18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa Oddsbonusar Du Kan Hitta Enligt Oss

I den här artikeln kommer vi jämföra bästa oddsbonusar från några av de största spelbolagen just nu. Våra betyg kan ni se i tabellen här nedan.

Bettingsajt Bet365 logo
Bästa oddsbonusar 100 % upp till 100 kr

5/5

Sätt in 100 kr och få 100 cashspins

5/5

Stort utbud av sport och marknader

4/5

Bästa oddsbonusar för återkommande 3/5 4/5 3/5
Betalningsalternativ 5/5 5/5 3/5
Kundtjänst 3/5 4/5 5/5
Vårt slutbetyg 4/5 4.5/5 4/5
Spela här

Bet365 regler: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se. Regler och villkor gäller 18+

Hur vi valde vår bästa oddsbonusar

När vi jämförde betting bonusar mellan de olika spelbolagen tog vi hänsyn till kriterier som bonusbelopp, omsättningskrav och hur länge man kan dra nytta av sin bonus. Vi ser gärna att du går på vår linje och väljer att utnyttja den betting bonus som vi tycker är bäst. Men valet är givetvis helt ditt eget.

Bästa välkomstbonus: Unibet

Unibet är vår vinnare när det gäller bästa oddsbonusar för nya spelare. Om du registrerar dig via Unibets oddssida får du välja mellan två olika betting bonusar. Antingen kan du få din första insättning ökad med Sätt in 100 kr och få 100 cashspins. Alternativ två är att du får en betting bonus på hela 500 % för din första insättning. Här gäller det upp till ett värde av 500 kr.

Vi har utsett Unibet till vinnare av bästa oddsbonusar för nya spelare eftersom de bonussummorna du får är riktigt höga. Dessutom är omsättningskraven inte så höga (5x/8x) och du kan omsätta bonusen på rätt låga odds (1.40). Du har dessutom hela 35 dagar på dig att omsätta din betting bonus.

För att läsa mer om Unibets välkomstbonus kan du läsa vår artikel som behandlar bonuskoder till Unibet. Den hittar du här.

Bästa oddsbonusar för återkommande spelare: ComeOn

ComeOn har flera roliga och lukrativa erbjudanden och kampanjer för återkommande spelare, som gör att de drar det längsta stråt i det här kategorin. Det som verkligen gör spelupplevelsen värd tiden hos ComeOn är det lojalitetsprogram man belönar sina trogna spelare med. Du samlar nämligen poäng för all din aktivitet på sidan. Du får till exempel poäng för enkla saker som inloggningar och insättningar.

Dessa poäng kan du omvandla till belöningar och det bästa är att du själv väljer din betting bonus genom att växla in poängen mot belöningar i ComeOn shop. Där kan du shoppa loss bland förmåner som reload betting bonusar, insättningsbonusar och lotterier.

Bästa tillgänglighet för insättningar och uttag: Bet365

  • Visa, MasterCard, Maestro
  • Entropay
  • Skrill, Skrill 1-Tap
  • Neteller
  • Paypal

Bet365 tar hem den här kategorin eftersom man kan erbjuda flest metoder för insättningar och uttag och därför att man är noggranna med att jobba med säkra och snabba transaktioner.

Bästa kundtjänst: Nordicbet

Vi anser att Nordicbet har den bästa kundtjänsten av dessa fem. Du kan kontakta spelbolaget på flera sätt och de har också snabba svarstider. Du kan nämligen kontakta Nordicbets support via live chatt (normal svarstid 30 sekunder), telefon (du blir normalt uppringd inom 2 minuter), eller e-mail (du får normalt svar inom 30-60 minuter). Man har även en matig FAQ-sektion där du ges svar på alla tänkbara frågor.

Olika typer av betting bonusar

Detta är i vårt tycke de bästa oddsbonusar du kan utnyttja på olika spelbolag:

Insättningsbonusar

Denna är förmodligen den vanligaste formen av alla bästa oddsbonusar och är också den bonus som brukar ges i samband med välkomsterbjudanden. Det innebär att sajten matchar din insättning med en bonus som ökar din insättningssumma.

Lojalitetsbonus

Detta är en mycket uppskattad betting bonus som belönar trogna spelare för sitt flitiga spelande på en sajt. Bonustypen innebär att man får någon form av belöning för sitt spelande, till exempel reloadbonusar.

Förhöjda odds

Spelbolagen kan ibland välja att höja sina odds på en eller flera spelobjekt. Kanske för att väcka intresset för denna match eller för att locka till sig nya spelare. Detta ger dig som spelare chansen att vinna större utan att spelet blir svårare.

Gratisspel

En annan metod för spelbolagen att locka till sig nya spelare är att erbjuda gratisspel. Detta kan vara som en del i ett välkomsterbjudande, men också komma som en kampanj längre fram. Men det kan också delas ut till spelare som inte registrerat sig, som får chansen att prova på sajten. Oftast brukar det röra sig om mindre summor.

Gratisspel Nordicbet

Vanliga frågor om betting bonusar

1. Jag har problem med min betting bonus, vad ska jag göra?

Svar: Ta kontakt med sajtens kundtjänst, se vår ranking av spelbolagens kundsupport.

2. Är den största bonusen alltid den bästa?

Svar: Nej så behöver det inte vara, det är alltid viktigt att kolla upp villkoren för bonusen. Höga omsättningskrav kan till exempel ställa till det.

3. Är alla betting bonusar mobilvänliga?

Svar: Ja alla betting bonusar kan även aktiveras och användas via mobilen. Ibland kan det även finnas specifika mobilbonusar tillgänliga.

4. Behöver jag alltid sätta in pengar för att få bonus?

Svar: I regel ja, om det inte rör sig om rena gratis betting bonusar med lägre summor. Dock kan du få reloadbonusar längre fram utan krav på insättning.