18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Nya Bettingsidor

Vem älskar inte när nya bettingsidor lanseras, visst? Även om det må vara något färre operatörer som kommer till marknaden numera händer det att nya spelbolag etablerar sig i Sverige och med det får man möjligheten att hämta nya bonusar och testa på helt unika och innovativa spelprodukter. Här listar vi de bästa nya bettingsidorna just nu.

X3000
Bonus
No Account Bet
Bonus
Casumo
Bonus
Expekt
Bonus
Speedy Bet
Bonus
LeoVegas
Bonus

Bästa nya spelbolag 2024

Till skillnad från många andra marknadsförare av nya bettingsidor samarbetar vi på Kelbet inte med vilka som helst, utan ställer krav på dem och marknadsför enbart riktigt kvalitativa spelbolag. Därför marknadsför vi enbart de nya och bästa bettingsidorna på spelmarknaden, där ett antal faktorer spelar in huruvida vi anser dem hålla måttet. 

Däri krävs det först och främst en licens – men också att produkten är användarvänlig, ett brett utbud av spel samt höga odds. Plus i kanten är extra spelfunktioner, ett brett urval av metoder för betalningar och en funktionell mobilsida. 

Våra favoriter till nya bettingsidor 2024:

 1. Betinia: Nyaste spelbolaget på marknaden.
 2. Nya Expekt: Nylansering av klassisk bettingsida.
 3. Campobet: Betting i modern sfär.
 4. No Account Bet: Betting utan konto – i superfart.
 5. Speedybet: Bettingsajt som bara växer och växer.
 6. Snabbare: Ett av de snabbaste uttagen på marknaden.

1. Betinia

Under 2022 lanserades Betinia som de senaste årens stora nyhet inom bettingsfären. De har utvecklat en extraordinär plattform för odds – och av oss att döma är de den bästa nya bettingsidan som äntrat marknaden på länge. 

Betinia sportbook har odds på allt mellan himmel och jord, flera trevliga spelfunktioner och erbjuder en trevlig miljö för betting över det stora hela. Mer eller mindre oavsett vad du föredrar att spela på, kommer det hittas i deras utbud – odds på sport, politik eller underhållning.

Nya kunder krediteras dessutom ett välkomsterbjudande hos Betinia, så att deras spelare kan få den bästa starten möjligt på deras äventyr. För närvarande är det ett gratisspel – eller som det också kallas: freebet – som krediteras spelkontot vid första insättning. 

2. Nya Expekt

För den som varit med i svängarna under en längre tid är väl medveten om brandet Expekt, som hade sin storhetstid för runt ett decennium sedan. Men häromåret fick hemsidan och produkten ett helt nytt ansiktslyft och nya Expekt kan ur den aspekten betraktas som ett nytt spelbolag.

Med moderna tjänster, större användarvänlighet och bättre odds är Expekt återigen ett spelbolag man kan räkna med – och är tillväxten enorm. Här hittar du en bettingsajt som täcker alla stora evenemang, erbjuder moderna betalningsmetoder och stor funktionalitet.

Om man ännu saknar ett konto hos Expekt, finns det en utsökt välkomstbonus att erhålla – i form av ett gratisspel med schyssta villkor och regler.  

3. CampoBet

Campobet är en del av företaget Romix Limited och de är ett av de nyare spelbolagen på den svenska spelmarknaden. På kort tid har de vunnit stor mark och plockat värdefulla marknadsandelar med deras moderna “utan konto”-funktionalitet tillsammans med snabba insättningar samt uttag.

Med spel och odds på såväl stora sporter som små, får man ut det mesta av sin bettingupplevelse under sin sejour hos Campobet, som därutöver är värda att hylla för deras livebetting – med höga odds och ett brett utbud. 

Nya kunder hos Campobet har länge erbjudits bra kampanjer med stora alternativ för bonusar. Nuvarande välkomstbonus är vad som kallas ett gratisspel och att hämta den är ett perfekt tillfälle att testa på en ny och bra bettingsida.

Jämför & hitta nya bettingsidor

Efterfrågan på nya bettingsidor ökar ständigt bland spelarna och även om det dyker upp ett och annat nytt spelbolag, är det numera relativt sällan som fallet är som sådant. Av den anledningen har vi på Kelbet skapat den här sidan för att ni på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt kan ta del av nya bettingsidor som lanseras under 2024 och framåt. Dessutom med heltäckande information om bolagen, så att du kan hitta rätt bland de alternativ som finns. 

Vår definition av nya spelbolag är att de precis kommit in på den svenska marknaden alternativt nylanserat deras bettingprodukt. Via vår topplista är det enkelt att jämföra bettingsidorna, deras erbjudanden och hitta direkt till deras sida. 

 1. Jämför nya bettingsidor 2024 via vår topplista.
 2. Klicka på “Till spelbolaget” för att komma till deras hemsida.
 3. Därefter är det bara att registrera sig och hämta deras bonuserbjudande.
nya bettingsidor

Nya bettingsidor eller äldre – vad är skillnaden?

När vi jämför landskapet för nya spelbolag med äldre sådana, de som varit på marknaden under flera års tid, är skillnaderna fundamentala – även om alla spelbolag förstås är unika, oavsett hur länge funnits online. 

De stora skillnaderna är framförallt påtagliga sett till hur man implementerar ny samt modern teknik, deras bonuserbjudanden och hur man anpassat sig till den mobila användaren. Utan att för skillnaderna stannar där – det handlar enbart om de mest uppenbara av trender. Generellt ser vi nya bettingsajter som steget före på många områden.  

Saker nya bettingsidor är bäst på:

 • Erbjuda betalningsmetoder som Trustly och Swish.
 • Möjligheten till snabba eller direkta uttag.
 • Större fokus på användarvänlighet. 
 • Bättre UX för den mobila användaren.
 • Säkrare och enklare registrering.

Fördelar & nackdelar med nya bettingsidor

Precis som med allting annat finns det förstås sina fördelar såväl som nackdelar med att välja spela hos nya bettingsidor främst. Vi uppfattar dock fördelarna som övervägande och rekommenderar alla att testa något av de nya spelbolag som vi marknadsför här på Kelbet.

Fördelar

Så, om man ska sammanfatta det hela – vad finns det för fördelar med att välja en ny bettingsida, istället för att vara lojal till den eller de man tidigare spelat på? Många! Detta inkluderar allt från möjligheten till sprillans nya kampanjer till – oftast – mer moderna funktioner som ger möjligheten att spela utan konto och få snabba uttag.

 • Du får en välkomstbonus hos ett nytt spelbolag.
 • Innovationsstarka produkter och tjänster. 
 • Nya odds och spelfunktioner.

Nackdelar

Man ska dock inte sopa under mattan med att det kan finnas nackdelar med nya bettingsidor som helhet, även om alla förstås är unika på sitt sätt – precis som de äldre operatörerna. Detta kan vara att bolaget ännu inte hunnit växa till sig och därmed inte är kapabla till att tillhandahålla ett lika brett utbud av spel. 

Ett annat återkommande tema är att många nya spelsidor valt att enbart fokusera på de mest moderna betalningsmetoderna och att man således inte kan göra insättningar eller uttag med exempelvis betalkort eller banköverföring

 • Något sämre utbud av odds.
 • Saknar ofta mer traditionella metoder för betalningar.
fördelar nya bettingsidor

Heta trender bland nya bettingsidor under 2024

Under 2024, och även åren dessförinnan, har vi fått se flera såväl nya som förstärkta trender bland de verksamma spelbolag. Många av dessa har också förstärkts av anledning att nya spelbolag aktivt pushat fram deras positioner inom diverse områden. 

Bland annat ser vi utökade och fler spelfunktioner, som Cash Out och Bet Builder, tillsammans med ett större fokus på krångelfria villkor på bonusar samt spelsäkerhet i kampen mot spelmissbruk.

Cash Out – Stäng ett spel

Det var förvisso ett tag sedan som spelfunktionen som normalt kallas Cash Out lanserades, men det är inte förrän på senare år som den på dykt upp på var och varannan ny bettingsida. 

Med funktionen får du makten över dina spel – och kan stänga dem innan de överhuvudtaget avgjorts. Återbetalningen beror helt på vad oddset står i kontra vad du placerade det till. Tack vare Cash Out kan du alltså säkra en vinst eller minimera en vinst mer eller mindre precis när du vill och tjänsten används som flitigast samt med fördel vid livebetting. 

Bet Builder – Bygg ett spel

Även Bet Builder är ett snabbt växande fenomen bland spelbolag. Precis som för ovanstående är det en spelfunktion där spelaren får större makt över sitt spelande – och här kan man snickra ihop ett bestämt antal kombinationer till ett och samma spel, till ett sammanslaget odds.

Med andra ord kan man exempelvis kombinera resultat-, kort- och spelarmarknader från en och samma match – för att sedan få ett föreslaget och matchat odds från bettingsajtens oddssättare. Ett med underhållande sätt att spela, dessutom med chansen att trixa fram stort spelvärde.

Fokus på spelansvar & sunt spelande

Med en spelreglering av marknaden har ett helt annat fokus riktats mot spelansvar, sunt spelande och sättet som operatörerna arbetar med detta. För att kunna erbjuda betting för svenskar måste man först och främst uppfylla diverse regler för bland annat marknadsföring och spelövervakning.

För många av bettingsidorna på marknaden, inte minst de nya aktörerna, har många spelbolag inte bara stannat vid vad som krävs av dem baserat på de riktlinjer som finns – utan aktivt arbetat för att motverka spelmissbruk och relaterad problematik från flera vinklar.

trender nya bettingsidor

Nya bettingsidor med svensk licens

Från och med 2019 trädde den svenska spellicensen i kraft och det innebär att enbart nya bettingsidor med svensk licens har rätten att marknadsföra sig på marknaden, med målet att skapa en sund och hållbar spelmarknad. Detta innebär bland annat att du som spelare, eller konsument, har fler och starkare rättigheter – och att enbart seriösa spelbolag står kvar. 

För att nya bettingsidor ska kunna erhålla svensk licens är kravbilden stor och den innefattar bland annat en betydande kostnad enbart för att söka licensen, att de binder sig till självavstängningssystemet Spelpaus.se och att deras spelare behöver sätta egna begränsningar på speltid, insättningar samt förlustgränser.

Svensk licens hos nya spelbolag innebär större säkerhet, skattefria vinster och bättre produkter.

Med andra ord har detta bidragit till en spelbransch som behövt ta ett större ansvar för riskkonsumenter och ansvarsfullt spelande, likväl måttfullhet för deras marknadsföring. Men som fortfarande kan erbjuda underhållning i toppklass för svenskar mer en förkärlek till sportbetting. 

Bra nya spelbolag med svensk licens:

 • Fastbet
 • Smarkets
 • Lucky Sports
 • Speedybet
 • TurboV
nya bettingsidor med licens

Varning för nya bettingsidor utan licens!

Vi förstår – att leta efter nya bettingsidor utan licens kan verka lockande vid första anblick. Detta med hänsyn till att de inte behöver ta hänsyn till exempelvis restriktioner för bonusar eller insättningsgränser, men vi vill höja ett varningens finger för detta.

Hos icke-licensierade spelbolag är ditt skydd som konsument avsevärt mycket mindre – och du kan exempelvis riskera att inte få uttag accepterade, behöva betala skatt på dina eventuella vinster och inte heller få tillgång till snabba uttag. Den svenska spellicensen finns till för spelarna och att hålla sig inom marknadens gränser är alltid att föredra.

Genom att istället spela hos nya spelbolag med svensk spellicens kommer din spelupplevelse bli såväl bättre som säkrare.

Nya spelbolag i Sverige

Bara för att ett spelbolag är nytt i Sverige, innebär det inte per automatik att de är helt färska inom betting. Många av bettingsidorna som kommer hit, söker och får en svensk licens, har det facto varit aktiva på flera andra europeiska – eller andra – marknader dessförinnan. Detta är förstås att betrakta en kvalitetsstämpel; att de redan är etablerade, har en färdig plattform och därtill uppfyllt vad som krävs för att komma till marknaden.

Det lanseras färre, men bättre nya bettingsidor i Sverige numera.

Uppenbart är dock att färre nya bettingsidor kommer till Sverige nu, än om man jämför med före regleringen. Processen för att accepteras marknadsföra sig inför svenska spelare är krånglig och i viss mån riskfylld – ur ekonomisk synvinkel – vilket istället skruvat upp den allmänna kvaliteten bland nya spelbolag avsevärt.

Krav för nya spelbolag att etablera sig i Sverige:

Så, vilka krav är det som finns på nya spelbolag inför deras etablering i Sverige? Det är ett djupgående område, men där det finns ett antal delar som är fundamentala och av störst betydande. Detta berör att ha en säker registreringsprocess, att vara uppskrivna mot Spelpaus.se, erbjuda gränssättningar och skattefria vinster för spelarna.

 • Bli licensierade av Spelinspektionen.
 • Säker registrering & uppgiftshantering av kunder.
 • Vara en del av Spelpaus.se.
 • Kunderna ska sätta personliga spelgränser.
 • Kunderna ska få skattefria vinster.
 • Måttfullhet i marknadsföringen.
nya spelbolag med licens spelinspektionen

Nya bettingsidor med oddsbonusar

En av de i särklass bästa delarna med att testa på en ny bettingsida är möjligheten att hämta nya oddsbonusar i samband med det. Eftersom principen en bonus per kund och spelbolag numera gäller är det extra spännande med nya spelbolag som äntrar marknaden, då man får ett större mervärde i form av ett extra erbjudande.

Dessa är alltså vad som kallas välkomstbonusar och som man får i samband med registrering samt sin första insättning. Därefter kan bolaget förvisso ha olika kampanjer, men inte sådana som ger mer att spela för eller incitament till att sätta in mer pengar på spelkontot. 

Numera finns det flera relativt nya bettingsidor som erbjuder oddsbonusar och det inkluderar bland annat ComeOn och Snabbare, vars bonusar dessutom sticker ut rejält på marknaden. Helt klart värda att ta en närmare titt på.  

nya bettingsidor med bonus

Här får du oddsbonusar hos nya spelbolag:

 • Snabbare: Bonus upp till 800 kr tillbaka vid förlust.
 • No Account Bet: Upp till 2 000 kr.
 • Campobet: Gratisspel värt 120 kr.

Nya regler för bonusar:

Landskapet för betting och spel har förändrats fundamentalt de senaste åren och hos bettingsidor gäller numera nya regler när det kommer till att erbjuda bonusar. Detta inkluderar exempelvis att enbart en kund enbart har rätt till en bonus hos en specifik bettingsida samt licenshållare. 

 • Maximalt en bonus per spelare, spelbolag & licens.
 • Nya bonusar kräver tydliga regler och villkor.
 • Kan inte belöna lojalitetsbonusar.

Nya bettingsidor utan konto

Den innovationskraft som finns hos – och kanske framförallt krävs av – nya aktörer på marknaden har öppnat för en helt annan modern funktionalitet i samband med ens spelande. Mest karaktäriserande för detta är eventuellt de nya bettingsidor utan konto som äntrat marknaden. 

Betting utan konto innebär att man skapar konto med BankID, vilket snarare uppfattas som en kontofri upplevelse.

Namnet är i viss mån missvisande eftersom man det facto behöver ett konto när man bettar, men att mer eller mindre allt automatiserats – från registrering till inloggning, insättningar och uttag av vinster.

Grunden för betting utan konto vilar på tjänsterna BankID och Trustly, som man via kan registrera sig med, och alltså slippa dela med sig av irrelevanta uppgifter och komma ihåg användarnamn samt lösenord, samt få tillgång till snabbare transaktioner än någonsin förut. 

nya bettingsidor utan konto
No Account Bet

Exempel på nya spelbolag utan konto på nätet:

 • No Account Bet: Fantastisk & kontofri spelupplevelse.
 • Casumo: Betting utan registrering.
 • Snabbare: Utmärkt spelbolag med höga odds.

No Account Bet – Renodlad betting utan konto

Under 2019 lanserades No Account Bet som ett renodlat betting utan konto-spelbolag och som en av de första inom sin art växer de så det knakar. Registrering, inloggning och betalningar sker på nolltid med deras moderna funktionalitet och externa tjänster, som BankID och Trustly. 

Hos No Account Bet får du helt enkelt en Pay & Play-upplevelse som är svår att slå och till skillnad från vissa spelbolag inom kategorin har man inte valt att låta varken spelutbudet eller oddsen bli lidande.

NoAccountBet erbjuder dessutom en välkomstbonus för deras nya medlemmar, som vissa utan konto-bettingbolag valt att exkludera, och den hämtar man med omedelbar verkan och första insättning.

Snabba uttag hos nya spelbolag

Under de senaste åren har möjligheten till betting med snabba uttag från nya spelbolag vuxit explosionsartat. Detta från att branschstandarden tidigare varit på flera arbetsdagar till att sedermera ha blivit en fråga om uttag på först timmar och numera bara ett fåtal månader eller till och med sekunder.

Numera är det allt färre som lockas av tanken att behöva vänta på sina uttag och således helt undviker bettingsidor utan snabba utbetalningar. 

Givetvis kan uttagstiden skilja sig från tillfälle till tillfälle, av mängder olika anledningar, men med tjänster som Swish och Trustly är det extremt sällan man behöver vänta mer än fem till femton minuter för utförda transaktioner. 

nya bettingsidor snabba uttag
Snabbare.com

Vårt tips – Snabbare

När det kommer till att kunna erbjuda snabba processer, där tiden för uttag är vad som betraktas vara det viktigaste av allt, är Snabbare en av våra stora favoriter i redaktionen på Kelbet.

Genom registrering, verifiering och inloggning via BankID och såväl insättningar som uttag via Trustly sker dina transaktioner mer eller mindre omedelbart. Vi har sällan upplevt att man behövt vänta mer än 5 minuter för ett utfört uttag från Snabbare till banken – och då räknar vi högt. 

Hos Snabbare behöver du inte spendera tid på onödigt krångel och fokusera på vad du istället vill – betting. Här hittas dessutom alltid ett fullspäckat utbud av odds till allt från svensk till internationell sport. 

Nya bettingsidor för mobilen

Med framväxten och utvecklingen av smartphones har majoriteten av spelandet flyttats från datorn till mobilen. Således har även spelbolagens fokus skiftat till att främst förnöja denna form av användare – med förbättrad UX, större användarvänlighet och helst i symbios med externa lösningar i ens mobil. Allt på ett och samma ställe.

En av de främsta styrkorna som nya spelbolag kunnat uppvisa är hur välutvecklade de är för mobilen, och helst av allt även med en app. Här handlar det förstås om hur avskalad mobilvarianten är, strukturen på sidan samt vettiga sökfunktioner utöver det mest fundamentala; att sidan är snabbladdad och funkar väl även när man saknar WiFI, alltså med 3G, 4G eller 5G.

Nya spelbolag med mobilappar

Huruvida man föredrar att betta i den mobila webbläsaren eller via en app är upp till var och en, men det är förstås att föredra om det åtminstone finns en mobilapp som alternativ. Generellt tenderar också funktionaliteten vara något bättre i en välutvecklad applikation, som man även kan nå på ett snabbare sätt.

Exempel på nya spelbolag med en app för mobilen eller läsplattan är Casumo som utvecklat fantastiska lösningar för att betta i mobilen och via deras appar. 

Bra nya bettingsajter för mobilen & med appar:

 • Casumo: Krångelfri betting i mobilen.

Casumo – fantastiska i mobilen

Söker du efter en fantastisk spelupplevelse i mobilen, är Casumo en av de bästa nya bettingsidorna med en app tillgänglig för både Android och iPhone. Utöver ett brett utbud av spel och bra tillgängliga odds direkt till din mobil, kan du också skräddarsy din helt egna bettingsida.

Missa inte heller att nya spelare hos Casumo får ett freebet som välkomstbonus – helt utan omsättningskrav på eventuella vinster. 

Betalningsmetoder hos nya spelbolag

Vilka betalningsmetoder ett nytt spelbolag är fundamentalt för deras framtid och möjligheter att norpa marknadsandelar. Det handlar om att kunna tillhandahålla lika smidiga som säkra betalningstjänster – de allra mest moderna sådana. Detta handlar framförallt om Swish och Trustly, som snabbt seglat upp till att bli spelarnas favoriter.

 • Swish: Säkra och omedelbara insättningar samt utbetalningar.
 • Trustly: Normalt mellan 5-15 minuter för uttag från din bettingsida.

Vad vi däremot kan se en trend runt är att en majoritet bland de nya bettingsidorna aktivt valt att exkludera mer traditionella metoder för betalningar och hålla urvalet smalare. Detta är förstås inte att betrakta som optimalt eftersom många alltjämt föredrar betalningsmetoder som bankkort, Zimpler eller banköverföring. Det är definitivt ett område där nya bettingsidor har utvecklingspotential.

Vanliga frågor om nya bettingsidor:

✅ Varför ska jag testa på ett nytt spelbolag? 

Det är förstås upp till var och en, och om du är tillfreds med ditt nuvarande finns det ingen större anledning att skapa konton hos nya bettingsidor. Men annars finns det flera anledningar till att testa nytt, som chansen till en ny insättningsbonus och få tillgång till helt andra – kanske bättre? – odds. 

✅ Vad är typiskt för nya bettingsidor?

En av de hetaste trenderna bland nya bettingbolag är tjänster som att spela utan konto och snabbare betalningar, men också tillgång till nya spelfunktioner som Cash Out och Bet Builder, som ofta hittas just just de nyaste spelbolagen.

✅ Är det säkert att spela hos en ny bettingsida?

Såvida bettingsidan har svensk spellicens finns det ingenting att oroa sig för angående att registrera sig och spela hos dem, precis som fallet är för äldre. Det innebär att företaget måste anpassa sig till svensk spellagstiftning och att dina rättigheter som konsument är större. På Kelbet listar vi enbart licensierade nya bettingsidor.

Summering

Förhoppningvis har du som är ute efter att veta mer om eller rentav letar efter nya bettingsidor att spela hos ha hittat det du letat efter via den här sidan.

Vår rekommendation är definitivt att åtminstone testa på ett nytt spelbolag, om du är ute efter att spela, och då inte minst av anledning att få tillgång till ett nytt välkomsterbjudande men också få chansen att testa vingarna och eventuellt hitta en ny favorit till bettingbolag i den vildvuxna speldjungeln.

Men om du är osäker på spelbolaget i sig, eller att bara testa nytt, kan det vara en smart idé att starta med en lägre insättning för att inte binda sig mot orimliga omsättningskrav som håller dig kvar hos spelsidan – för att därefter värdera huruvida du vill stanna kvar och betta hos just dem.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: