18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

De bästa eSports bettingsidorna

Att hitta de bästa eSports bettingsidorna är inte helt lätt. Trots att det är en stor industri så är eSports betting ett nytt fenomen och även de största spelbolagen har ännu inte behärskat denna blomstrande marknad. 

Esport Logo

Medan debatten fortfarande rasar över om E-sport är en riktig sport, är faktumet det att den är här för att stanna. Varje år investeras mer pengar i branschen och allt fler människor bettar på de olika live evenemangen. Att hitta de bästa eSports bettingsidorna nu är ett bra sätt att hålla sig framme och göra det bästa av detta medan det fortfarande är i sin linda.

Så väljer vi de bästa esports bettingsidorna

Hitta alla bästa bettingsidorna för esports som passar just dig i vår lista nedan. Tänk på att läsa igenom de regler och villkor som gäller innan du aktiverar en bonus, eftersom de flesta bonusar har olika villkor och ibland även insättningskrav på bet.

Att välja ut rätt betting sajt är ingen lätt uppgift. Med olika odds bonusar kan det vara lätt att känna sig osäker som ny spelare. Men oroa dig inte! Här hos Kelbet.se är vår mission att göra det enklare för dig som spelare. Vi kollar igenom betting världen online åt dig och väljer ut de som har det där lilla extra och som vi tror passar dig bäst.

Vad menar vi med detta? Förenklat betyder detta att vi på Kelbet.se team konstant letar efter bästa esports bettingsidorna från våra partners. Vi garanterar att kampanjvillkoren är transparenta och lätta att förstå här på vår sajt. På denna sida hittar du et urval av vad vi anser är de bästa esports bettingsidorna just nu. Kom ihåg att detta är en subjektiv lista som vi hoppas kommer underlätta för dig så att du gör ett medvetet val mellan olika erbjudanden. I slutändan, är det bara du som kan bestämma vad som passar dig bäst!

Bet365

Bet365 har stöttat eSports bettingmarknader i över två år, men det är först på senare tid som sektionen flyttats till en synlig plats på hemsidan.

Flera av de existerande spelbolagen har börjat ta eSports betting på allvar och erbjuder flera marknader på en mängd CS:GO, LoL och Dota 2 matcher.

Bedömning: Kanske inte det bästa alternativet för Esports fantaster, men med totalsegraren  och kart (map) betting finns roliga in-play alternativ.

Betway

Av alla de traditionella spelbolagen, Betway är den överlägset bästa eSports bettingsajten. Till skillnad från sina konkurrenter så erbjuder de marknader på spel som Hearthstone och World of Tanks, vid sidan av de vanliga spelen som CS: GO och League of Legends.

Utbudet av spel är vad som skiljer Betway från de andra. Med de vanliga direkta marknaderna och värderingarna finns också möjlighet för handikapp betting och dubbelchans.

Bedömning: Om en eSports fanatiker eller en vanlig bettare letar efter en ny marknad att lägga till i sin sportsbook, är Betway en utmärkt kandidat.

Betway esports odds

Vulcun

Med anledning av Esports som en konkurrenskraftig industri var det bara en tidsfråga innan specialiserade esport betting spelbolag skapades, och det är precis vad Vulcun är.

Till skillnad från traditionella spelsajter, erbjuder Vulcun bettare chansen att satsa cash eller guld, en unik valuta som kan användas för att köpa varor i spelet.

Under livestreams finns “loot drops” som ger användarna en mängd olika saker från CS: GO klistermärken till guld valuta.

Bedömning: För spelfanatiker som vill ha en helt annan betting upplevelse så erbjuder Vulcun just det.

Vulcun esports

Unikrn

Med “världsledande inom Esports betting” tryckt på deras hemsida, gör Unikrn verkligen ett djärvt påstående om sig själva.

Vid sidan av de viktigaste spelen finns också marknader för Call of Duty (CoD) och Heartstone och på samma sätt som Vulcun har de en egen unik valuta kallad Unikoins. Dessa kan du handla spelprylar och top-end gaming datorer för på marknaden.

Med ett stort utbud av kommande matcher och betting på totalvinnare, handikapp och kartmarknader finns det mycket att hålla spelarna underhållna.

Bedömning: För användare som vill fokusera enbart på Esports, finns det få bättre alternativ. Marknadsplatsen adderar verkligen en imponerande dimension till sajten.

Unikrn Marknadsplats

Egaming Bets

En annan exklusiv sida för Esports betting, men som fungerar som de traditionella motsvarigheterna när det kommer till utbetalningsalternativ, bonusar och standard valutor är Egaming Bets (EGB).

Betting är begränsad till DOTA2, Starcraft, CS: GO och LoL, som kan verka lite ovanligt begränsande för en specialiserad sajt, men sajten innehåller en nyhetssektion som hjälper spelarna att hålla sig uppdaterade med den senaste utvecklingen inom gaming.

Bedömning: Varken bäst eller sämst. Nyhets- och cash out-funktionen gör sajten perfekt för spelare som är vana vid traditionella spelbolag, men vill experimentera med en ny marknad.

EGB Esports

Pinnacle Sports

Ungefär som Betway så blandar Pinnacle Sports traditionella spelmarknader med ett omfattande eSports betting. De fokuserar främst på DOTA2 och CS: GO (men inte uteslutande) och bettare kan välja mellan direkta marknader och handikapp.

En av de mest användbara delarna på Pinnacles sajt är sektionen artiklar. Den är fullproppad med förhandsvisningar och vadslagnings-tips som ger bettare en bra inblick i kommande matcher och events, vilket kan vara svårt att hitta med tanke på den unika karaktären av Esports-gemenskapen.

Bedömning: En stor plats, men slås ned något av den begränsade uppsättningen av spelalternativ.

Pinnacle Esports

Kelbets val – Betway

Enligt vår mening är Betway den bästa esports betting sajten. Med ett stort utbud av spel att betta på och omfattande marknader där det erbjuds flest alternativ för dig som spelare.

Den största nackdelen med Betway är dock bristen på live streaming och in-play på eSports, men då varje match går att stream live via Twitch, så är det ett marginellt problem.

[CTA href=”https://kelbet.se/go-betway-esport” target=”_blank” class=”awesome small-t-awesome red-awesome” rel=”follow” textuel=”Hämta din Betway bonus >>”]

Betway Logo

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: