18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betting recension: Vilka är det främsta betting sidor på internet?

Det visar sig snart att Svenskarna kan det där med att skapa högkvalitativa betting sidor för när vi tar oss an uppgiften att sålla agnarna från vetet så står sig Svenska stream sidor och betting appar mycket väl i konkurrensen med all världens casinon och vadslagningsföretag. När vi utsatt att leta vad är det bästa bettingsida kom fyra namn genast fram.

Fyra top spelbolag och vad är vår åsikt?

Spelbolag Unibet Bet365 Betfair Expekt
Välkomstgåva 5/5 4/5 4/5 4/5
Sportbok 5/5 4/5 5/5 4/5
Bästa spelapp 4/5 4/5 5/5 3/5
Bästa oddsen 4/5 4/5 5/5 3/5
Bästa streaming sidan 5/5 5/5 3/5 4/5
Sök din bonus här

Bet365 Villkor: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Sepla ansvarsfullt. Stodlinjen.se. Regler och villkor gäller 18+
 

Hur den bästa välkomstgåvan utsågs: Unibet

Unibet ger alla nya kunder på oddssajten en gåva om 200% matchning på den första insättningen till spelbolaget. Totalt kan man ta hem så mycket som 1000 sek i välkomstgåva. Omsättningskravet är 5 gånger bonusen samt måste liras med odds på åtminstone 1.40 eller högre. Det går att få ett annat alternativ som är en gåva på 500% med ett totalt värde på 500 sek. För detta gäller att man måste omsätta bonusen 8 gånger och återigen spela på odds som är 1.40 eller högre.

Av alla betting sidor tycker vi Unibets välkomstgåva för odds är är det absolut bästa på grund av flera saker. Man får bland annat själv välja fritt mellan flera bra gåvor. Därtill är bonusbeloppet högt och man kan få väldigt mycket pengar att lira med. En annan bra sak är att omsättningskravet är ganska lågt och lätt att uppnå.

Bästa Betting sidor

Bästa sportbok: Betfair

Av alla betting sidor är Betfair den bästa vad gäller spelutbudet i odds. De har många sporter och ett brett utbud av evenemang. Detta är ett brittiskt bolag en av de bästa betting sidor vad gäller fotbollsmatcher från just Storbritannien. De har också mycket tennis.

Det går också att som på de flesta betting sidor lira på mer nischade sporter och events och på de nedre divisionerna i till exempel fotboll. Det går att spela på sidobets och tv-tävlingar samt till och med riksdagsval. Betfair kan också vara en av de bästa streaming sidan vad gäller livebetting, det går att ta del av de flesta ordinarie matcher live.

Något viktigt att ta upp vad gäller Betfair och anledningen till att den kan ses som bästa streaming sidan är deras spelbörs. I spelbörsen går det att spela mot andra. En av spelarna satsar på att något ska ske, och de andra satsar emot vilket ger en extra anledning till att prova på denna av alla betting sidor. Oddsen kan spelare lägga helt själva vilket bara bidrar till spänningen.

Det finns därtill en funktion för cashout vilken gör att man kan ta hem vinst i förväg eller förhindra allt för stora förluster. Då och då höjs oddsen på vissa matcher genom den alldeles unika Price Rush-funktionaliteten.

Bästa bettingappen: Unibet

Bland alla betting sidor tycker vi också att Unibet är i centrum när det gäller kategorin bästa bettingapp. Det var dock flera betting sidor som var nästintill likvärdiga, men Unibet var snäppet bättre tack vare att det går att få en nästan identisk spelupplevelse på PC såväl som på mobil enhet eftersom nästan allfunktionalitet och alla spel finns tillgängliga över plattformarna. Det här är anledningen att vi utnämnde denna till den bästa streaming bettingappen.

Därtill ger de flera olika appar till spelarna. Det kan verka som förvirrande och mycket men är i själva verket ganska enkelt. Unibet har mycket att ge till de som vill spela med mobilen och därför vinner de som bästa streaming sidan för mobiler. Det finns exempelvis en unik app vad gäller sportbetting, en annan för livebetting mot andra spelare samt en app för hockey med massor av matnyttig information och statistik.

Bästa oddsen: Betfair

Betfair är också en tydlig segrare vad gäller odds. Vanliga odds är ganska likvärdiga oavsett spelbolag och det finns inte så mycket olikheter mellan de olika betting sidor som finns. Det som dock avgör är all funktionalitet som Betfair erbjuder. Spelbörsen samt Price rush som tidigare nämnts innebär ju att man kan få större vinster än vad som är vanligt på andra betting sidor där man spelare helt vanliga spel.

Odds

Bästa streaming sidan: Bet365

Vad gäller bästa streaming sidan så är det ingen mindre än Bet365 som vinner priset. Det här är en av de största spelsajterna som står sig riktigt bra bland alla betting sidor världen över. Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

De är bästa streaming sidan för att de bland annat streamar massvis av populära fotbollsmatcher årligen och inkluderar de främsta europeiska ligorna som Serie A, Europa League, FA-kuppen samt sydamerikansk fotboll. Det finns också tennis samt andra sporter på denna som vi anser är den bästa streaming sidan.

För att streama måste man ha pengar på kontot eller ha spelat den senaste dagen. Bet365 är oförkortat den absolut bästa streaming sidan.

Vanliga frågor

1. Hur går man med i en bettingsida på internet?

Gå in på hemsidan eller laddar ner appen. Ange uppgifter och sätt in pengar på ditt konto.

2. Är det säkert med transaktioner på bettingsajter?

Ja, beryktade bettingsajter använder krypteringar samt erbjuder flera välkända betalningsmetoder.

3. Kan jag begränsa mitt spelande?

Det brukar gå på de flesta betting sidor.

4. Hur hittar man den bästa streaming sidan samt den bästa betting appen?

Läs guider som denna, vi rekommenderar starkt framförallt de här 4 spelsajterna.