18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med PayPal

PayPal är en smidig, trygg och säker metod för transaktioner och betalningar på nätet. Dess framväxt har även inneburit att betalningsmetoden hittat in i bettingsfären och allt fler söker efter just bettingsidor med PayPal. Här listar vi de allra bästa alternativen för svenska spelare, med information om metodens funktionalitet. 

Bästa bettingsidorna för PayPal 2023

 1. Betfair

  99 /100
  SPELA FÖR 100 KR FÅ 100 KR I BONUS
  Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller.
  Licensierat i SE
  Minsta insättning 6
 2. Betsson

  98 /100
  100% upp till 500 kr + 100 freespins på Sweet Bonanza!
  18+ | stodlinjen.se, spelpaus.se, Spelinspektionen | Regler och villkor gäller. | 60x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 12x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80 | Giltig i 60 dagar.
  Licensierat i SE
  Minsta insättning 10
 3. bet365

  96 /100
  Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365
  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  Minsta insättning 5
  Huvudgrupp bet365 Group Ltd

Fastän fler bettingsidor valt att hämta in PayPal som ett betalningsalternativ, såväl för insättningar som uttag, är det fortfarande en majoritet av operatörerna som inte implementerat metoden ännu. Däremot har flera 

Däremot är det flera av de i särklass bästa spelbolagen på marknaden som kombinerar PayPal som betalningsmetod med ett stort oddsutbud.

Bästa bettingsidorna för PayPal, enligt Kelbet:

 1. Betsafe
 2. Betway
 3. 888Sport
 4. Betsson
 5. NordicBet

Betting med PayPal – vi förklarar konceptet

Använt för privatpersoner såväl som företag under flera års tid, har PayPal hittat in på ännu en marknad; den för betting. Konceptet är enkelt; betting med PayPal är precis likadant som när du använder tjänsten för övriga transaktioner.

Du skapar helt enkelt ett PayPal-konto på bara ett par minuter, vid sidan om ditt spelkonto, och kopplar önskat betalkort till det. Betalningarna, där PayPal är stöttat som metod, slutförs med ditt användarnamn och lösenord, vilket innebär att du slipper skriva in kortnummer och dessutom få dina transaktioner slutförda ännu snabbare.

PayPal – en modern & säker betalningsmetod

En modern betalningsmetod behöver primärt uppfylla tre krav: ha hög säkerhet, utföra transaktionerna snabbt samt vara utan avgifter. Dessa tickar också PayPal av med bravur, både för insättningar och uttag från spelbolag såväl som i övrigt. 

Genom att använda PayPal som betalningsmetod hos din bettingsida, kan du vara säker på att dina betalningsuppgifter krypteras, att insättningarna sker omedelbart och uttagen utförs snabbt som vinden. Vi har heller inte sett ett spelbolag ha avgifter kopplade till dessa betalningar.

Här uppfyller PayPal precis allt till punkt och pricka. Det är också anledningen till att fler och fler bettingsidor valt dem som en av deras primära betalningsalternativ. Framöver förväntar vi oss att detta anammas av än fler operatörer. 

Gör en insättning med PayPal

 1. Gå till ditt konto hos spelbolaget och sektionen för insättningar.
 2. Skriv in summan du vill sätta in.
 3. Välj PayPal som betalningsmetod.
 4. Logga in med ditt användarnamn och lösenord när du skickas vidare till PayPal.
 5. Acceptera betalningen och den sker omedelbart.

Gör uttag med PayPal

 1. Logga in på kontot hos din speloperatör och klicka på “Uttag” eller “Utbetalningar”.
 2. Skriv in den summa du vill ta ut.
 3. Ange PayPal som uttagsmetod.
 4. Logga in på ditt PayPal-konto och slutför betalningen.
 5. Normalt ska uttaget vara utfört inom 12-24 timmar.

Fördelar & Nackdelar med PayPal

Som med allting annat finns det både fördelar och nackdelar med att nyttja PayPal hos spelbolag, men där de första är klart överordnade de senare. Vi på Kelbet.se skulle till och med påstå att betalningsmetoden är en av de som viktar i särklass mest åt just det håller, men med vilja av transparens vill vi förstås visa båda sidor av myntet.

Om man jämför Paypal med exempelvis Swish ska det nämnas att utbetalningar kan dröja något längre, men å andra sidan är metoden snabbare än de flesta övriga.

Fördelar

 • Smidigt, bekvämt och säkert.
 • Krypterade betaluppgifter.
 • Extremt snabba utbetalningar.
 • Avgiftsfritt hos spelbolag.
 • Du slipper dela med dig av kortuppgifter på nätet.

Nackdelar

 • Få spelbolag erbjuder metoden.
 • Inte kopplat till BankID.

Frågor & svar om PayPal Betting:

✅ Vilket företag äger PayPal?

PayPal Holdings Inc. är företaget bakom Paypal. Bolaget är börsnoterat på NASDAQ hittas via namnet PYPL.

✅ Finns PayPal tillgängligt i Sverige?

Paypal är tillgängligt i Sverige och således för svenskar. Faktum är att tjänsten finns på över 200 marknader samt i 25 olika valutor. 

✅ Har PayPal en kundtjänst?

Givetvis finns det en kundtjänst att nå hos Paypal. De kan nås via meddelande på hemsidan, SMS, telefonsamtal eller email.

✅ Hur många spelbolag har PayPal för betalningar?

Totalt finns det fem spelbolag med svensk licens som erbjuder Paypal som betalningsmetod, däribland Bet365 och Betsson.

Summering

Ni, våra besökare, som jagar efter bettingsidor med Paypal behöver inte leta längre – via oss får ni marknadens bästa alternativ för detta. Givetvis med både insättningar och uttag tillgängliga via betalningsmetoden.

Att betting med Paypal blivit av så pass brett intresse för den allmänna spelarbasen har varit väntat med tanke på hur många som nyttjar deras produkt för andra former av betalningar. Däremot väntar vi fortfarande på att fler spelbolag tar klivet och implementerar möjliga Paypal-transaktioner för sina medlemmar. 

Men oavsett vad, det finns en handfull bra bettingsidor med just denna möjlighet – dessutom kompatibelt med att hämta en bonus i samma veva som insättningen. Så, vad väntar ni på?

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: