18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Snabba Uttag

På marknaden finns det en radda av spelbolag som erbjuder uttag på så lite som allt från några minuter till sekunder, men vilka är snabbast och kan man till och med få direkta utbetalningar? Här berättar vi mer om fenomenet och listar Sveriges bästa bettingsidor med snabba uttag.

X3000
Bonus
No Account Bet
Bonus
Expekt
Bonus
Interwetten
Bonus
LeoVegas
Bonus
Speedy Bet
Bonus
ComeOn
Bonus
Casumo
Bonus
Casinostugan
Bonus
Hajper
Bonus

Guiden till snabba uttag från bettingsidor

För att kunna få snabba eller till och med direkta uttag från olika bettingsidor är det ett antal steg i processen man måste ta sig igenom, men det är enkelt att komma igång! Någonting som varit klurigt för spelare runt om i landet är att faktiskt hitta till rätt bettingsidor, som har metoder för direkta uttag. 

 1. Jämför bettingsidor med snabba uttag från vår topplista.
 2. Klicka på “Till spelbolaget” och du landar på deras hemsida.
 3. Registrera ditt spelkonto på mindre än 5 minuter
 4. Gör en insättning med en metod som även fungerar för snabba uttag.
 5. Gör dina direkta utbetalningar via Swish eller Trustly

Kelbet testar: Bettingsidorna med snabbast uttag

Våra spelbolagsexperter på Kelbet har testat och jämfört snabbheten på uttag från utvalda bettingsidor. Observera att testet per automatik inte behöver innebära att tiderna är korrekta vid precis alla tillfällen. Dessutom skiljer sig tiden beroende vilken betalningsmetod som används och erbjuds.

Generellt får man sina utbetalningar snabbast via Swish, med tuff konkurrens från Trustly. Bäst i testet var Snabbare, Unibet och Betsson.

Direkt utbetalning:Utbetalning på under 5 minuter:Utbetalning på under 15 minuter:
SnabbareLeoVegasCampobet
UnibetCasumoExpekt
BetssonSpeedybetBethard
bettingsidor med snabbast uttag test

Om betting med snabba uttag

Från dagar, till timmar och till sist minuter – runt uttagen och processen kring det har bettingen utvecklats i all världens fart de senaste åren. Betting med snabba uttag är numera branschstandard, men vad betraktas det facto som ett snabbt uttag och vart finns de snabbaste? Det är frågor som vi besvarar här.

De moderna tekniska lösningarna och tjänsterna – som BankID, Trustly och Swish – är vad som skapat möjligheten till att åtnjuta sin betting med snabba uttag. Däremot kan hanteringstider av spelbolaget samt dessa betalningslösningar i vissa fall skilja sig åt från fall till fall, men hos flera spelbolag kan man få ut sina pengar på allt från direkten till 15 minuter.

Vad betraktas som snabba utbetalningar för betting?

Vad som det facto är en snabb utbetalning från en bettingsida står förstås inte som skrivet i sten, men vår definition av det är att det varken ska handla om dagar eller timmar – utan minuter. De flesta av bettingsidorna med snabba utbetalningar från vår topplista kan man få ut sina vinster till banken inom loppet av kvart.

Faktum är att man till och med kan hitta bettingsidor med direkta utbetalningar och det sker framförallt via Swish. Där sker utbetalningarna under normala omständigheter på mer eller mindre några få sekunder – precis som om vilken betalning som helst med appen.

betting med snabba uttag

Bästa spelbolag med snabba uttag 2024

Det måhända att en uppsjö av bettingsidor tillhandahåller snabba uttag, men vilka är Sveriges bästa spelbolag med snabba uttag under 2024 och vilka har de snabbaste uttagen på marknaden? Sannolikt är det precis den frågan du som besökt den här sidan haft i tankarna. 

Nedanstående spelbolag – Snabbare, Betway och No Account Bet – som vi anser vara bäst ur aspekterna snabba uttag samt som bettingbolag i övrigt och som helhet, varav det senare är värt att beakta. Det är inte helt säkert att de nedanstående spelbolagen det facto har snabbast uttag, men åtminstone snabba sådana, och i övrigt erbjuder en bra plattform för den som vill betta.

Bästa bettingsidor med snabba uttag just nu:

 1. Snabbare: Snabbast möjliga utbetalningar.
 2. Betway: Klassiskt spelbolag som moderniserar sig.
 3. No Account Bet: Direkta uttag till bankkontot.
 4. LeoVegas: Mäktigt spelbolag med betting på allt.
 5. Campobet: Snabbt blivit en populär bettingsida.
 6. Unibet: Snabba utbetalningar via Swish eller Trustly.
 7. Mr Green: Modern betting-plattform med allt du behöver.

1. Snabbare

Snabbt, Snabbare – och kanske till och med snabbast? Med bara ett fåtal år på nacken har spelbolaget Snabbare redan slagit sig in i finrummen och det har sina uppenbara förklaringar. 

Med fullt fokus på användarvänligheten, och avskalning, har Snabbare profilerat sig som en av de bettingsidor i Sverige med snabbast möjliga uttag – samt en oerhörd smidighet under spela utan konto-funktionen. Enligt våra tester har uttagen från Snabbare inte dröjt mer än ett par minuter. 

Söker man efter lättillgängliga – och bra odds – tillsammans med moderna utbetalningstjänster är Snabbare en stark rekommendation från oss på Kelbet.

2. Betway

Som ett äldre och välkänt spelbolag är det kanske inte specifikt uttagen som satt Betway på kartan primärt, men den klassiska operatören har verkligen tagit plats på kartan för betting med snabba uttag via ett antal olika betalningsmetoder. 

Därutöver har man en fantastisk spelplattform med spetsiga odds samt dagliga oddsboostar. Betway har profilierat sig för esport, men tillhandahåller även spel på allt mellan himmel och jord inom sportsfären.

3. No Account Bet

Snabbt, smidigt och utan krångel. Det är vad som är mest karaktäriserande med No Account Bet och deras produkt – men inte utan att skala bort vad som är viktigast av allt; en bra betting-plattform. Genom “kontofria” funktioner kan man få sina uttag avklarade på mindre än 5 minuter från No Account Bet. 

För att få tillgång till marknadens kanske snabbaste uttag är No Account Bet definitivt ett av toppalternativen och hos dem använder man med fördel Trustly eller Swish för att optimera uttagstiderna. 

bettingsidor med snabba uttag

Nya spelbolag med snabba uttag

Nytt är oftast bäst – åtminstone om vi snackar bettingsidor med snabba uttag. Nya bettingsidor har definitivt varit den pådrivande faktorn i att släcka spelarnas törst efter snabbast möjliga utbetalningar, med de mest moderna betalningsmetoderna och funktionerna för konton. 

Här har de nya spelbolagen förvisso senare fått konkurrens från mer etablerade operatörer – vilket vi bedömer vara till följd av den tuffare konkurrensen om spelarna – och det finns numera få bettingsajter, nya såväl som äldre, som inte kan erbjuda uttag inom loppet av åtminstone en timme

Men vi ser definitivt att nya bettingsidor i allmänhet är ett steg före gällande just snabba uttag, ofta med möjlighet till direkta sådana via Swish alternativt inom loppet av 15 minuter med Trustly. Operatörer som profilerat sig särskilt inom detta är exempelvis Fastbet, Snabbare, och Speedybet.

Bästa nya spelbolag med snabba uttag:

 1. Fastbet
 2. Snabbare
 3. Speedybet
 4. No Account Bet
 5. Betinia

Spelbolag med snabba uttag & BankID

Stora delar av spelbolagens fundament och anledningen till att snabba uttag, som vi känner det och definierar det som idag, är tjänsten BankID. Snabba uttag hittas alltså enbart på bettingsidor med BankID och när det är kopplat till övriga betalningar. Anledningen är att processen av att legitimera och verifiera användaren sker via BankID-signering, istället för att kräva diverse dokument från spelaren.

Förväxla dock inte detta med att det per automatik skulle ge ett snabbt uttag bara för att en bettingsida har BankID tillgängligt för vissa funktioner eller tjänster – det måste vara integrerat med hela produkten. Det innefattar; registreringen, inloggningen och inte minst – verifieringen av kunder, som också kallas KYC.

Toppval av spelbolag med snabba uttag & BankID:

 1. Expekt
 2. Speedybet
 3. Unibet
 4. NoAccountBet
 5. Betinia
bettingsidor med snabba uttag & bankid

Snabba uttag hos bettingsidor utan konto

Den som vill säkerställa tillgången av möjligheter till snabba uttag kan det på enklast möjliga sätt genom att leta efter så kallade bettingsidor utan konto, vilka med säkerhet har de tjänster som krävs även för direkta utbetalningar. Anledningen är att ens identitet verifieras med omedelbar verkan och så även betalningar, till och från ens spelkonto.

Dessutom slipper du överlämna känsliga uppgifter i samband med registrering, insättningar och förstås även uttag – som ens ID, kortuppgifter eller e-mail. Således slipper man också störande reklam från spelbolaget.

Även om bettingsidor som saknar utan konto-funktionaliteten också kan erbjuda relativt snabba uttag, är det sällan omedelbara sådana. Summerat så är det mindre krångel med spelbolag utan konto och registrering och förstås – snabba uttag, liksom för övriga processer i samband med spelandet.

Svenska bettingsidor med snabba uttag

Regleringen som trädde i kraft på den svenska bettingmarknaden från 1 januari 2019 har drastiskt förändrat spelmarknaden. De förhöjda kraven på säkerhet har inneburit att många bettingsidor med en svensk svensk licens implementerat teknik och externa tjänster som även innebär möjlighet till direkt verifiering av kunder och således snabbare uttag

Givetvis finns det även andra reglerade marknader, inte minst inom Europa, vars spelbolag kan leverera snabba uttag – men i Sverige har det verkligen tagits till sin spets, vilket kan förklaras i de kvalitativa företag och tjänster, som nu används av operatörerna, vilka finns inom landets gränser.

Hos bettingsidor med svensk licens får du bland annat:

 • Snabba eller omedelbara uttag.
 • Större säkerhet. 
 • Stärkt konsumenträtt. 
 • Skattefria uttag på dina vinster.
 • Möjligheten att stänga av dig själv från spel.

Betalningsmetoder för snabba betting-uttag

Så, vilka betalningsmetoder krävs för snabba betting-uttag? Det beror förvisso på vad man titulerar som en snabb transaktion, men ska den vara på maximalt ett par timmar är det enbart två alternativ som i princip alltid håller sig inom den tidsramen, men ett tredje alternativ som inte är alltför långt därefter. De absolut främsta är de svenska tjänsterna Swish och Trustly.

Snabbast betalningsmetoder just nu: 

 1. Swish: Direkta utbetalningar och insättningar till och från din bettingsida.
 2. Trustly: Säkra och snabba uttag från spelbolag – alltid enkelt och utan krångel.
 3. Zimpler: Sällan längre uttagstider än ett dygn – direkt till din e-plånbok. 

Swish

Vår bedömning är att man oftast får de snabbaste transaktionerna från bettingsidor med Swish uttag, där väntetiden – med tillfälliga undantag, exempelvis vid tekniska problem – är minimal och på ett par sekunder. Precis som vid vilken överföring från Swish-appen som helst, med andra ord. 

Swish tillhör en av de senaste betalningsmetoderna för snabba transaktioner, inte minst för just uttag – vilket alltjämt är relativt ovanligt, men blir desto vanligare och vi förväntar oss att utvecklingen kommer fortgå de närmsta åren framöver.

Trustly

När bettingsidor med Trustly för snabba uttag introducerades var det den allra första metoden inom den segmentet. Betalningarna och uttagen via Trustly såg ljuset strax före spelregleringen och blev snabbt den mest populära och sannolikt använda metoden för insättningar och inte minst uttag.

Genom verifiering med BankID och överföringar via Trustly får man allt som oftast sina uttag avklarade så snabbt som på 5 till 15 minuter. Dessutom med största möjliga säker- och användarvänlighet. 

Zimpler

Zimpler är inte en lika snabb metod som ovanstående alternativ, men man behöver sällan vänta mer än ett dygn och vad som är unikt för bettingsidor med Zimpler uttag är att det är en extremt populär e-plånbok och att den har så pass snabba uttagsprocesser tillgängliga.

När du använder Zimpler finns det sedermera ett antal olika alternativ för uttagen och dessa kan påverka hur länge du behöver vänta innan vinsterna från ditt spelkonto till slut nått din e-plånbok.

snabba uttag med swish trustly zimpler

Avsaknad av snabba utbetalningar hos bettingsidor

Är uttagsprocessen, som för så många andra, en viktig faktor för dig i jakten på bettingsidor att spela hos är det viktigt att nyttja jämförelser som den vi presenterat. Det finns nämligen fortfarande flera spelbolag som inte kan tillgodose snabba utbetalningar för deras medlemmar, varpå besvikelse är nära till hands om man hamnar fel. 

Då handlar det inte heller om en tidsram runt ett antal timmar, utan snarare utbetalningar som kan dröja upp emot flera arbetsdagar. Med andra ord precis som branschstandard var före 2019, som nu ses som ett stort minus för de spelbolag som inte moderniserat sig för att motsvara spelarmarknadens önskemål. 

Exempel på en bettingsajt som definitivt skulle kunna förbättra deras uttagsfunktioner är Tipwin, där man saknar de tekniska tjänsterna som krävs för att hålla de onödiga väntetiderna nere. 

Men även om det finns svarta får kvar i egenskapen avsaknad av snabba utbetalningar, har marknaden i rask takt rört sig i rätt riktning och de flesta bettingsidor har åtminstone acceptabla väntetider för uttag. Framöver hoppas vi på ännu fler verktyg, tjänster och betalningsmetoder som kan optimera uttagen – för ett större urval och högre funktionalitet.

Vanliga frågor om bettingsidor med snabba uttag:

✅ Vad definieras som ett snabbt uttag?

Det är i viss mån upp till var och en vad man faktiskt definierar snabba uttag som. Gränsen som vi satt är att det är på mindre än en timme och helst en fråga om minuter eller till och med sekunder. Utbetalningar på mindre än 15 minuter räknar vi som riktigt snabba. 

✅ Vilka bettingsidor har snabbast uttag?

Många bettingsidor finns i toppen och är svåra att skilja åt i kampen om snabbast uttag på marknaden, men det finns definitivt vissa som sticker ut och som vi värderar som bäst inom kategorin. Detta är bland andra Expekt och Snabbare.

✅ Finns det beloppsgränser för snabba uttag?

Allt som oftast finns det en beloppsgräns för den som vill ta ut sina vinster från bettingsidor med snabba uttag, likväl som för övriga metoder. Denna är dock – beroende på spelbolaget – oftast på hundratusentals kronor och om man skulle dra in en enorm vinst kan man istället göra flera utbetalningar.

✅ Är snabba uttag med eller utan avgifter?

Teoretiskt kan ett spelbolag införa avgifter för uttag oavsett om de är snabba eller ej, men det är extremt sällsynt. Direkta avgifter för de snabbaste uttagsmetoderna finns emellertid inte. 

Sammanfattning

Här har vi tillhandahållit all relevant information om bettingsidor med snabba uttag samt tipsat om de bästa operatörerna för detta. 

Genom att spela hos ett snabbt spelbolag kan du lägga mindre tid på det som är tråkigt – att vänta, skicka in onödiga dokument och krångel – och istället betta och sedermera kunna få dina vinster utbetalda inom loppet av maximalt några minuter. 

Här hittar ni enbart svenska samt licensierade bettingsidor – allt från äldre till nya – listade för att ni så enkelt och snabbt som möjligt kan komma igång och hitta din nästa plats i den vida bettingvärlden.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: