18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor Utan Limitering

Du som är en storspelare vill såklart spela på bettingsidor utan limitering. På så sätt kan du spela och inte oroa dig för att begränsas under tidens gång. Nedan går vi igenom var du hittar bettingsidor som inte limiterar och vad detta innebär i praktiken.

Bäst bettingsidor som inte limiterar

Limitering vid spel på odds orsakar en del huvudbry för framgångsrika spelare inom betting. Vad det innebär är att man genom att vara en vinnande spelare under en tid till slut blir begränsad. Spelbolagen har nämligen rätten att både stänga av spelare men framför allt att sätta restriktioner, vilket gör att insatser och andra möjligheter begränsas kraftigt.

Det finns dock ett par bettingsidor som inte limiterar sina spelare. Aktörerna nedan tillåter dig att sköta spel på odds i lugn och ro utan att begränsa dig om du skulle vara vinnande över en längre tid. Därtill bjuder man in till höga odds och trygga samt trygga och säkra spelupplevelser. Samtliga med svensk licens

  • Pinnacle
  • Betfair
  • Smarkets

Pinnacle – Tillåter vinnare & limiterar inte

Pinnacle är det enda spelbolaget, som inte är en spelbörs, som inte limiterar vinnande spelare. Sedan ett par år tillbaka har bolaget även en svensk licens vilket du kan njuta av deras spelupplevelse. Man är kända för att erbjuda höga odds och dessutom vara starka på sporter och ligor likt NBA, NFL och MLB. 

Till %operator%

Betfair – Helt utan risk för limitering

Världens största spelbörs hittar du hos Betfair. Den spelbörs du kan klicka dig in på är speciellt attraktiv för erfarna spelare som kan dra nytta av spelformen. Man får goda möjligheter att sätta ihop sina egna spel och på börsen kan man köpa och sälja spel, helt utan limitering.

SPELA FÖR 100 KR FÅ 100 KR I BONUS
Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller. Alla regler och villkor

Smarkets – Spelbörs utan limits

Smarkets är en uppstickare i samma kategori som Betfair som har slagit igenom på senare tid. Man har en spelbörs och även en svensk licens sedan en tid tillbaka. Med deras spelbörs innebär det att du kan få högre odds än om du spelar på ett traditionellt bettingbolag. Inte heller här limiteras du alltså. 

Betting utan limitering

För dig som spelare finns det klara fördelar i att inte riskera att bli limiterad. Är du en vinnande spelare kan du fortsätta vara det utan att spelbolaget vid något tillfälle går in och begränsar dig. Det gör att du kan spela på vad som helst, för vilka insatser du än önskar och med vilket resultat som helst också. Just justeringar och restriktioner i dina insatser är det första steget i en limitering, som du slipper här alltså. 

Varför spelare blir limiterade

Det finns ett par olika anledningar till att man som spelare blir limiterad, vissa mer uppenbara än andra. En anledningar som drabbar vinnande spelare är när man övertid går plus. För att undvika att det går för bra kan du då få en limitering. Andra mer givna anledningar är när du sätter i system att spela på säkra odds för att sakta men säkert öka dina vinster, eller när du spelar på uppenbart felsatta odds. 

Limiteringar är fortfarande ovanligt

För den absoluta merparten av alla spelare finns det ingen anledning att oroa sig. Limitering drabbar endast den som vinner tydligt över en längre tid. Även då är det inte säkert att spelbolaget i fråga lägger sig i. Risken ökar om du gör uppenbara fel, likt utnyttjar uppenbart felsatta odds till exempel.

Vill du dock helt och hållet utesluta den risken finns det som sagt alternativ till bettingsajter, likt trion ovan. Utöver att man inte limiterar sina spelare är det bra spelupplevelser överlag. Samtliga har ett gott anseende och lockar dagligen spelare just på grund av att det inte finns någon limitering att oroa sig över. 

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: