18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Nya Oddsbonusar

Bonusrestriktionerna har nått vägens ände och det innebär fler och härliga nya oddsbonusar tillgängliga för svenska spelare, helt utan tråkiga tak och begränsningar. Under 2022 har vi fått se såväl högre som bättre nya bonusar från spelbolagen, vilket definitivt är värt att ta en närmare titt på som spelare. Här hittar ni Sveriges senaste och bästa nya oddsbonusar.

Nya regler för oddsbonusar från Spelinspektionen

Som ett resultat av pandemin införde Spelinspektionen restriktioner på bonusar för de svenska spelbolagen, för att nu ha släppt och med lättade regler finns massvis av nya oddsbonusar. Från att ha varit på maximalt 100 kronor har bettingsidorna istället helt fria händer att besluta vilka tak och villkor för deras nya oddsbonusar som presenteras.

Framförallt har det växlats upp under 2022 i takt med att oron för fler restriktioner minskat och bland de nya oddsbonusarna finns en handfull fantastiska erbjudanden för dig som spelare. Allt från hundralappar till tusentals kronor extra när du öppnar ett nytt bettingkonto!

Bettingsidor uppdaterar nya oddsbonusar 2022

Under året väntar massvis av fantastiska sportevenemang och med det har flera bettingsidor infört nya oddsbonusar för 2022. Vi har även fått se nya bettingsidor med oddsbonusar uppdaterade under året, då allt fler operatörer vill ha en bit av kakan som heter svensk spelmarknad. 

Det handlar alltså om en kombination av de lättade reglerna och storsatsningar för att öka sina marknadsandelar i Sverige som öppnat för de nyuppdaterade bonusarna. Förhoppningsvis – och sannolikt, om ni frågar oss – kommer det komma ännu fler välsmakande nya oddsbonusar presenteras inom kort och via den här sidan, som uppdateras på daglig basis, kan ni hålla koll på de senaste och viktigaste nyheterna.

Exempelvis har vi redan fått se bettingsidor som ComeOn och Snabbare på allvar flexat musklerna i frågan om vilka nya bonusar de valt att marknadsföra för nytillkomna spelare. 

nya oddsbonusar

Varför du bör hämta en ny oddsbonus

Att ta del av en helt färsk och ny oddsbonus innebär att du får extra spelkrediter i din spelkassa – utan att behöva riskera mer pengar från din plånbok. Dessutom får du chansen att testa på ett spelbolag du inte testat förut, och med det finns chansen att det blir din nästa favorit. 

Om man kollar på de nya oddsbonusarna som helhet är dessa också i allmänhet betydligt bättre än före licensieringen av spelmarknaden, och inte minst under tiden av bonus restriktioner. Framförallt är det villkoren som blivit enklare och bättre samtidigt som marknadsföringen är mer måttlig.

  • Med en ny oddsbonus får du mer att spela för – utan att riskera mer.
  • Nya oddsbonusar har generellt schysstare villkor.
  • Du kan testa på ett nytt spelbolag och få någonting extra för det. 

Olika typer av nya bonus-erbjudanden

Du som kommit till den här sidan är mest sannolikt är ute att hämta en eller flera nya oddsbonusar – och då kan det vara på sin plats att lära sig lite om vad det finns för olika bonusar bland alla nya erbjudanden. 

Dessa innefattar, bland andra och framförallt, procentuella insättningsbonusar, riskfria spel samt gratisspel – som ni kan läsa mer detaljerat om specifikt nedan. Att hålla koll på skillnaderna mellan dem är fundamentalt för att få en så trevlig spelupplevelse som möjligt när man väljer att spela med en ny oddsbonus.

Nya insättningsbonusar – procentuella

Traditionellt är det här den vanligaste bonusformen och bland de nya oddsbonusarna hittas massvis av procentuella insättningsbonusar. Detta innebär i korthet att du sätter in en summa och den matchad med en bestämd procent – det kan vara allt från 50 till 100 och 500% – som då blir din bonus. 

Nya riskfria spel

En extremt populär form av bonusar är riskfria spel, som det brukar flera spelbolag väga in när de presenterar nya oddsbonusar eller kampanjer. Ett riskfritt spel innebär att du får placera ett spel på valfritt eller bestämt evenemang och vid en eventuell miss på det får man tillbaka den förlorade summan på spelkontot inom loppet av 24 timmar.

Nya gratisspel

Det är inte lika vanligt att nya gratisspel som det var förr i tiden. Anledningen är att spelare oftast föredrar ovanstående alternativ. Men det finns förstås ett visst tycke även för dessa erbjudanden, som vi också uppskattar. Gratisspelet är ett spel som du får in på ditt spelkonto och kan placera på vad som helst. Träffar det rätt får du vinstsumman och missar det har du inte förlorat någonting av dina egna pengar. 

Vanliga frågor om nya oddsbonusar

✅ Vad är det bästa med nya oddsbonusar? 

Det vi uppskattar mest med nya oddsbonusar samt anser bäst med att utnyttja sådana är att du som bettare får mer att spela för utan att för den delen riskera mer. Mer spel för pengen, helt enkelt!

✅ Vilken ny oddsbonus är bäst?

Det finns ett stort antal fantastiska oddsbonusar som lanserats under 2022 tillgängliga, men gällande bästa ny oddsbonus anser vi ComeOn, Hajper och Snabbare vara i en klass för sig. 

✅ Vad är skillnaden mellan nya oddsbonusar och äldre? 

Alla bonusar är unika, nya som äldre – men i allmänhet är de nya oddsbonusarna bättre i mån av att de har mer förmånliga villkor, något som visar sig i bland annat kraven om omsättning. 

Summering

Vi har redan fått se flera utmärkta nya oddsbonusar under 2022 och fler kommer definitivt att lanseras från spelbolagen med tanke på restriktionerna som släppt och kanske framförallt de sportevenemang som väntar. 

Genom vår topplista kan ni med enkelhet och på bara ett par minuter ha aktiverat en ny oddsbonus – alltid av hög kvalitet. Det är bara att klicka på knappen vid spelbolaget, registrera sig och acceptera bonusen.

Sist men inte minst vill vi önska dig lycka till med ditt spelande om du väljer att hämta din nya oddsbonus via oss.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: