18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa Bettingsidor

Vilka är de bästa bettingsidorna på marknaden? Med ett så brett urval av bettingsidor på nätet är det svårt att hitta rätt – och därför har vi jämfört dessa, för att du ska slippa göra jobbet. Vi listar dessutom tillhörande erbjudanden till de bettingsidor vi anser bäst nedan.

X3000
Bonus
No Account Bet
Bonus
LeoVegas
Bonus
ComeOn
Bonus
Interwetten
Bonus
Expekt
Bonus
Betsson
Bonus
Casumo
Bonus
Hajper
Bonus
bet365
Bonus
Betfair
Bonus
Coolbet
Bonus
Pinnacle
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Bäst Bettingsidorna under 2024

Hur hittar man bäst bettingsidor när utbudet är så vildvuxet som nu under 2024? Anledningen till varför just du hittat hit är sannolikt för att få den frågan besvarad – och vårt mål är att vägleda dig till rätt anhalt. 

bästa bettingsidorna

De topplistor som vi satt samman visar vilka de bästa bettingsidorna – på olika områden och med olika nischer – faktiskt är. 

Glöm dock inte bort att även om vi i redaktionen på Kelbet har enorm erfarenhet från spelmarknaden kan ha olika preferenser än du. De egenskaper som betyder mest för någon, kan betyda mindre för en annan och vice versa.

Däremot kan vi lova att oavsett vilken av de bettingsidor vi betraktar som bäst, kommer du få ut mer av ditt spelande. Genom att testa flera av de topplistade operatörerna ökar du dina chanser till att hitta helt rätt. 

Lista med de bästa bettingsidorna 2024:

 1. Bet365: Världskänd och den bästa bettingsidan. 
 2. Betinia: Nytt och fräscht spelbolag.
 3. Unibet: Bästa utbudet på Allsvenskan & Superettan.
 4. Betsson: Klassiskt bolag med fokus på Sverige.
 5. Coolbet: Bland de högsta oddsen på marknaden.
 6. NordicBet: Specialister på ishockey.
 7. ComeOn: Modernt bettingbolag på frammarsch.
 8. Betway: Proffs på e-sport.
 9. Paf: Hundratals marknader på större evenemang.

1. Bet365

Världens största spelbolag sett till omsättning är Bet365 och det av förklarliga anledningar. De har ett fenomenalt spelutbud, ett in-house-team som sätter oddsen och den, om ni frågar oss, bästa återbetalningen på marknaden. Här får du alltså både matematiskt spelvärde och maximerad underhållning. 

Extremt få konkurrerande bettingsidor kan överhuvudtaget komma upp i närheten av den nivå som Bet365 befinner sig på – varken sett till utbud inför matchen eller med livebetting. Addera på det funktioner som Cash-out, Bet Builder och streamad sport. Bättre blir det inte, eller hur?

Om du saknar ett konto hos Bet365, är det definitivt på tiden att skapa ett och testa på den produkt som så många andra har som den primära när de vill placera ett bet. Genom oss får man dessutom en välkomstbonus hos dem, som kan erhållas via vår bonuskod, för en tillspetsad start på äventyret.

2. Betinia

Med bara månader på nacken – ja, hur kan Betinia anses vara en av de bästa bettingsidorna? Om man tar en titt och testar på deras spelsida är det inte alls svårt att förstå varför.

Betinia må vara ett nytt spelbolag, men redan vid lansering hade de nästan alla pusselbitar på plats och de få återstående lär också falla dit inom kort. 

Här hittar man ett extraordinärt utbud av odds, sporter att spela på och dessutom till bra utdelning. Dessutom med en smidig registreringsprocess, en mångfald av betalningsmetoder samt en kundtjänst att lita på. Vad mer kan man önska?

Via oss kan man dessutom få en välkomstbonus hos Betinia, vilket man förstås inte vill missa. 

3. Unibet

Som en av de stora pionjärerna bland svenska bettingsidor har Unibet inte bara en rik historia, utan står i det främsta ledet för att ta spelbranschen framåt. Hos dem är innovation och kvalitet ledorden – och det är på få ställen man kan få en i närheten av lika bra spelsejour.

Mest anmärkningsvärt med Unibet är deras fantastiska spelutbud på svensk sport i allmänhet och fotboll i synnerhet – något som har sin grund i deras sponsorskap till Allsvenskan och Superettan.

Dessutom hittar man alla de mest moderna betalningsmetoderna, en smidig bettingsida för såväl mobilen som datorn samt fantastisk användarupplevelse.

Om Unibet är ett spelbolag som lockar dig, missa inte att hämta deras välkomsterbjudande, som ett litet smakprov på deras produkt.

4. Betsson

Med 20 år på nacken är Betsson en av de mest erfarna och etablerade spelbolagen på marknaden. Vad som också är unikt för dem är att de specifikt haft och har Sverige som den främst prioriterade marknaden.

Vad är det då som sätter Betsson så högt upp på listan, som en av de – om ni frågar oss – bästa bettingsidorna?

Framförallt har man en så bred täckning av svensk sport, vid sidan av de stora internationella evenemangen, och de har ett in-house-team av oddssättare – som ett av få spelbolag. Därmed kan de skruva upp oddsen, eftersom de inte behöver dela med sig av marginalerna.

Om man missat Betsson och inte testat på dem, rekommenderar vi att ta del av deras fantastiska erbjudanden – enbart för nya medlemmar.

5. Bethard

Med ett starkt fokus på marknadsföring under de senaste åren har Bethard blivit ett namn som hamnat på många sportbettares läppar. Och visst lever de upp till detta! Här hittar man en bettingsida som tar din spelupplevelse på största allvar. 

Bethard har odds på allt från fotboll till mindre populära stora sporter som bordtennis, eller uppstickarna e-sport och MMA. Bredden och helhetskonceptet är deras styrka – och det är väl egentligen precis det man vill ha av ett spelbolag? Addera på det en helt exklusiv Fantasy Sports-sektion. 

Man kan dessutom erhålla en bonus när man blir en del av Bethard, för ett utmärkt litet smakprov på vad som kan bli din nästa favorit i speldjungeln.

6. Coolbet

När man pratar unika aktörer inom spelbranschen är Coolbet den första bettingsajten som kommer till minnet. Och varför det? 

Till skillnad från en majoritet av alla bettingsidor i landet sätter Coolbet helt egna och exklusiva odds, som du inte hittar någon annanstans. Det har öppnat för att delvis höja utdelningen avsevärt och delvis kunna fokusera på andra marknader än bara de största. 

Exempelvis har man ett ledande utbud av padel, som de blivit den primära platsen för betting på.

Till sist är Coolbet, vilket de ska hyllas för, det mest transparenta spelbolaget – med statistik om hur det spelas inför specifika matcher, statistik och diverse vinnarlistor. 

Söker du en extraordinär betting-upplevelse är Coolbet en av våra bästa rekommendationer.

7. NordicBet

Betting på svensk sport är någonting som NordicBet brinner för. Det inhemska fokuset är deras främsta USP, även om det likväl finns ett massivt urval av internationella evenemang, och man har exempelvis odds ner till Division 2. 

För att komplettera den normala bettingsidan och sportbooken som NordicBet kan presentera, har de en alldeles egen sektion för travsport och spelfunktioner som cash out och livestreamad sport utan kostnad.

Om du vill testa på odds och betting online hos NordicBet, finns det en trevlig startbonus att ta del av via oss. 

8. ComeOn

Även om casino varit den primära spelformen hos ComeOn, har de snickrat ihop och starkt förbättrat deras produkt för spel på odds och sport. 

ComeOn hämtar in deras odds från externa tjänster, vilket säkerställer ett stort urval för deras medlemmar – och detta har man toppat med funktioner som livestream, Multi-val, Pulse Bet och inte minst Cashout.

Som bettingsida fortsätter ComeOn att utvecklas och numera anser vi att man nått den nivån att de platser i den absoluta topplistan. 

Här kan man hitta en utmärkt bonus för sport, där den första insättningen dubbleras. 

9. Betway

Oavsett om det handlar om fotboll, e-sport eller baseball är Betway bettingsidan för dig.

Hos Betway hittar man inte minst fantastiska möjligheter när man spelar live, men kanske är det framförallt e-sporten som sticker ut – med en helt särskild avdelning för det specifikt. 

Sett till antalet marknader och spel är de inom standardsnittet. Däremot har man fler spännande funktioner för att höja tempen extra på din betting. Framförallt är “Betway Boosts” – med förhöjda odds på enskilda kuponger på daglig basis – någonting som satt dem på kartan.

Saknar du ett konto hos Betway, kan man hitta ett bra välkomsterbjudande via oss.

10. Paf

Under en längre tid var Paf lite på efterkälken när det kom till betting, för att nu ha kommit ifatt och verkligen satt sig högt upp på kartan. 

Visst, mer kan önskas sett till specialfunktioner – men på större sporter kan man hitta uppemot 400 marknader för specifika matcher. Dessutom med en livebetting att räkna med. 

Dessvärre finns det inte ett specifikt välkomsterbjudande  för sport just nu hos Paf, men man för den med intresse för fler spelformer finns det en Paf bonus att hämta.

Så, hur hittar jag den Bästa Bettingsidan?

Testa, testa och återigen – testa.

Givetvis listar vi på Kelbet enbart spelbolag som vi anser hålla högsta möjliga kvalitet, men att hitta den perfekta och bästa bettingsidan för en personligen kan vara ta sin tid. Det kan bara lösas på ett sätt; att prova på de olika produkterna och sedan dra slutsatsen på egen hand.

Tips för att hitta bästa bettingsidan:

 1. Bli medlem hos flera bettingsidor som vi listar härifrån.
 2. Gör en mindre insättning, hämta bonusen och testa på produkten.
 3. Jämför och fortsätt sedan ditt äventyr hos de bettingsidor som du anser bäst.

Bettingsidor i Sverige

bettingsidor i sverige

Som ett folk med stor spelglädje och förkärlek till betting finns det också ett fantastiskt utbud av bettingsidor i Sverige – ofta skapade av och alltid för svenskar. 

Här ska förstås superjättar som Unibet, Bet365 och Betsson nämnas, som de utvecklat och pushat på den svenska bettingindustrin framåt med deras innovationskraft och fokus på den inhemska marknaden.

Här ska man delvis ha korrekt, svensk licens – men också hur väl inriktade de är på exempelvis svensk sport och marknader som tenderar att intressera svenska sportbettare, om man ska betraktas som ett toppalternativ.

Hos oss hittar ni därför en stor bredd av svenska bettingsidor, för att ni ska kunna få den bästa möjliga spelupplevelsen och få ut max av sitt spelande.

Vi rekommenderar starkt – för din konsumentsäkerhet och för bättre produkter – att enbart spela hos svenska spelbolag och hos de bolag som verkar på marknaden.

Rätt licens hos bettingsidor

Det har hänt en hel del på den svenska spelmarknaden under senare år och under 2019 infördes den svenska spellicensen. Denna fastställde alla bettingsidor som vänder sig till svenska spelare även måste ha en svensk licens.

Syftet med att introducera svensk licens för bettingsidor var att skapa en trygg och säker miljö för spelarna. Vad innebär det här då konkret för dig som spelare? En hel del faktiskt.

Till att börja med så får du en betydligt mer säker och trygg spelmiljö. Många ledande bettingsidor skaffar också svensk svensk licens och sett till kvalitet och utbud är licenssystemet, enligt oss, ett av Europas bästa. Även om det också finns sina baksidor också, som med allt annat, förstås.

Framförallt handlar det om säkert spelande, att någon med problematik enklare kan få stöd och stänga av sig från spelandet – men också att det tillkommer stora krav på bettingsidorna, som deras marknadsföring och övervakande av spelmönster.

Ta reda på om en bettingsida har svensk licens

bettingsidor med licens

Att lista ut huruvida en bettingsida har svensk licens eller ej är hur enkelt som helst, men många spelare är dessvärre inte upplysta om hur. Enklast är det att ta del av de erbjudanden som finns hos oss, dessa spelbolag har nämligen alltid en svensk spellicens.

Men om man ändå vill dubbelkika hur statusen är runt deras licens, finns det tre saker att titta efter på spelbolagets hemsida:

 • Logotyp från Spelinspektionen: Någonstans på hemsidan, oftast i headern eller footern, måste de spelbolag som har svensk licens ha en logotyp samt länka till Spelinspektionen, som är den myndighet som övervakar och upprättar att spelregleringen i landet följs.
spelinspektionen hos bettingsidor
 • Vägledning till personligt spelansvar: Hos de relevanta bettingsidorna kommer du också hitta logotyper och länkar till spelansvars-verktyg: Spelpaus, Spelgränser och Självtest. Den första är ett verktyg som du kan stänga av dig från spel via, den andra kan du sätta insättnings- och förlustgränser från och självtestet är för att se över sitt spelmönster.
spelansvar spelbolag
 • Guide till officiella hjälplinjer: Slutligen behöver de licensierade operatörerna dessutom ha logotyper från samt vidarelänka till de officiella hjälplinjer som finns: Stödlinjen.se och Spelberoende.se. Den som hamnat i knipa, eller ser sitt spelande eskalera och spåra ur, bör söka sig till dessa för personligt stöd och rådgivning.
spelinspektionen stödlinjen

Den svenska spelregleringen

Från vilda västern till stabilitet och ansvarsfullhet. Från och med 2019 har Sverige en officiell spelreglering, där bettingsidor och casinon måste ha en spellicens för att marknadsföra sig för svenskar och verka på marknaden.

Till detta inkluderas mängder av lagar och regler att efterfölja. Den svenska spelregleringen finns till för att stärka spelarskyddet, motverka spelmissbruk och få spelbolagen att bidra till det allmänna via skatteinbetalningar.

Inte minst är regelverket för marknadsföring, bonusar och spelarövervakning stärkt – allt för att stärka tryggheten för dig, du som bettar.

Genom att spela hos en bettingsida med erhållen licens behöver du heller inte betala någon vinstskatt överhuvudtaget, vilket man däremot behöver på utländska spelsidor.

Vi står för jämförelsen av bettingsidor

För oss på Kelbet.se är det viktigare att vara rättvisa och vägleda våra besökare till absolut bäst alternativ av bettingsidor. Och det är vettigt att vara petig med hänsyn till stora rådande skillnader från en bettingsida till en annan.

För att hitta de bästa bettingsidorna undersöker och tittar vi – våra experter, som både arbetar med spel och bettar privat – på flera aspekter i bedömningen. När vi sedermera kokar ner det hela anser vi ha funnit ett fantastiskt urval av spelbolag, som vi känner oss säkra på att majoriteten kommer finna stor spelglädje hos.

Så, vad är det vi tittar på specifikt i jakten på de bästa bettingsidorna? Det handlar förstås om ett helhetskoncept med flera detaljer, men bland annat deras erbjudanden, hur höga oddsen är tillsammans med utbudet på marknaderna samt spelatmosfären.

De viktigaste faktorerna i våra jämförelser i jakten på de bästa bettingsidorna är nedanstående:

 • Oddsen: Tillhandahåller spelbolaget bra odds?
 • Utbudet: Vilka marknader finns det spel på, och hur många till olika matcher eller evenemang?
 • Bonusar: Har de en bra odds bonus för nya medlemmar hos dem?
 • Användarupplevelse: Hur är atmosfären och användarvänligheten hos spelbolaget?
 • Spelfunktioner: Finns det andra skoj funktioner utöver traditionella odds?
 • Kundservice: En bra bettingsida måste ha tillgänglig och professionell kundtjänst – har man det?

Givetvis finns det även fler aspekter som spelar in, men detta är några av de viktigaste sådana och klassiska aspekter som sätter fingret på huruvida man kan påstå bettingsidor vara bra eller ej.

Bettingsidor med bäst odds & utbud

Grundfundamentet för bettingsidor är utan tvivel deras utbud av spel samt bra odds, men vilka är de bästa bettingsidorna för detta? I stort är det på rak arm svårt att sia eftersom spelbolagen satsar på olika sporter, marknader eller former av evenemang.  Med andra ord kan en bettingsida vara klart bättre på fotboll och en annan på ishockey.

Däremot finns det flera betting sidor som vi generellt i princip alltid tillhör toppen sett till utbud och odds, även om det – som nämnt – kan finnas skillnader beroende på inriktning.

 1. Bet365: Bästa bettingsidan sett till utbud på sport.
 2. Unibet: Fantastiska odds på svensk fotboll.
 3. Betfair: Högst odds bland alla bettingsidor.

Bet365 – Bäst i klassen sett till utbud

Det finns goda anledningar till varför så pass många bettare primärt väljer att spela hos just bet365 och det handlar i grund och botten om just – odds och utbud. Bet365 odds har det kanske största utbudet och låga marginaler för huset, vilket innebär större värde och spelglädje för dig.

Unibet – Spela på hundratals marknader

Svenska Unibet fortsätter att stärka deras position på spelmarknaden och inte minst för inhemsk sport, tillsammans med de stora europeiska ligorna i de största sporterna. Med Unibet blir du som spelare sällan missnöjd över varken utbudet eller oddsen.

Betfair – Bäst odds på marknaden

Betfair är ett unikt alternativ för spelare runt om i världen och det handlar framförallt om deras spelbörs – där du i många fall kommer hitta absolut bäst odds på marknaden. Detta eftersom du spelar mot andra spelare istället för oddssättare, och att huset istället tar en liten avgift per spel.

bettingsidor bäst odds - betfair
Betfair

Hitta bonusar hos bettingsidor

Vi vet – med bonusar blir spelandet alltid lite roligare! Lyckligtvis kan man också hitta flera av spelmarknadens bästa oddsbonusar hos bettingsidor tillgängliga för svenskar. Genom att ta del av dessa får man mer att spela för, med mindre i risk.

Givetvis är ingenting i världen gratis och en bonus är definitivt ingen garanti att du kommer göra en vinst hos bettingsidan, men den kan definitivt öka dina möjligheter till det.

Den mest klassiska formen av bonus hos bettingsidor är att man får sin första insättning matchad med en viss procent, exempelvis 100% extra, upp till ett bestämt tak. Därutöver finns bland annat riskfria spel, gratisspel och förhöjda odds.

Anmärk att bettingsidornas bonusar allt som oftast tillkommer med vissa regler och villkor, som att man måste omsätta bonussumman ett visst antal gånger innan ett möjligt uttag.

 • ComeOn: Alltid fantastiska oddsbonusar och kampanjer.
 • Snabbare: Schyssta bonus villkor i snabb spelmiljö.

ComeOn

ComeOn har en lång historia av att sticka ut hakan när det handlar om att erbjuda oddsbonusar. De har under åren haft kampanjer få andra spelbolag kommer i närheten utav och tillhör definitivt bland de bästa bettingsidorna inom kategorin.

Snabbare

Som en relativt ny bettingsida handlar det om att synas för publiken och detta har Snabbare defintivit sett till att göra med deras utmärkta bonus för odds. Denna kan man dessutom kombinera med andra spelformer, som casino, om så önskas.

Bästa Bettingsidorna för nybörjare

För den som saknar större erfarenhet av sportbetting sedan tidigare kan vi förstå att det är svårt att hänga med i svängarna när man ska välja sitt första spelbolag – och inte minst då det finns många nya bettingsidor på marknaden, vilka kan vara fantastiskt bra och till och med bland de bästa – men inte blivit kända bland massorna ännu.

För den nya spelaren är det viktigt att se över vad man är ute efter med sitt bettande; är det på sport eller underhållningsspel? Även tillgången till en lättillgänglig kundtjänst kan vara fördelaktig, och förstås – en trevlig startbonus.

 • Betsson: Lättsmält bettingsajt för nybörjare.
 • NordicBet: Betting för äldre och nya spelare på svensk sport.

Betsson

Ett stort och folkkärt spelbolag som Betsson, med en stor marknadsandel i Sverige, behöver förstås attrahera nya spelare på ett effektivt sätt – någonting de definitivt förmått att åstadkomma. Fastän deras spelprodukt är enkel och med fokus på användarvänlighet, håller de även en nivå som definitivt sätter dem på kartan som en av de bästa bettingsidorna både för nya och äldre spelare. 

NordicBet

NordicBet har länge varit en stor pjäs bland de som älskar att betta och lockar många nya spelare till deras bettingsida. De har en lättsmält produkt med ett djupt inriktat fokus på svensk sport. Här får man dessutom ta del av enkel registrering och krångelfria villkor på kampanjerna – ett utmärkt alternativ för nybörjaren.

Bästa Bettingsidorna för experten

Är du en vanespelare eller rentav expert är det andra saker som spelar större roll när man letar efter bettingsidor att spela hos. Även om det förstås likväl är av stor vikt att även saker som supporten är tillgänglig även här, är det andra ting som väger tyngre – och det handlar framförallt om det som underlättar för att uträtta faktiskt resultat.

Det i särklass viktigaste är förstås att oddsen håller måttet – att huset, spelbolaget, har så små marginaler som möjligt och därtill erbjuder ett solitt utbud av spel på de marknader samt sporter som du intresserar dig främst för. 

Därför finns det också skillnader i vilka bettingsidor som är bäst för den så kallade experten – eftersom dennes upplevelse behöver vara mer skräddarsydd. Här växer också betydelsen av att faktiskt ha fler konton hos de bästa bettingsidorna, så att du alltid kan klippa det högsta oddset och förbättra vinstprocenten.

 • Pinnacle: Tillåter vinnande spelare & experter.
 • Betfair: Spela mot andra spelare – bäst bettingsida för experten.
 • Campobet: Uppstickare med bredd och schyssta odds.

Pinnacle

Pinnacle är definitivt en av de bästa bettingsidorna för den typiska experten, om inte den bästa. Deras i särklass främsta USP är att de inte limiterar vinnande spelare från deras odds, utan tillåter dessa att spela med samma limits som övriga. Dessutom alltid med toppade odds! 

Betfair

För den som satsar på sitt spelande likt en expert, och når solida resultat, är Betfair alltid ett bettingbolag att lita på. Dels slipper du spela mot oddssättare – och istället andra spelare, via spelbörsen, vilket innebär att experter slipper oroa sig för begränsningar samt kan vinna ännu mer. 

Campobet

Med oddsleverantören SBtech har Campobet ett exceptionellt utbud – ett av de bästa bland de bettingsidor som verkar på den svenska marknaden. Trots att de lanserades för bara ett par år sedan har de vunnit hjärtat bland flera vanespelare samt experter på betting. Söker du efter bredd och spets är Campobet ditt val.

Bettingsidor utan krångel & stor användarvänlighet

Många av oss har säkert varit där – med allt möjligt typ av krångel vid registrering, uttag eller verifiering av ens konto. Klassiska exempel är att det visar sig i överdrivna väntetider, krav på inskickade dokument som ID-kort eller en kundtjänst som är svår att nå.

Därför är det med stor glädje vi ser på hur spelmarknaden i Sverige utvecklats; att man numera kan hitta en uppsjö bettingsidor utan krångel och istället med fokus på stor användarvänlighet.

Vi undviker aktivt att samarbeta med krångliga bettingsidor. För oss är användarvänligheten precis lika viktig som ett brett urval av odds och hög utdelning.

Saker vi helst ser hos dessa är; en snabb plattform för betting, möjligheten att spela utan konto, snabba eller direkta utbetalningar och förstås en kundtjänst att lita på.

 • Snabba bettingsidor
 • Spela utan konto
 • Direkta utbetalningar
 • Tillgänglig kundtjänst
bettingsidor utan krångel

Snabba Bettingsidor

När man spelar och bettar live är det alltid en fråga om sekunder hit och dit – att klippa oddset vid precis rätt tillfälle. Det ställer tekniska krav på bettingsidorna, som måste vara snabba och användarvänliga.

Snabba bettingsidor är fundamentalt för spelupplevelsen, särskilt om de ska passa för liveodds. Detta innefattar vettiga laddningstider, inte minst för den som spelar i mobilen, tillsammans med snabba transaktioner och effektiv navigering mellan evenemangen.

Snabb betting är kanske den hetaste trenden bland bettingsidor på den svenska marknaden – desto snabbare, desto bättre.

Majoriteten av operatörerna uppfyller också grundläggande krav för detta, även om vissa – exempelvis Snabbare – profilerat sig särskilt och sticker ut som två av de sidorna med snabbast betting.

Spela utan konto hos bettingsidor

Sveriges spelmarknad är helt unik i meningen av att kunna spela på vad som kallas att betta utan konto. Det handlar förstås inte om att man faktiskt saknar ett konto, utan att man automatiserat processen för att skapa ett och sedermera inneha det.

Detta har man kunnat tack vare funktioner som BankID och Trustly och antalet spelbolag som har “konto- och registreringsfri betting” växer hela tiden. Fördelen med det är att man kommer igång på nolltid, loggar in snabbare och får tillgång till uttag på bara några få minuter, om ens det.

Så, vilka är då marknadens bästa bettingsidor utan konto? Det handlar förstås om flera faktorer, men bara runt funktionen och bäst lösning på den har vi ett antal favoriter.

Bästa bettingsidorna för betting utan konto:

 • No Account Bet: Renodlat spelbolag utan registrering.

Direkta utbetalningar hos bettingsidor

Precis som vi berört angående betalningar är snabba uttag en av de hetaste trenderna, både sett till hur branschen utvecklat sig och till söktrenderna bland spelare. Givetvis är det två saker som går hand i hand. Av den anledningen har vi också dedikerat en sida till att tipsa om bettingsidor med snabba uttag och där hittar man tips på flera kvalitativa spelbolag.

Olika spelbolag påstår att de har “snabba uttag” i deras marknadsföring, men vilka för att hitta bästa bettingsidorna med funktionen är det bättre att använda sig av en jämförelsesajt som denna. Vi är inte bundna till någon specifik operatör och kan helt på egen hand skapa vårt innehåll och våra topplistor.

Vad räknas då som snabba uttag från bettingsidor? Från tillfälle till tillfälle kan det förstås finnas svängrum, men för oss handlar det om att det ska vara en fråga om minuter – inte timmar eller till och med dagar.

Bästa bettingsidorna med snabba uttag:

 • No Account Bet: Krångelfria betalningsmetoder.
 • Snabbare: Snabbast uttag på marknaden.
 • Unibet: Snabba utbetalningar med Swish.

Kundtjänst – tillgänglighet & professionalism

Oavsett hur länge man bettat kommer det dyka upp tillfällen när man behöver få hjälp med ett ärende eller frågor besvarade – och därför är det extremt viktigt att ens bettingsida har en tillgänglig och professionell kundtjänst.

Grundläggande krav på att ha en support på svenska finns och följs av de lagliga bettingsidorna i landet, men vi kan ändå se vissa spelbolag som med knapp marginal uppfyller dessa och andra som med råge gör det.

Kundtjänsten hos bettingsidor bör uppfylla följande:

 • Öppettider dygnet runt eller större delar av det.
 • Svenskspråkig personal.
 • Ett professionellt bemötande.
 • Korta väntetider.
 • Flera kontaktmöjligheter; som live-chatt, e-post och per telefon.

Betalningsmetoder hos bettingsidor

Något som väldigt extra på de visar samma vår lista över dagens bästa bettingsidorna är deras betalningsmetoder. För i grunden är det är faktiskt helt oacceptabelt att du som spelare måste vänta i onödan på att få ut din vinst. Alla de bettingsidor som vi rekommenderar på hemsidan erbjuder trygga, lättanvända och snabba betaltjänster.

Vilka betaltjänster erbjuds då på de bästa bettingsidorna? Enligt oss ska dessa helst erbjuda många alternativ eftersom allas betalningsmönster, utanför och innanför bettingvärlden, ser olika ut.

Vi vill helst se att de dessa bettingsidor ska erbjuda allt från traditionella betalkort som Visa eller Mastercard, men kanske framförallt de moderna metoderna – som Swish och Trustly, vilka man får i särklass snabbast uttag från. Och allt fler spelbolag ser behovet av att erbjuda precis detta för deras spelare.

I takt med att fler och fler använder e-plånböcker idag, och vi kan förvänta oss att det blir ännu fler, är även dessa betalningar någonting som kan röna den bästa bettingsidan för vissa spelare.

Swish – vår favorit

Visste du att man kan använda Swish hos en uppsjö olika bettingsidor i Sverige? Aldrig någonsin har det varit varken enklare eller snabbare att sköta sina transaktioner till och från ett spelbolag.

Genom att använda bettingsidor med Swish insättningar och uttag blir helt enkelt din bettingupplevelse smidigare. Här hittar vi spelbolag som Unibet, ComeOn och NoAccountBet som populära när det kommer till Swish.

De två stora USP:arna med just Swish-bettingsidor är att det är en betalningstjänst och app som människor använder i vardagen och inte minst att man får direkta utbetalningar via densamma.

Det finns sina förklaringar till varför Swish är den hetaste trenden inom betting och för dig som vill ha mindre krångliga transaktioner rekommenderar vi varmt att testa en bettingsida med betalningsmetoden tillgänglig.

Trustly – alltid säkert & snabbt

Redan innan spelmarknaden licensierades poppade Trustly upp hos ett antal bettingsidor och nu finns betalningsmetoden tillgänglig mer eller mindre överallt.

Bettingsidor med Trustly är på marknaden för att stanna. Det är en sak som är säker. Betalningarna via dem är kopplade till BankID och de flesta banker, stora som små, likaså – någonting som säkerställer att allt sker med högsta möjliga säkerhet och dessutom snabbt eftersom kundverifieringen sker automatiskt.

Normalt dröjer en utbetalning med Trustly inte mer än fem minuter, nästintill alltid under 15, och det är den huvudsakliga anledningen till varför sportbettare landet runt aktivt väljer bettingsidor som erbjuder Trustly.

Livebetting blir allt viktigare för bettingsidor

Livebetting är verkligen på frammarsch bland de bettingsidor som konkurrerar på marknaden, men kvaliteten mellan dessa är alltjämt kraftigt varierande. Ofta större än om man jämför med odds inför matcherna.

Den bästa livebettingen kräver inte bara en simpel plattform, utan en väloptimerad och snabb sådan – helst av allt med spelfunktioner som cash out och live streams, som verkligen höjer spelupplevelsen till en annan nivå. Här är dessutom mobilanpassningen A och O.

Så, vilka är de bästa bettingsidorna för livebetting?

Enligt oss på Kelbet håller bettingsidor som Bet365, Unibet och Betsson hög standard och det är få konkurrenter som kommer upp ens i närheten av samma nivå. Hos dessa kombineras snabb live betting med fantastiska extratjänster, som onekligen förstärker spelglädjen, och sätter dem i det absoluta toppskiktet.

Live Stream – Se & spela på sport live

Hos bettingsidor med live stream kan man alltså se på samma matcher som man bettar på – på en och samma hemsida. Hos de spelbolag vi nämner är detta också helt kostnadsfritt samt i toppkvalitet, vilket innebär att man kan kombinera det bästa av två världar – livebetting samt streaming.

Med andra ord är de spelsidor som streamar sport ett bättre alternativ till dyra livestreaming-tjänster, inte minst med hänsyn till att utbudet är så pass brett och att man kan se sport i världsklass på samma ställe man bettar. Oavsett vart du befinner dig och precis när som helst, såvida du har en modern enhet uppkopplad mot internet. Svårare än så är det inte.

Cash Out – ett bra komplement

Ett annat komplement, som vi uppskattar varmt, tillsammans med livebetting är när odds sidor även har spelfunktionen Cash Out, som blir ett vanligare förekommande hos bettingsidor. Denna kan man använda såväl innan som under ett evenemang, men är som mest uppskattat live – och det innebär att man kan avsluta ett spel innan det överhuvudtaget avgjorts.

Genom Cash-out kan du således säkra en vinst eller minimera en förlust – och “sälja” ditt spel till ett pris som bestäms beroende på vad oddset precis vid tillfället står i.

Många spelbolag har implementerat tjänsten, om än med varierande resultat. Här efterfrågas ett stort utbud av marknader kopplat till cash out samt en god återbetalning, alltså lägre marginaler för spelbolaget och högre för dig.

bettingsidor livebetting
Unibet

Bästa Sport Betting Sidor

Bland de bettingsidor som finns på nätet kan man spela på mer eller mindre vad som helst, som underhållningsprogram, politik och händelser i samhället – men vilka bästa sport betting sidor? Där fokus och expertisen handlar om sportbetting, som det facto är vad flest bettare spelar på. 

För oss svenskar är sporter som fotboll, ishockey samt trav de största och viktigaste fokusområdena för operatörerna. Däremot vill vi att de bästa bettingsidorna för sport betting ska vara mer mångsidiga än så och ha ett frodigt utbud av sport i deras dagliga sortiment; mängder av marknader, stora ligor såväl som lägre divisioner och förstås med konkurrenskraftiga odds.

Exempel på utbud av sport vi efterfrågar hos betting sidor:

 • Fotboll
 • Trav
 • E-sport
 • Basket
 • Ishockey
 • MMA
Bästa bettingsidor för sport 
1. Unibet✓ Bäst på svensk fotboll & Allsvenskan.
2. Bet365✓ Bredast utbud av marknader.
3. Betway✓ Mångsidigt spelbolag med bra sportutbud.
4. ComeOn✓ Gott om odds på ishockey.
5. Betfair✓ Högst återbetalning & odds på fotboll.

Fotboll

Fotboll är den i särklass största och mest populära sporten i Sverige och bettingsidor som erbjuder bredd och spets på specifikt fotboll kommer en bra bit bara på det. Olika spelbolag fäktas därför med näbbar och klor för att slå konkurrenterna på fingrarna – i att tillhandahålla fler marknader, bättre odds och en bombmatta av kampanjer. 

De bästa bettingsidorna för fotboll i allmänhet, som vi för närvarande ser det, är Unibet, Bet365 och uppstickaren Betway. Hos alla dessa får du ett helhetspaket för fotboll, där man kan spela på allt från de europeiska toppdivisionerna till lägre divisioner jorden runt – dessutom med spelfunktioner som höjer underhållningsvärdet ännu en nivå.

Ishockey

Givetvis är även ishockey någonting står högt upp på prioriteringslistan för svenska bettingsidor, men den närhet som finns till inte minst inhemska SHL och Hockeyallsvenskan – vilket spelbolag som Betsson och NordicBet har ett vildvuxet utbud av marknader. Därutöver är förstås NHL det främsta internationella fokusområdet, där en bettingsajt som bet365 sticker ut hakan.

Gällande hockey, till skillnad från flera andra sporter, är skillnaderna från spelbolag och spelbolag enormt sett till inte minst utbudet vid sidan av traditionella marknader, som 1X2- och över-/undermålsmarknaderna. Detta inkluderar exempelvis spelarspecialer och asian handicap-utbud.

Bettingsidor på nätet eller fysisk betting – vad är bäst?

Det finns hur många anledningar som helst att testa spelbolag med betting online istället för att betta i traditionell stil, via fysiska butiker.

Allt större del av det totala spelandet flyttar också till internet av uppenbara orsaker – och om du ännu inte tagit klivet ur i cybervärldens spelande, är det definitivt på tiden.

Hos bettingsidor på nätet får man den i särklass bästa spelupplevelsen och framförallt är det tre helt fundamentala faktorer som vi vill lyfta och som är värda att beakta om man står i valet och kvalet att ta del av tipsen i vår jämförelse av de bästa bettingsidorna – utbudet, återbetalningen och tillgängligheten. 

bettingsidor på nätet
 • De bästa bettingsidorna på nätet har ett exceptionellt större utbud av spel än vad du kan hitta i den lokala spelbutik.
 • Utdelningen är i princip alltid bättre på nätet – med andra ord: hur bra oddsen är – och det stärker dina chanser till att bli en vinnande spelare.
 • Tillgängligheten när du spelar hos bettingsidor online är den kanske största fördelen, om man jämför de två tingen. Här kan du placera ett spel oavsett tid på dygnet, via mobilen eller datorn – oavsett vart du befinner dig, och man behöver inte anpassa sig till någon butiks öppettider.

Spela sunt & hos ansvarsfulla spelbolag

När du hittar spelbolag via oss på Kelbet kan du alltid vara säker på att det är ansvarsfulla spelbolag som presenteras. Detta innefattar att de innehar en marknadslicens och således följer den rådande spellagstiftningen, marknadsför sig på ett värdigt sätt och erbjuder säkerhet till sina kunder. 

Därutöver tar vi förstås in våra besökares åsikter om bettingsidorna – om de fått upprepande klagomål, exempelvis med oklara villkor för deras bonusar och kampanjer – kommer vi överväga att plocka ned dem från hemsidan. Transparens och etik är saker vi beaktar och värderar högt. 

Påminn dig också om att hålla ditt spelande sunt och på en nivå som är hållbar. Om du känner att underhållningen med bettandet skiftar över till ångest och kanske till och med ekonomiska problem bör du överse dina vanor och kontakta relevanta föreningar som specialiserar sig på spelproblematik. 

 • Spela bara på licensierade bettingsidor.
 • Sätt personliga spelgränser och håll dem. 
 • Får du sociala eller ekonomiska bekymmer av spelandet – sluta och sök stöd.

Vanliga frågor & svar om bettingsidor:

✅ Hur rankar ni bettingsidorna i topplistan?

Genom att jämföra flera olika aspekter hos deras produkter, vilket berör allt från odds till betalningar och specialfunktioner tillgängliga för spelarna. Vi bakom sidan har arbetat med spelbolag under flera års tid och har i uppgift att vägleda spelare till rätt bettingsida.

✅ Hur vet jag att ni på Kelbet är rättvisa i bedömningarna?

Eftersom vi samarbetar med flertalet olika bettingsidor, däribland flera av de bästa sådana, är vi inte bundna till något enskilt. Vi vinner på att spelare hittar till en spelsida de sedermera fortsätter vara aktiva på och därför är vi alltid så precisa och rättvisa som möjligt.

✅ Har ni bara licensierade bettingsidor hos er?

Ja. Hos oss kommer ni enbart finna bettingsidor med licens och det är rakt igenom av etiska skäl. Vi står bakom licenssystemet och värderar en sund samt hållbar spelmarknad, där så många som möjligt får ta del av underhållningen av betting men så få som möjligt får problem, högst av allt.

Sammanfattning

När det kommer till urval och kvalitet av bettingsidor är vi svenskar djupt lyckligt lottade. Här finns det en handfull fantastiska operatörer att spela hos – vilandes på modern teknik och en licensmarknad att lita på.

Precis som med allt annat finns det dock bättre och sämre alternativ. Av den anledningen har vi på Kelbet.se valt att exkludera allt från undermåliga till mediokra alternativ – och istället bara fokusera på de verkligt bästa bettingsidorna som finns tillgängliga på marknaden.

För oss är det A och O med transparens, kvalitet och ärlighet – och precis därför använder många sportbettare oss som den primära plattformen när de är på jakt efter ett spelbolag att spela hos. Det är ett rykte som tagit år att bygga upp och som vi förstås vill bevara.

Till sist vill vi uppmuntra er till att hålla bettandet på en ansvarsfull nivå och ständigt vara uppmärksam på om ens spelmönster håller på att spåra ur. Då är det på sin plats att hålla sig borta från spel överhuvudtaget samt att söka professionellt stöd.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: