18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Låg Insättning

Söker du efter bettingsidor med låg insättning? Då har du kommit alldeles rätt. 

Vi anser att spel ska vara till för alla och även de som bara vill spela med småsummor, vilket bara vissa bettingsidor tar i beaktande.

Det ska inte krävas insättningar på flera hundralappar för att testa på en bettingsida eller slänga iväg ett litet bet. Här har vi därför listat de spelbolag med minsta insättning på marknaden. 

Låg insättning hos bettingsidor 2024

Plånbok eller spelkassa ska inte behöva vara relevant, men är dessvärre det till följd av höga insättningsgränser hos mängder av bettingsidor. Däremot finns det ljusglimtar och flera kvalitativa bettingsidor med låg insättning att spela på även under 2022.

Exempel på spelbolag som erbjuder låg insättning är Unibet, Svenska Spel och ComeOn – som alla har odds på sport. 

Faktum är att dessa spelbolag blir allt fler. Det har sin förklaring till moderniserade betalningsmetoder, framförallt Swish och Trustly, där transaktionskostnaderna är små för spelbolagen – vilket öppnat för att sänka insättningarna.

Swish – Lägre insättning & snabba transaktioner

Låga insättningar med Swish blir ett mer och mer vanligt förekommande bland olika bettingsidor – och fördelarna med det är enorma. 

Dels har Swish ofta lägst möjliga gränser för insättningar, vilket kan förklaras till de små kostnaderna för betalningar, och dels är metoden lika säker som snabb. Många nyttjar tjänsten i livet utanför bettingsfären, och via den mobila appen kan det inte bli mer krångelfritt.

Trustly – Låga minimikrav på insättningar

Trustly var den första lanserade metoden som öppnade möjligheterna för riktigt låga insättningar. Här kan man ofta komma ner under hundralappen, dessutom med största säkerhet och dessutom med snudd på direkta utbetalningar om man lyckats med konststycket att vinna på spelen.

Bettingsidor med Trustly insättningar, som alltså tenderar vara låga, blir allt fler till antalet och även pålitliga utbetalningar kan utföras med metoden. Numera är det till och med branschstandard att erbjuda Trustly som – för många, den primära – betalningsmetoden. 

Minsta Insättning Betting

Så, vad är minsta möjliga insättning för betting? I teorin skulle spelbolagen kunna sänka dessa hur lågt som helst, men det är förstås inte hållbart rent ekonomiskt. Dock finns det flera alternativ där man inte behöver kasta upp mer än några tio-kronor för testa på en bettingsida.

  • Gräns på 50 kronor insättning
  • Gräns på 25 kronor insättning

Bettingsidor med 50 kr insättning

50 kronor tycks vara den magiska gränsen för insättningar – flera spelbolag är däromkring, eller precis på punkten, för deras gränser. För den som vill riskera så lite som möjligt är det bettingsidor med 50 kr insättning du ska leta efter och exempel på ett sådant är ComeOn.

Standard bland de minsta insättningarna varierar mellan just 50 kr och upp till 100 kronor. Allt över detta anser vi vara för högt för att inte tituleras som en låg insättning.

Bettingsidor med 25 kr insättning

Under perioder har vi fått se bettingsidor med 25 kr insättning som minimigräns. För närvarande saknas det dock, åtminstone bland operatörer värda att nämna och som erbjuder en bra spelupplevelse.

Så fort 25-kronorsgränsen återinförs kommer vi förstås pusha det här på sidan. Tills vidare får man helt enkelt nöja sig med det dubbla, något som ändå är en bra insättningsgräns.

Bonus hos spelbolag med minst insättning

Givetvis kan man få oddsbonusar hos flera av de spelbolag med minst insättning! Det innebär att du kan riskera så lite som möjligt – och betta med mer. 

Med en typisk bonus matchar spelbolaget din insättning med en viss procent och upp till en maxsumma. Glöm dock inte bort att läsa tillhörande regler, villkor och omsättningskrav – i vissa fall kan minsta insättning för att erhålla en välkomstbonus vara på 100 kr, eller till och med mer.