högkvalitativ betting med Swish. Sedan ett tag tillbaka kan du använda Swish för din betting på sajten vilket är väldigt uppskattat av spelarna. Betsson är en av få bettingsidor med Swish uttag.

2. Speedybet

Heter man Speedybet gäller det att erbjuda sina spelare en snabb upplevelse oavsett vad det gäller. När det kommer till betalmetoder går det inte att få transaktioner som sker snabbare än med Swish. Sajten erbjuder Swish betting och var en av de första aktörerna i Sverige som faktiskt valde att introducera sina spelare för metoden.

3. NoAccountBet

NoAccountBet har länge varit vägvisare med sin Pay N Play sajt som inte bara låter dig hoppa över registreringen i fråga utan även att göra insättningar med Swish. Det ger en otroligt kort process från det att du surfar in på sajten till att du kan sätta igång med äventyret. 

Betting med Swish

Att betta med Swish är hur enkelt som helst, vilket är en av de naturliga anledningarna till dess popularitet. Tack vare Swish kan spelare fokusera mer på vad de faktiskt är ute efter – betting – och mindre åt väntan; verifiering av sin identitet samt betalningarna. Dessutom kan man utföra alla dessa processer i en och samma enhet, med fördel mobilen, vilket gör allting ännu smidigare.

Utöver att installera Swish-appen behöver man ett BankID som e-legitimation för att signera olika betalningar. Därefter är det bara att skriva in önskat belopp till eller från spelkontot, verifiera med bankidentifikationen och med omedelbar verkan är transaktionen utförd. 

Att betting med Swish vunnit så pass stor popularitet på marknaden är enkelt att förstå varför; snabbare betalningsmetod hittar du inte, den är extremt säker och många nyttjar dessutom tjänsten i vardagen.

Gör insättningar & uttag med Swish

 1. Gå till betalningar hos spelbolaget och klicka i “Swish“.
 2. Skriv in beloppet du vill sätta in eller ta ut.
 3. Knappa in ditt telefonnummer och klicka på “Utför betalning” eller liknande.
 4. Öppna Swish-appen & verifiera betalningen med mobilt BankID.
 5. Insättningen eller uttaget utförs direkt.

Swish är den i särklass hetaste betting-trenden och spelare letar efter spelbolag som erbjuder insättningar och inte minst uttag med Swish. Det senare är mer exklusivt och hittas hos färre, om än ett växande antal, operatörer. 

Om man specifikt är ute efter de smidigaste utbetalningarna, ska man alltså vara medveten om att en bettingsida med Swish per automatik inte behöver tillhandahålla det för ens uttag. För att du – besökaren – ska slippa stå med skägget i brevlådan när det vankas utbetalning, har vi skapat unika listor för de båda kategorierna.

Bettingsidor med Swish – insättningar

Det är alltså en betydligt störst andel aktörer som har Swish som alternativ för insättningar. Swish är en stor del i det nya tillvägagångssättet att spela med “Pay n Play” och även på sajter där du skapar ett konto i ett eget steg kan du med fördel använda Swish för att sköta dina insättningar därefter.

Att kalla det en trend är inte helt fel och fler och fler aktörer hoppar på trenden med Swish-insättningar. Det kommer i sin tur tvinga allt fler spelbolag att få in Swish som uttagsmetod för att sticka ut i den benhårda konkurrensen. Det är onekligen spelarens marknad just nu på flera olika sätt.

Bästa spelbolag för insättningar med Swish:

 1. Bet365: Gör säkra insättningar med Swish.
 2. Expekt: Swisha till ditt spelkonto & spela på sport.
 3. ComeOn: Stort utbud av betalningstjänster.
 4. Casumo: Insättningar för betting helt utan krångel.
 5. Snabbare: Snabbt, enkelt och betting i världsklass.

Bettingsidor med Swish – uttag

Trots att Swish är väldigt populärt som metod för deposits är det inte alla sajter som erbjuder det för uttag. Det är fortfarande under utveckling och idag har vi en handfull aktörer där du kan använda Swish åt båda hållen, så att säga. Framförallt är det på den här punkten vi med största sannolikhet kommer se en ökning den närmaste tiden när allt fler sajter tar in Swish bland alternativen även för uttag.

Bettingsidor med Swish för uttag är relativt få med andra ord men väldigt populära av förklarliga anledningar. Under de närmsta åren förväntar vi oss en fortsatt tillväxt av spelbolag som tillhandahåller tjänsten även för utbetalningar.

Bästa spelbolag för uttag med Swish:

 1. Unibet: Utbetalningar på nolltid via Swish.
 2. Speedybet: Accepterar Swish för uttag.
 3. Betsson: Stort spelbolag med bra betalningsmetoder.
 4. Betsafe: Smidig betting – utan långa uttagstider.
 5. NordicBet: Proffs på svensk sport.
bettingsidor med swish uttag

Swish Betting – fördelar & nackdelar

Som med alla betalmetoder finns det både fördelar och nackdelar att ta i beaktande när man talar om Swish-betting. Även om fördelarna klart väger gäller det att upplysa och lista nackdelarna för att ge en rättvis bild kring tjänsten. Det ska också tilläggas att det är upp till var och en att avgöra ifall det är en fördel eller nackdel för egen del, såklart.

Fördelar

Fördelarna är mycket kopplad till att det är en så snabb och smidig metod som det faktiskt är. Att använda Swish på diverse bettingsidor minimerar antalet steg som måste göras innan man kan sätta igång med att betta, vilket trots allt är målet. Därtill kretsar mycket kring den säkerhet som det faktiskt innebär att betta med Swish.

 • Snabbheten med att använda Swish är svår att missa.
 • Du använder din mobil och har förmodligen vana vid att “swisha” i andra sammanhang.
 • Tryggheten för dig som spelare grundar sig främst i att Swish samt mobilt BankID utvecklas av och i samråd med Sveriges storbanker. Säkerheten är därmed på topp.
 • I Swish-historiken får du en god översikt över summorna du spelar för.
 • Hittar du en bettingsajt med Swish uttag kan du vänta dig snabba transaktioner på båda hållen.
 • Det tillkommer inga avgifter för Swish.

Nackdelar

Som sagt ska nackdelarna avhandlas och det finns ett par punkter som kan uppfattas som negativa beroende på vem man frågar. Det blir en viss begränsning av andra metoder och har man inte Swish aktiverat eller stöter på problem med enheten man swishar ifrån kan det vålla problem för användningen.

 • Du måste ha Swish och BankID aktiverat.
 • Andra betalmetoder får stå åt sidan vilket innebär att ett avbrott i Swish-tjänsten kan innebära att du inte kan göra insättningar eller uttag.

Spelbolag med Swish & snabba uttag

Även om det var ett par år sen nu så fanns det en tid då uttag var en process modell längre på bettingsajter. Utvecklingen har lyckligtvis gått framåt och inskickade dokument och andra tidsödslande steg är ett minne blott. Nu går det att få ett uttag godkänt och överfört till ditt bankkonto inom ett par minuter vilket är oerhört förmånligt.

Spelbolag med snabba uttag kräver allt som oftast Swish för att gå så fort som möjligt. Det är åtminstone en garanti för att du inte behöver vänta på dina vinster allt för länge utan i lugn och ro kan signera uttaget på spelsajten i fråga och inom kort vänta dig att beloppet landar på ditt konto.

 1. Snabbare: Snabbaste uttagen – direkt med Swish.
 2. Hajper: Direkta utbetalningar från bettingsidan.
 3. Mr Green: Populärt spelbolag med Swish.

 Snabbare

Som spelbolag lanserades Snabbare med ett mål: att erbjuda den smidigaste bettingplattformen på marknaden och däri har Swish varit fundamentalt för deras plattform. Hos Snabbare hittar du Swish som betalningsmetod, oavsett om du vill sätta in eller ta ut pengar, och dina uttag behandlas och landar på bankkontot direkt.

swish snabbare

Bettingsidor med Swish kräver BankID

Det enda verktyget du behöver för att sköta dina insättningar och uttag med Swish, förutom en mobil enhet, är BankID. Med andra ord är betting med Swish och BankID någonting som går hand i hand, där den ena tjänsten behöver den andra. 

BankID är själva verktyget som du använder för att verifiera och signera dina transaktioner. Det är i sin tur också utvecklat av bankerna, vilket innebär att det finns ett otroligt smidigt och säkert samspel hos spelbolag med BankID samt Swish. En bättre kombination är definitivt svår att finna.

En av de främsta USP:arna med kombon är att man även kan ha sin BankID-app i mobilen; varpå du bettar, förbereder betalningarna och signerar desamma på en och samma enhet.

Förslag på spelbolag med Swish & BankID:

 • LeoVegas: Modernt spelbolag med pricksäker teknik.
 • Betsson: BankID implementerat över hela plattformen.
 • Paf: Betalningar med Swish & verifiering med BankID.
bettingsidor med swish & bankid

Nya spelbolag med Swish

För nya aktörer som gör intåg på bettingmarknaden är det extra viktigt att sticka ut från konkurrensen redan från start – och därtill spelar betalningsmetoderna en central roll, inte minst Swish. Ofta är det ganska enkelt att fylla spelutbudet till gränsen, erbjuda tekniska funktioner och finesser samt lukrativa välkomstbonusar för att locka spelare. En gång i tiden räckte det – men inte längre.

Det krävs dock att processerna kring registrering samt insättningar och uttag är tidsenliga och fungerar smärtfritt. Nya bettingsidor med Swish är därför många till antalet och en hög procentuell del av samtliga nya sajter som dyker upp. Därtill har de varit mer aktiva att erbjuda ett fullskalig utbud av betting med Swish som betalningsmetod, vilket inkluderar snabba uttag.

Även framöver förväntar vi oss att Swish är någonting som såväl äldre som nya spelbolag mer aktivt kommer arbeta med och marknadsföra.

Exempel på bettingsidor med Swish som är nya:

 • No Account Bet: Relativt nytt spelbolag med Swish.
 • Betinia: Ny bettinsida med Swish.
 • Hajper: Snabba uttag tillgängliga.
 • Expekt: Nystart för klassiska bettingsajten.

Välkomstbonusar med Swish

Nämnda välkomstbonusar är såklart ingenting Swish som betalmetod sätter stopp för. Tvärtom blir det ju en betydligt snabbare väg fram till att du kan börja använda dig av ditt erbjudande. Vi har ännu inte sett en enda bettingsida med bonus som exkluderat Swish som ett sätt att kunna erhålla densamma och det skulle förvåna om något sådant exempel visade sig i framtiden.

Ofta går det hand i hand att erbjuda Swish vid insättning samt att inte kräva någon form av bonuskod för att aktivera en bonus, vilket är nytt på marknaden med de moderna tjänster som finns att tillgå. Aktörerna vill att det ska gå snabbt och enkelt i flera olika avseenden.

Processen från att du klickar in på sajter till att du har aktiverat tillgängliga oddsbonusar med Swish är därför i regel över på nolltid. Så fort överföringen är klar, vilket normalt sker inom loppet av någon sekund, kommer ditt spelkonto även ha krediterats med den önskade oddsbonusen.

Exempel på spelbolag med bonus & Swish:

 • NordicBet: Upp till 500 kr bonus.
 • ComeOn: Mäktiga bonuserbjudanden och kampanjer.
 • CasinoStugan: Fyrsiffrig bonus & insättningar med Swish.
betting med swish & bonus

Allt fler spelbolag med Swish

Redan idag finns det många spelbolag med Swish och det är en utveckling som med största sannolikhet lär fortsätta. Allt fler bettingsajter går mot det enkla och mer digitala hållet där sedvanliga betalmetoder som kreditkort, e-plånböcker och annat i samma stuk får lämna plats åt Swish och Trustly som på många håll är de enda alternativen.

Det är framför allt på senare tid som alternativen blivit färre men klart bättre. Eftersom spelbolagen med metoderna kan säkerställa att både insättningar och uttag är smidiga och går på nolltid finns det ingen anledning att erbjuda mindre smidiga och snabba metoder då det kan försämra helhetsintrycket.

Betting & Casino med Swish

Den stora majoriteten av spelbolag är så kallade multiplattformar, vilket innebär att de erbjuder fler än en produkt på deras sida. Vanligast av allt är att man har betting samt casino kombinerat och hos dessa kan du, oavsett vad du vill spela på, använda Swish för dina in- och utbetalningar.

Sedan 2019 har antalet casinon med Swish vuxit explosionsartat och spelare söker aktivt efter denna form av bolag, särskilt på grund av de snabba uttagen som betalningsmetoden säkerställer. Swish är utan tvekan en av de främsta kvalitetsstämplarna ett casino kan ha och definitivt den hetaste trenden just nu. Snabba transaktioner har alltid varit någonting som lockar casinospelare och där är Swish den bästa betalningstjänsten tillgänglig.

Bästa casinon med Swish:

 1. Casumo: Swisha dina insättningar och uttag direkt.
 2. NoAccountCasino: Spela casino utan konto & med Swish.
 3. Speedy Casino: Stor välkomstbonus och smidiga betalningsmetoder.

Om Swish

Användningsområdena för Swish är multipla och det finns egentligen ingen gräns eller spärr för någon marknad där det inte går att få in. Det började som en tjänst mellan privatpersoner redan 2012, då i en betydligt mindre utsträckning. Nästa stora steg var att introducera det för företag som tillät kunder att swisha in betalningar för beställningar och diverse tjänster.

2024 firar tjänsten tolv år och det är en klart revolutionerande betallösning som har vuxit i raketfart under den perioden.

För inte alltför många år sedan hittade Swish till sist in i spelbranschen, såväl för betting som casino, för att snabbt ha fått en alltmer märkbar närvaro bland olika spelbolag. Faktum är ett tvåsiffrigt antal bettingsidor nu kan erbjuda Swish som både insättnings- och uttagsmetod.

GETSWISH AB

Getswish AB är företaget bakom succétjänsten Swish och bakom dem står de sex storbankerna Handelsbanken, Danske Bank, Länsförsäkringar, SEB, Nordea SEB, Swedbank och Sparbankerna Getswish AB – tillsammans med en tydlig uppgift; att göra betalningar smidigare. Produkten används av snart 8 miljoner svenskar och är för dessa en naturlig del av vardagen.

Under april 2024 utfördes drygt 75 miljoner betalningar med Swish och snudd på 320 000 företag tar emot betalningar via tjänsten, därbland många spelbolag.

swish

Vanliga frågor om betting med Swish:

✅ Vad är Swish?

Swish är en svensk betallösning som tillåter snabba och enkla betalningar mellan privatpersoner, till företag och inte minst till bettingsidor.

✅ Är Swish en trygg & säker betalningsmetod hos bettingsidor?

Definitivt, troligtvis den säkraste som finns på marknaden.

✅ Hur många spelbolag erbjuder Swish?

Detta är en siffra som växer i samband med att nya aktörer dyker upp men i skrivande stund finns det 18 sajter med Swish.

✅ Finns det spelbolag med Swish-uttag?

Även detta en siffra som växer men som just nu är lite mindre. Fem aktörer till antalet har Swish även för uttag.

✅ Jag vill betta med Swish – hur gör jag?

Du behöver se till att ha en smartphone med Swish och BankID nerladdat och aktiverat. Kolla igenom vår lista med högkvalitativ sajter med Swish som betalmetod och inom ett par minuter kan du betta med Swish.

Summering

Att Swish är en betalmetod som är här för att stanna och för att vara en stor del av den svenska bettingmarknaden för en lång tid framöver råder det inget tvivel om. Frågan är snarare vad som blir nästa steg. Just nu gäller det att introducera möjligheten till uttag med Swish hos fler aktörer vilket troligtvis inte dröjer länge.

Vi och många spelare med oss ser en klar lista med fördelar och vågar säga att Swish är den kort och gott bästa metoden för insättningar och uttag på bettingsajter idag. Att det inte bara går snabbt utan är väldigt säkert inger ett förtroende hos spelaren och att Swish är en så stor del av det vardagliga livet gör att användandet även på nätet i samband med betting blir naturligt.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: