18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Cash Out

Hitta, jämför och filtrera alla marknadens tillgängliga bettingsidor med Cash Out – för en betting-upplevelse där du på ett enkelt sätt kan stänga spel redan innan de officiellt avgjorts. Här hittar ni de bästa spelbolagen som erbjuder möjligheten att “casha ut” placerade spel.

Om Cash Out hos Spelbolag

Cash Out är en av de spelfunktioner som sportbettare runtom i världen uppskattar som allra mest. Tillväxten av spelbolag med Cash out är stor och vi ser dessutom en större bredd inom funktionen, till ett större antal sporter och variation av tillgängliga marknader.

Likheterna mellan olika cash out-funktioner är förstås påtagliga mellan alla spelbolag, men skillnaderna också slående. Här finns det en önskan att sticka ut, sett till utbudet men också funktionaliteten och utbetalningen.

Med hänsyn till den succé som cash out det facto varit, skulle det inte förvåna om fler bettingsidor inom de närmsta åren kommer införa det – och förhoppningsvis bredda produkten till att täcka fler marknader.

Bästa Bettingsidorna med Cash-out 2022

Att hitta en bettingsida med cash-out är förstås hur enkelt som helst – det finns upp emot tio olika alternativ. Desto djupare behöver man gräva för att hitta de allra bästa bettingsidorna med cash-out nu under 2022, med det allt mer utbredda urvalet. 

Så, vad letar vi efter när vi jämför och recenserar ett spelbolags cash-out?

 • Cash Out för multipla sporter.
 • Stort utbud av spelmarknader.
 • Låga marginaler för spelbolaget – hög återbetalning.
 • Fungerar bra tillsammans med livebetting.

Om vi tittar på toppen och bäst bettingsidor när det kommer till cashout är förstås Bet365, som var bland de första av alla med funktionen, svåra att rå på – men även spelbolag som Betfair och Unibet håller hög klass när det kommer till dess utformning, utbud och användarvänlighet.

 1. Betfair: Cash out utan förlorade marginaler.
 2. Bet365: Upp till 12 marknader från en & samma match.
 3. Betsson: Grym Cash out på fotboll
 4. Unibet: Många spelfunktioner tillgängliga.
 5. Betsafe: Spelbolag som växlar upp.

Betfair

Betfair är en av de främsta pionjärerna runt cash out och man har under flera års tid haft funktionen på deras spelbörs. Detta utan extra avgift från standardnivån, vilket är deras i särklass främsta USP.

När det kommer till betting är Betfair den i särklass största spelbörsen, där du både kan placera och rygga andra tippares odds. Därmed är även vinnare välkomna och återbetalningen är den högsta möjliga.

Med Betfair bonus får du mer att spela för och du kan läsa mer om deras kampanjer hos oss.

Bet365

Succéreceptet bakom Bet365 är deras starka innovationskraft och det uppvisade de inte minst när de som den första traditionella sportsbooken införskaffade Cash out för deras medlemmar. 

Bet365 är alltsomoftast det spelbolag som folk förknippar med just Cash out – och det har sina förklarliga anledningar. Här hittas ett oslagbart urval av marknader, fantastiska odds och man kan dessutom kombinera upp till – hör och häpna – 12 marknader från en och samma match.

Den enda uppenbara nackdelen vi ser med Cash out hos Bet365, är att den enbart finns till för fotboll och om man föredrar att spela på andra sporter kan det istället vara på sin plats att se över andra alternativ.

Via oss kan man dessutom hämta en bonuskod hos bet365 för att läsa på mer om deras välkomstbonus.

Betsson

“Vinn var som helst, när som helst – på dina villkor”, så förklarar Betsson deras Cash out – och vi håller helt med. Med största användarvänlighet, tillgänglighet och ett trevligt utbud är det en funktion som på allvar vunnit fäste bland deras spelare.

Dessvärre, som för ovanstående, är det dock enbart på fotboll som man kan använda Cash out hos Betsson.

Till de positiva delarna ser vi dock funktionen som en av de bästa, inte minst om man ska använda den till livebetting. Det är extremt sällan som marknader tillfälligt stängs, vilket innebär att man inte behöver sitta och vänta på att dessa ska öppna om man vill casha ut så fort som möjligt.

Glöm inte bort att Betsson har en välkomstbonus tillgänglig och via länken får ni reda på mer om den och hur den hämtas.

Unibet

Med Cash out hos Unibet får du möjligheten att stänga ett spel redan innan det är avgjort, utan att spelbolagets marginaler ökar avsevärt. Därmed höjs spelvärdet av att nyttja funktionen i deras sportbok, i jämförelse med många andra konkurrenter.

Här kan man såväl säkra en vinst som att minska en eventuell förlust och Cash-outen är inte minst populär i samband med den livebetting som finns på Unibet.

Unibet är en av landets ledande bettingsidor, särskilt för den som vill betta på svensk sport. Med ett utbud av högsta klass samt starkt konkurrenskraftiga odds rekommenderar vi dem för den som älskar betting. Om du är ute efter en Unibet bonus kan den hämtas på nolltid.

Betsafe

En uppstickare med Cash out är Betsafe, vars spelfunktion knappast är lika välkänd som de ovanstående – men det borde bara vara en tidsfråga innan de kommit ikapp. 

Vi ser dock den cash out-funktion som Betsafe erbjuder som av toppklass – med ett lika brett utbud som spets sett till odds. Antalet marknader den är tillgänglig på är något färre, men där den finns kan man hitta rejäla guldkorn.

Som ny spelare hos Betsafe får man en välkomstbonus och de har på senare tid utvecklat deras betting på flera fronter och om man ännu inte testat dem, är det definitivt på tiden!

Betting med Cash Out

Cash Out är en av de mest populära och eftertraktade funktionerna som finns när det kommer till online betting – och någonting som spelare aktivt söker efter när de jagar nya bettingsidor att spela hos.

Det som lockar så pass med just Cash out är att spelarna får större makt över utgången för deras spel, eftersom de – när som helst, såvida marknaden är öppen; live eller före matchen – kan bestämma om de vill säkra hem en vinst eller minimera en förlust.

Med andra ord är inte utgången av en match det primära, utan ens tajming att hitta rätt lägen att casha ut, för att höja ens värde på spelen.

Under de senaste åren har det funnits en stark söktillväxt och allmänt stärkt intresse av betting med Cash Out – någonting som vi förväntar oss kommer fortsätta även framöver, i takt med att tjänsten blir allt bättre hos många operatörer. 

Så använder du Cash Out

Att använda Cash out är hur enkelt som helst och även om det i viss mån skiljer sig åt hos olika spelbolag är principen och processen nästintill alltid snudd på identisk.

Spel som är senare kompatibla med att kunna stänga ett spel är i allmänhet märkta med det och i allmänhet kan spelfunktionen alltid användas såvida samma marknad samt spellina fortfarande är live.

Så, hur gör jag för att casha ut?

 1. Placera ett spel som finns under Cash Out.
 2. Gå till din kupong som du vill casha ut.
 3. Där ser du nuvarande utdelning.
 4. Klicka på “Cash Out” eller “Stäng Spel”.
 5. Vinsten krediteras nu ditt spelkonto.

Livebetting & före matchen

Många tror att Cash ut enbart är kompatibelt för livebetting och inte före matchen. Detta är en misstolkning.

Oavsett om du placerat ditt spel innan eller under matchen kan spelet cashas ut och man kan förstås också dito oavsett om den startat eller ej. Däremot måste marknaden förstås vara öppen för att en cash out ska vara möjligt.

Det enda som påverkar utbetalningen av att stänga spelet är vad oddset i händelsens stund är i. Om det sänks, då kommer du kunna hämta hem en vinst, och om det höjts – en minimerad förlust.

Delvis Cash Out

Fenomenet delvis Cash out finns hos ett antal operatörer, däribland Bet365, och det innebär att du cashar ut en viss procent av ditt spel och låter resterande vara levande. Precis som ovan är det oddset som påverkar vad du vinner.

Att ha möjligheten till att delvis stänga sitt spel passar perfekt när man exempelvis håller på att vinna en större summa och vill säkra en hacka, men behålla en del levande för att inte gå miste om eventuella marginaler.

Stäng ett spel – du bestämmer när

Det fina med cash out för att stänga ett spel är att makten över ens spels utfall i större mån hamnar hos den som tippat – stäng ditt spel när du vill. Gäller här är förstås att ha fingertoppskänsla och inte överanvända funktionen.

Exempel på hur stäng ett spel-funktionen och hur det kan se ut.

 • Du placerar 100 SEK på att Lag 1 ska vinna över Lag 2 till oddset 2.00 före matchen.
 • Lag 1 leder matchen med 1-0 i den 70:e minuten, men du känner att ledningen är skakig. Liveoddset står i 1.15. 
 • Du kan stänga spelet och få ut 180 SEK oavsett vad slutresultatet blir.

Fördelar & nackdelar med Cash Out

Cash Out är en alldeles fantastisk spelfunktion och fördelarna med att använda den (måttligt och med finess) är enorma. Däremot finns det förstås också ett par nackdelar att ta i beaktning. Nedan hittar ni det bästa och sämsta med Cash Out listat. 

Fördelar

 • Man kan säkra en vinst eller minimera en förlust – oavsett slutresultat.
 • Minskad risk & volatilitet på dina spel.
 • Mer flexibel betting.

Nackdelar

 • Något större matematiska marginaler på “husets”, alltså spelbolagets, sida när du cashar ut istället för att väntar slutresultat.
 • Risk att gå miste om stora vinster vid användning.

Vanliga frågor om Cash Out:

✅ Vilka är de bästa bettingsidorna för Cash out?

Det finns många bra bettingsidor med cash out, men de bästa enligt oss är Betfair, Bet365 samt Betsson. Dessa har ett stort utbud av marknader, bra funktionalitet på tjänsten och låga marginaler. 

✅ Tas det avgifter på att använda Cash out?

Direkt tar bettingsidor ingen avgift när du cashar ut, men indirekt blir det så hos de flesta. Detta eftersom de har vissa marginaler såväl på spel före matchen som när man stänger den, vilket innebär extra förlorade marginaler.

✅ Finns det bettingsidor utan marginal för att stänga ett spel?

Hos spelbörser som Betfair och Smarkets bettar du mot andra spelare och inte oddssättare – därför tas det inte marginaler på att stänga ett spel hos dessa. Däremot tar “huset” en viss procent av eventuell vinst, precis som vanligt. 

✅ Hur många spelbolag har Cash Out?

För närvarande finns det närmare 20 spelbolag som har Cash Out, om än med blandad kvalitet på funktionen. De som är listade hos oss får du ut som mest hos för dig som vill casha ut spel.

✅ Varför kan jag inte casha ut mitt spel?

Om du inte kan casha ut ett spel är det sannolikt för att det inte finns ett aktuellt odds på den specifika marknad du spelar på. Spelbolagen kan även stänga av funktionen, exempelvis vid tekniska problem.

Slutord

På den här sidan hittar du bäst bettingsidor med Cash out listade på ett och samma ställe, information om dessa samt guide till hur spelfunktionen fungerar och hur man med fördel använder den.

Förhoppningsvis har dina frågetecken retts ut och du hittat ett nytt spelbolag att använda för stänga spel-funktionen framöver. Precis som alltid hos oss på Kelbet marknadsför vi enbart kvalitativa och licensierade bettingsajter, vilket innebär att du får störst förutsättningar till en bra spelupplevelse samt kan spela säkert.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: