18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Nya bettingsidor

Vem älskar inte när nya bettingsidor lanseras, eller hur? Även om det må vara något färre operatörer som kommer till marknaden numera händer det att nya spelbolag etablerar sig i Sverige och med det får man möjligheten att hämta nya bonusar och testa på helt unika och innovativa spelprodukter. 

Nya bettingsidorBonusHämta här
betiniaGratisspel på 120 kr
+18 år. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.se.
no account bet100% upp till 2 000 SEK

+18 år. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.se.
snabbare100% upp till 2 500 SEK

+18 år. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.se.
casinostugan100% upp till 1 000 SEK

+18 år. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. Stödlinjen.se.

Hitta nya bettingsidor 2022

Efterfrågan på nya bettingsidor ökar ständigt bland spelarna och även om det dyker upp ett och annat nytt spelbolag, är det numera relativt sällan som fallet är som sådant. Av den anledningen har vi på Kelbet skapat den här sidan för att ni på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt kan ta del av nya bettingsidor som lanseras under 2022 och framåt. Dessutom med heltäckande information om bolagen, så att du kan hitta rätt bland de alternativ som finns. 

Vår definition av nya spelbolag är att de precis kommit in på den svenska marknaden alternativt nylanserat deras bettingprodukt. Via vår topplista är det enkelt att jämföra bettingsidorna, deras erbjudanden och hitta direkt till deras sida. 

 1. Jämför nya bettingsidor 2022 via vår topplista.
 2. Klicka på “Till spelbolaget” för att komma till deras hemsida.
 3. Därefter är det bara att registrera sig och hämta deras bonuserbjudande.
nya bettingsidor

Bästa nya bettingsidorna på marknaden

Till skillnad från många andra marknadsförare av nya bettingsidor samarbetar vi på Kelbet inte med vilka som helst, utan ställer krav på dem och marknadsför enbart riktigt kvalitativa spelbolag. Därför marknadsför vi enbart de nya och bästa bettingsidorna på spelmarknaden, där ett antal faktorer spelar in huruvida vi anser dem hålla måttet. 

Däri krävs det först och främst en licens – men också att produkten är användarvänlig, ett brett utbud av spel samt höga odds. Plus i kanten är extra spelfunktioner, ett brett urval av metoder för betalningar och en funktionell mobilsida. 

 1. Campobet
 2. Snabbis
 3. Expekt

Nya bettingsidor med svensk licens

Från och med 2019 trädde den svenska spellicensen i kraft och det innebär att enbart nya bettingsidor med svensk licens har rätten att marknadsföra sig på marknaden, med målet att skapa en sund och hållbar spelmarknad. Detta innebär bland annat att du som spelare, eller konsument, har fler och starkare rättigheter – och att enbart seriösa spelbolag står kvar. 

För att nya bettingsidor ska kunna erhålla svensk licens är kravbilden stor och den innefattar bland annat en betydande kostnad enbart för att söka licensen, att de binder sig till självavstängningssystemet Spelpaus.se och att deras spelare behöver sätta egna begränsningar på speltid, insättningar samt förlustgränser.

Med andra ord har detta bidragit till en spelbransch som behövt ta ett större ansvar för riskkonsumenter och ansvarsfullt spelande, likväl måttfullhet för deras marknadsföring. Men som fortfarande kan erbjuda underhållning i toppklass för svenskar mer en förkärlek till sportbetting. 

Olika krav för nya spelbolag

Så, vilka krav är det som finns på nya spelbolag inför deras etablering i Sverige? Det är ett djupgående område, men där det finns ett antal delar som är fundamentala och av störst betydande. Detta berör att ha en säker registreringsprocess, att vara uppskrivna mot Spelpaus.se, erbjuda gränssättningar och skattefria vinster för spelarna.

 • Bli licensierade av Spelinspektionen.
 • Säker registrering & uppgiftshantering av kunder.
 • Vara en del av Spelpaus.se.
 • Kunderna ska sätta personliga spelgränser.
 • Kunderna ska få skattefria vinster.
 • Måttfullhet i marknadsföringen.

Nya bettingsidor med oddsbonusar

En av de i särklass bästa delarna med att testa på en ny bettingsida är möjligheten att hämta nya oddsbonusar i samband med det. Eftersom principen en bonus per kund och spelbolag numera gäller är det extra spännande med nya spelbolag som äntrar marknaden, då man får ett större mervärde i form av ett extra erbjudande.

Dessa är alltså vad som kallas välkomstbonusar och som man får i samband med registrering samt sin första insättning. Därefter kan bolaget förvisso ha olika kampanjer, men inte sådana som ger mer att spela för eller incitament till att sätta in mer pengar på spelkontot. 

Numera finns det flera relativt nya bettingsidor som erbjuder oddsbonusar och det inkluderar bland annat ComeOn och Snabbare, vars bonusar dessutom sticker ut rejält på marknaden. Helt klart värda att ta en närmare titt på.  

Nya bettingsidor utan konto

Den innovationskraft som finns hos – och kanske framförallt krävs av – nya aktörer på marknaden har öppnat för en helt annan modern funktionalitet i samband med ens spelande. Mest karaktäriserande för detta är eventuellt de nya bettingsidor utan konto som äntrat marknaden. 

Namnet är i viss mån missvisande eftersom man det facto behöver ett konto när man bettar, men att mer eller mindre allt automatiserats – från registrering till inloggning, insättningar och uttag av vinster.

Grunden för betting utan konto vilar på tjänsterna BankID och Trustly, som man via kan registrera sig med, och alltså slippa dela med sig av irrelevanta uppgifter och komma ihåg användarnamn samt lösenord, samt få tillgång till snabbare transaktioner än någonsin förut. 

Snabba uttag hos nya spelbolag

Under de senaste åren har möjligheten till betting med snabba uttag från nya spelbolag vuxit explosionsartat. Detta från att branschstandarden tidigare varit på flera arbetsdagar till att sedermera ha blivit en fråga om uttag på först timmar och numera bara ett fåtal månader eller till och med sekunder. Numera är det allt färre som lockas av tanken att behöva vänta på sina uttag och således helt undviker bettingsidor utan utbetalningar. 

Givetvis kan uttagstiden skilja sig från tillfälle till tillfälle, av mängder olika anledningar, men med tjänster som Swish och Trustly är det extremt sällan man behöver vänta mer än fem till femton minuter för utförda transaktioner. 

Fördelar med nya spelbolag

Så, om man ska sammanfatta det hela – vad finns det för fördelar med att välja en ny bettingsida, istället för att vara lojal till den eller de man tidigare spelat på? Många! Detta inkluderar allt från möjligheten till sprillans nya kampanjer till – oftast – mer moderna funktioner som ger möjligheten att spela utan konto och få snabba uttag.

 • Du får en välkomstbonus hos ett nytt spelbolag.
 • Innovationsstarka produkter och tjänster. 
 • Nya odds och spelfunktioner.

Nackdelar med nya spelbolag

Man ska dock inte sopa under mattan med att det kan finnas nackdelar med nya bettingsidor som helhet, även om alla förstås är unika på sitt sätt – precis som de äldre operatörerna. Detta kan vara att bolaget ännu inte hunnit växa till sig och därmed inte är kapabla till att tillhandahålla ett lika brett utbud av spel. 

Ett annat återkommande tema är att många nya spelsidor valt att enbart fokusera på de mest moderna betalningsmetoderna och att man således inte kan göra insättningar eller uttag med exempelvis betalkort eller banköverföring. 

Vanliga frågor om nya bettingsidor:

✅ Varför ska jag testa på ett nytt spelbolag? 

Det är förstås upp till var och en, och om du är tillfreds med ditt nuvarande finns det ingen större anledning att skapa konton hos nya bettingsidor. Men annars finns det flera anledningar till att testa nytt, som chansen till en ny insättningsbonus och få tillgång till helt andra – kanske bättre? – odds. 

✅ Vad är typiskt för nya bettingsidor?

En av de hetaste trenderna bland nya bettingbolag är tjänster som att spela utan konto och snabbare betalningar, men också tillgång till nya spelfunktioner som Cash Out och Bet Builder, som ofta hittas just just de nyaste spelbolagen.

✅ Är det säkert att spela hos en ny bettingsida?

Såvida bettingsidan har svensk spellicens finns det ingenting att oroa sig för angående att registrera sig och spela hos dem, precis som fallet är för äldre. Det innebär att företaget måste anpassa sig till svensk spellagstiftning och att dina rättigheter som konsument är större. På Kelbet listar vi enbart licensierade nya bettingsidor.

Summering

Förhoppningvis har du som är ute efter att veta mer om eller rentav letar efter nya bettingsidor att spela hos ha hittat det du letat efter via den här sidan. Vår rekommendation är definitivt att åtminstone testa på ett nytt spelbolag, om du är ute efter att spela, och då inte minst av anledning att få tillgång till ett nytt välkomsterbjudande men också få chansen att testa vingarna och eventuellt hitta en ny favorit till bettingbolag i den vildvuxna speldjungeln.

Men om du är osäker på spelbolaget i sig, eller att bara testa nytt, kan det vara en smart idé att starta med en lägre insättning för att inte binda sig mot orimliga omsättningskrav som håller dig kvar hos spelsidan – för att därefter värdera huruvida du vill stanna kvar och betta hos just dem.