18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betalningsmetoder för betting

Vilka betalningsmetoder som erbjuds är en av de viktigaste faktorerna som finns för spelare i jakten på bettingsidor att spela hos. Detta orsakat av deras unikum i bland annat uttagstider, avgifter, säkerhet och förstås tillgänglighet. 

Av denna anledning har vi sammanställt topplistor och informationsartiklar för alla unika betalningsmetoder samt vilka spelbolag som tillhandahåller diverse betalningar. Alltid uppdaterat med den senaste informationen och hos licensierade speloperatörer. 

Betydelsen av betalningsmetoder

Det finns en uppsjö av betalningsmetoder tillhandahållna av bettingsidor på nätet och de är alla unika; passar olika spelare och plånböcker på olika sätt. Somliga sticker ut i dess popularitet, snabba metoder som Swish och Trustly, medan andra används flitigt av ett tunnare klientel – exempelvis sådana kompatibla med e-plånböcker.

Konsekvent har vi sett följande vara av störst betydelse bland spelare de senaste åren:

  • Snabba betalnings- och uttagsmetoder.
  • Bankkort.
  • E-plånböcker.
  • Säkerhet.
  • Tillgänglighet.

Säkra insättningar & snabba utbetalningar

På den svenska spelmarknaden sker alla processer hos spelbolag med hög säkerhet – dessutom ofta smidigt och snabbt. Där du som spelare däremot kan påverka detta är runt betalningar, insättningar samt utbetalningar, är vilken betalningsmetod du använder. 

Genom BankID hittar du massvis av betalningsmetoder kopplade till tjänsten och i regel är dessa alltid säkrast såväl som snabbast möjliga – även om det finns skillnader inom kategorin.

Bästa betalningsmetoderna – enligt Kelbet

Vilken betalningsmetod som faktiskt är bäst, det är förstås upp till var och en – men efterfrågan på vissa av dessa talar sitt klara språk. Spelbolagen investerar stort i att implementera de senaste och mest moderna metoderna till deras produkter, medan vissa skrotas. 

Spelbolagen vet om att tillgänglighet, snabbhet och säkerhet är vad som betyder mest för de flesta – och därför har vi fått se en kraftig tillväxt av tjänster som BankID, Swish och Trustly hos dem de senaste åren. Det är förstås också vad som väger tyngst för oss när vi jämför betalningsmetoderna.

Bäst betalningsmetoder för bettingsidor: 

  1. Swish: Säkra och direkta utbetalningar av vinster.
  2. Trustly: Trygg och effektiv metod för transaktioner.
  3. BankID: Ett krav för de mest moderna betalningsmetoderna.
  4. Zimpler: Mobila betalningar – enkelt och snabbt.
  5. PayPal: Avgiftsfria betalningar utan krångel.

BankID

Genom betting med BankID hittar du massvis av betalningsmetoder kopplade till tjänsten och i regel är dessa alltid säkrast såväl som snabbast möjliga – även om det finns skillnader inom kategorin. 

Tjänsten säkerställer att din identitet och betalningarna verifieras per omgående, varpå man tidsåtgången är så pass mycket lägre. Ett par av metoderna säkerställer snudd på direkta utbetalningar, vilket är någonting som höjt dess popularitet avsevärt. 

Trustly

Betting med Trustly revolutionerade spelmarknaden när betalningstjänsten hittade in hos flera spelbolag strax före licensieringen – för att nu hittas hos majoriteten av operatörerna som verkar inom marknaden. Här får man snabba utbetalningar, ofta inom loppet av fem minuter, tillsammans med högsta säkerhetsstandard. 

Att Trustly blivit så pass populärt är knappast utan anledning och för många spelare är det en dealbreaker huruvida operatören kan erbjuda tjänsten som metod för insättningar och uttag. 

Swish

Som den senaste nyheten bland betalningstjänster har betting med Swish vunnit omåttligt stor popularitet bland spelarna – och det är inte svårt att förstå varför fallet är som sådant. Genom Swish får man direkta utbetalningar – liksom insättningar, förstås – och det direkt via applikationen, som miljontals svenskar därutöver använder till vardags.

Under de senaste åren har Swish, enligt tillgänglig data, varit den mest efterfrågade av betalningsmetoder och som spelbolag är det en enorm USP att kunna tillhandahålla tjänsten för deposits och uttag.

Övriga metoder för insättningar & uttag

Givetvis finns det fler populära metoder tillgängliga för insättningar och uttag från och till bettingsidor – som Skrill, PaysafeCard och bankkort – och det är uppenbart att dessa alltjämt föredras av ett mindre klientel. Det beror förstås på vad man normalt använder för e-plånböcker normalt, vilken som passar bäst.

Och oavsett vilken transaktioner metod du väljer, kommer det alltid vara till hög säkerhet – såvida spelbolaget har en svensk licens. Däremot är skillnaderna fundamentala sett till eventuella avgifter och hastigheten på processerna, varpå det kan vara värt att överse vilka insättnings- och uttagsmetoder man använder sig utav.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: