18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Skapa Ett Spel

Bet Builder, även och ofta kallad Skapa ett spel, blir ett vanligare förekommande hos olika spelbolag. Genom spelfunktionen kan du kombinera multipla spel från en och samma match som oddssättarna sedermera matchar. Här hittar ni marknadens bästa bettingsidor med skapa ett spel!

Bästa Bettingsidor med Skapa Ett Spel 2022

Skapa ett spel-funktionen är fortfarande relativt ny, men har snabbt blivit mäkta populär bland spelarna och därmed införskaffats av allt fler bettingsidor. 

Skillnaderna är dock stora mellan de lösningar som spelbolagen valt, deras touch på produkten och därför har vi sammansatt en lista för Sveriges bästa bettingsidor som erbjuder Skapa ett spel, eller som det också kallas: Bet Builder. 

1. Bet365 Skapa ett spel – Störst och bäst på marknaden

Som med så mycket annat var Bet365 först ut på marknaden med att införa spelfunktionen Skapa ett spel – och av oss att döma är deras fortfarande den tveklöst bästa av dessa, trots ett stort inflöde av funktionen hos andra bettingsidor.

Med Skapa ett spel hos Bet365 kan du som användare sätta samman upp till totalt 12 olika spel från lika många marknader till en och samma kupong, från en och samma match. Dessutom har man sett till att hålla utdelningen hög och hos bet365 försvinner mindre marginaler i samband med att du sätter samman ditt kombinationsspel.

Det är få områden inom betting som Bet365 inte håller absoluta toppklass på och om man söker efter ett spelbolag med fantastiska spelfunktioner, ett brett utbud samt höga odds – vad väntar du? 

2. Unibet Spelbyggaren – För ishockey & fotboll

Häromåret uppdaterade Unibet deras variant av Bet Buildern, som de kallar för “Spelbyggaren”. Förbättringarna är uppseendeväckande och har satt dem i toppskiktet bland de spelbolag med Skapa ett spel-funktionalitet.

Nytt hos Unibet är att man också kan nyttja Spelbyggaren för även ishockey, tidigare enbart fotboll, och det upp till hela 12 kombinationer från samma match. Det kan exempelvis vara hörn-, kort- och resultatspel alla kombinerat.

3. Betsson Bet Builder – Skräddarsy ditt odds

Betsson var som ovanstående bettingsidor tidiga ute med deras Bet Builder-variant, som vunnit stor popularitet bland deras användare och som man med även lockat fler sådana.

Med andra ord kan du på ett enkelt sätt placera flera kombinationsspel från en specifik match – på exempelvis fotboll, basket och baseball. Antalet sporter som funktionen kan nyttjas på är den verkliga styrkan med betbuildern hos Betsson, medan man hade kunnat önska specifika odds på enskilda spel innan sammansatt kombo. Användarvänligheten skulle alltså kunna bli större.

Summa summarum är det emellertid en fantastisk spelfunktion som Betsson satt samman. Här hittar bet builders ute i stugan ett perfekt spelbolag i form av Betsson. 

4. Betsafe – Skapa ditt spel med Bet Buildern

Betsafe är ännu en bettingsida som erbjuder funktionen att skapa ett spel via en Bet Builder. Detta med möjligheter att hitta diverse kombinationsmarknader på sporter som basket och förstås fotboll.

Genom Bet Buildern hos Betsafe får du större makt över ditt spelande – du sätter samman spelet och får ett erbjudet totalodds. En stor USP från dem är att man kan hitta ett fantastiskt brett utbud av inte minst spelarspecialer under buildern. 

Dock, som fallet även ovan var, hade vi önskat att man kunde få en bra överblick av de specifika oddsen innan man satt samman sina spel. Om man förmår att utveckla det området skulle Skapa ett spel-funktionen hos Betsafe avancera från bra till världsklass i vår skala. 

5. Betway Spelbyggaren – Bygg ditt egna spel

Visste ni att även Betway har en Spelbyggare där man kan skapa och bygga ditt egna spel? Deras funktion har inte lika uppskruvad uppmärksamhet som nämnda konkurrenter till bettingsidor, men här har vi faktiskt lite av ett dolt guldkorn.

Spelbyggaren hos Betway är exklusiv för fotboll, men väl där med ett stort urval av matcher och marknader inom dessa. 

Givetvis finns det utvecklingsområden för möjligheterna med att skapa sitt eget spel på operatörens plattform, men den har utvecklats så pass att den numera är värd sin plats på topplistan.

Bet Builder hos Bettingsidor – Vad är det?

Så, hur fungerar och vad är egentligen Bet Builder hos bettingsidor? Faktum är att konceptet är väldigt simpelt, men är oerhört mångsidig, höjer spel- och underhållningsvärdet för den som bettar.

Bet Builder är precis som vilket kombinationsspel- och system som helst, men istället från en och samma match. Med andra ord kan du kombinera allt från resultat- till mål- och specialspel från ett evenemang, istället för från flera. Vissa av marknaderna kan man exklusivt också bara spela via betbuildern. 

När man satt samman sina spel matchar bettingsidan och deras oddssättare detta detta till ett odds, som man sedermera får besluta huruvida det är värt att placera ett bet på eller ej. 

Hur man använder en Bet Builder

Bet Builders ser olika ut hos olika spelbolag, men fundamentet och strukturen är densamma överallt. Såvida man förstår konceptet är det med andra ord enkelt att använda Bet Builder på en bettingsida man inte spelat på förut.

 • Gå till matchen som du vill testa spelfunktionen på.
 • Klicka på “Bet Builder” eller andra namn för tjänsten; som Spelbyggaren eller Skapa ett spel.
 • Bläddra mellan marknaderna och addera de spel du vill ha i buildern.
 • Skriv in din önskade insats och placera Bet Builder-spelet.

Fördelar & Nackdelar 

Som med allt annat finns det såväl fördelar som nackdelar med att använda funktionen “Skapa ett spel”. Men om man använder den på rätt sätt får man inte bara mer underhållning, utan kan även hitta fantastiska värdespel och -odds man annars inte hade funnit. 

Fördelar med Bet Builder

 • Kombinera massvis av spel från en och samma match.
 • Desto fler kombos, desto högre odds.
 • Fler marknader att spela på än de ordinarie.
 • Många spelarspecialer.
 • Cash Out är ofta kompatibelt med Bet Builder.

Nackdelar med Bet Builder

 • Försämrade marginaler på spelen – husets matematiska fördel växer.
 • Begränsat antal sporter att spela på, beroende på vilken Bet Builder man använder.

Spelbyggare, Bet Builder & Skapa ett spel – vad är skillnaden?

Vi förstår – alla olika namn för liknande skapa ett spel-funktioner kan vara förvirrande! Givetvis är dessa unika mot varandra, men med ett gemensamt koncept och fundament. 

Med andra ord är de olika namnen, som Spelbyggare och Bet Builder, bara sätt för bettingsidor att marknadsföra deras produkt. Principen är densamma.

Olika namn för spelfunktionen:

 • Spelbyggare
 • Bet Builder
 • Skapa ett spel
 • Bygg ett spel

Vanliga frågor om Bettingsidor med Bet Builder:

✅ Hur många spelbolag erbjuder Bet Builder?

Ett tiotal olika spelbolag tillgängliga för svenskar har Bet Builder hos dem. Vi på Kelbet har listat de allra bästa bland dessa, så att din spelupplevelse ska bli så bra som möjligt. 

✅ Hur många kombinationer kan en Bet Builder innehålla?

Rent principiellt kan en Bet Builder innehålla hur många kombinationer som möjligt, men som mest har vi sett upp till 12 stycken från en och samma match. Detta hos både Bet365 och Unibet.

✅ Vad är “Skapa ett spel” för betting? 

Skapa ett spel är en funktion där man kan skapa stora kombinationsspel från en och samma match. Med denna blir din betting mer mångsidig och det spelmöjligheterna allt större. 

✅ Vilka sporter finns för att Skapa ett spel?

Bland annat kan man använda Skapa ett spel på fotboll, ishockey och tennis – men även andra sporter. Traditionellt har de flesta bettingsidor valt att erbjuda spelfunktionen enbart för fotboll, men det håller på att förändras just nu.

✅ Vilka marknader fungerar för Spelbyggaren?

Alla tänkbara marknader är kompatibla med Spelbyggaren. Exempelvis kan den användas för resultat, antal mål och hörnor. 

Summering

Skapa ett spel, eller Bet Builder, har helt förändrat sättet vi spelare bettar på – med en större mångsidighet och fler möjligheter till äkta superodds. Kombinationsspel är inte bara vad det tidigare varit.

Spelfunktionen är relativt färsk, men succén har varit så pass stor att det numera finns ett tiotal spelbolag med Bet Builder för svenskar som spelar på sport – och fler kan vi förvänta oss det bli. Dessutom blir funktionen bara bättre och bättre hos majoriteten av dessa, varpå populariteten lär fortsätta växa.

På den här sidan har vi listat marknadens hetaste bettingsidor med Skapa ett spel, samt information om hur funktionen kan användas på bästa möjliga sätt.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: