18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Fantasy Betting

Som det troligtvis nyaste och fräschaste inslaget på bettingmarknaden idag hittar vi Fantasy Betting. Den härliga spelformen har gjort entré på bettingsidor i Sverige och blandar Fantasy sports med spel på odds. Nedan går vi igenom det mer i detalj och berättar vad du kan vänta dig! 

Om Fantasy Sports Betting

Fantasy sports har länge varit ett fenomen i USA som har spridit sig till övriga delar av världen och inte minst Sverige. Det går att spela på Allsvenskan, Premier League, Champions League, NBA, NFL och mycket mer. Numera går det även att kombinera Fantasy sports med betting, vilket leder oss till Fantasy betting.

Du kan spela Fantasy sports betting både under en hel säsong men också enstaka matcher. Andra spelare är dina motståndare som du tävlar mot, givetvis med pengar i potten. Du väljer ut ett lag eller en enskild spelare, beroende på sport, och hoppas sedan på att dessa presterar så bra som möjligt i tävlingen.

Bäst bettingsidor med Fantasy Betting

Det finns idag två spelbolag med svensk licens som erbjuder Fantasy Betting. Både Bethard och Paf har spelformen och är sajterna att vända sig till om man vill testa på den minst sagt unika spelupplevelsen. 

 • Bethard: Fantasy Betting i världsklass
 • Paf: Uppstickare med välutvecklad produkt för Fantasy.

Fantasy hos Bethard

Spelar du Fantasy hos Bethard har du en uppsjö av olika spel att välja mellan. Här hittar du bland annat Premier League, Champions League samt Fantasy Betting på golfens PGA Tour. 

 • 10x insättning + bonus - Min. odds: 1.90
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1,90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller. Alla regler och villkor

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Fantasy hos Paf

Även Paf satsar som nämnt hårt på Fantasy betting och erbjuder ett lika fint utbud som ovanstående. Du kan spelare på allt från kval till Europa League och Champions League till den amerikanska basebolligan MLB.

99 freespins
Du får 99 free spins som välkomstbonus när du gör din första insättning. Hitta gratissnurren i spelautomaten SchlagerSlotten™ och på ditt konto när du är inloggad. Gratissnurren är värda 2 kr styck, har inga omsättningskrav och är giltiga i 60 dagar. Minsta insättning är 100 kr. Endast en välkomstbonus är tillåten per SSN (svensk). Detta erbjudande gäller endast för nya insättningsspelare som är över 18 år och inte tidigare spelat eller skapat en profil på Paf.se. Erbjudandet gäller i 365 dagar efter registrering. Paf.se förbehåller sig rätten att pausa, stoppa eller avbryta kampanjen när som helst. stodlinjen.se , spelpaus.se , Regler och villkor gäller. Alla regler och villkor

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Olika former av Fantasy Betting

Vad finns det då att specialisera sig på när det kommer till Fantasy Betting? Det som började på en spelform för mestadels amerikanska sporter och ligor har nu spridit sig till världens alla hörn och sporter. Nedan ska vi gå igenom vilka typer av spel som är vanligast, där både turneringar över en hel säsong såväl som enstaka matcher kan stå på menyn. 

Turneringar över säsongen

Den vanligaste typen av Fantasy Betting är den som man är van vid om man spelar på Fantasy utanför bettingvärlden. Här samlar man poäng över en hel säsong eller för den delen en hel turnering. Du tar ut ett lag eller en spelare vars prestationer i verkligheten genererar poäng. Dessa poängen använder du sedan för att tävla mot dina motståndare.

Matchspel 

När du spelar på matchspel inom Fantasy Sports betting är det mer skarpt läge direkt. Då är det prestationerna i den specifika matchen som blir avgörande. En klart snabbare process än ovan nämnda turneringsspel men som gör att man kan inte behöver analysera en hel säsong eller turnering för att spela. 

Spela med vänner

Att spela fantasy med vänner har länge varit ett uppskattat sätt att mäta krafterna på. Detta kan du göra även när det kommer till Fantasy Betting. Sätt ihop en egen liga och bjud sedan in dina vänner. Ni bestämmer själva insatserna och kan välja om det ska vara vinstsumman som står i fokus eller äran. Oavsett vilket ni väljer är det en otroligt spännande ni har framför er! 

Fantasy Betting Sporter

Listan över sporter som det går att spela på när det kommer till Fantasy Betting bara växer och växer. Först ut var den amerikanska fotbollsligan NFL som banade väg för övriga sporter och ligor. Nedan har ni spelformens allra vanligaste spelobjekt. 

 • Fantasy Football Betting
 • Fantasy Golf Betting
 • Fantasy Baseball Betting
 • Fantasy CS:GO Betting
 • Fantasy NFL Betting
 • Fantasy MLB Betting
 • Fantasy MMA Betting

Betting på Fantasy Football

Fotboll får ändå anses vara den sport som Fantasy betting har fått allra starkast fäste i. Ligorna och turneringarna man kan spela på bara fortsätter att öka och fler spelare får upp ögonen i takt med detta. Såväl årliga ligor som Premier League och Allsvenskan finns att hitta samt turneringar likt VM och EM.

Betting på Fantasy Premier League

Premier League Fantasy är även utanför bettingvärlden oerhört populärt då kompisar och likasinnade gör upp om äran och fina priser. Konceptet är detsamma när du spelar på Premier League Fantasy betting där du istället kan vinna prispengar. Välj ut din trupp för 38 omgångar och gör sedan byten efterhand för att överträffa dina motståndare vecka efter vecka. 

Betting på Fantasy Allsvenskan

Att spela på Fantasy för Allsvenskan är även det vanligt och nu även ett inslag i Fantasy betting. Omgångarna här är något färre men principen densamma. Välj ut favoritspelarna från ditt lokala lag samtidigt som du kryddar dessa med ligans stjärnor samt okända jokrar för att omvandla din kunskap till prispengar. 

Betting på Fantasy VM 2022

När årets stora fotbollshändelse närmar sig i VM 2022 kommer det givetvis finnas gott om möjligheter att spela Fantasy sports betting under turneringens gång. Oavsett om det gäller enskilda matcher eller för hela turneringen kan du välja ut lag och spelare som du tror kommer att prestera på topp. 

Våra speltips för Fantasy Betting

Oavsett om du är en ny eller en etablerad spelare när det kommer till Fantasy betting finns det ett par tips som du kan ta med dig. Det är visserligen en enkel spelform att bemästra men det gäller trots allt att man håller sig aktiv och är med på eventuella förändringar som sker vecka efter vecka för lag och spelare.

 • Studera spelarna & lagen

Ett tips är alltså att studera spelarna och lagen. En spelare behöver inte nödvändigtvis ösa in poäng för att vara en bra spelare för Fantasy. Håll koll på deras positioner, form och allt annat som kan påverka utfallet. 

 • Läs på inför omgången

Varje omgång lever sitt eget liv, oavsett vilken liga eller turnering det gäller. Läs på kring ditt lag och spelare inför omgången för att inte missa något som gör att du går miste om poäng.

 • Hantera din spelkassa

Sist men inte minst är det i vanlig ordning viktigt att hålla koll på och hantera din spelkassa. Spela inte för summor större än du först hade tänkt dig. Speciellt om du är ny på fantasy betting kan det vara bra att börja smått för att sedan öka i säker takt.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: