18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sharkscope – det ultimata pokerverktyget

Sharkscope är en av de största databaserna med resultat från alla pokerturneringar som är helt oberoende från operatörer. Genom att använda Sharkscope på rätt sätt kan du öka din lönsamhet som pokerspelare och minska dina förluster. Sharkscope samlar in resultat från alla pokerturneringar inom några minuter efter det att de är avslutade.

Vad är Sharkscope?

Sharkscope samlar statistik om samtliga spelare och topp- och bottenskiktet delas in i vad de kallar “hajar” och “fiskar”. Hajar är de som olika spelsajter kategoriserat som väldigt duktiga spelare. 15 % av dev allra bästa spelarna rankas som hajar. De spelare med sämst vinnarhistorik rankas som fiskar. På så vis kan du enkelt se på den symbol som finns vid användarnamnet om det âr en storspelare du bör akta dig för eller en spelare du själv har bättre vinnarhistoria än.

Sharkscope

Kompatibla pokernätverk

 • Svenska Spel
 • Pokerstars
 • iPoker (Bet365, Betfair, Expekt, William Hill)
 • Ongame (Betsafe, Betsson, Paf)
 • Full Tilt
 • MicroGaming (NordicBet, Unibet)
 • SkyPoker
 • PKR
 • Merge
 • Bodog
 • IPN
 • Dollaro

Varför borde du använda det?

Om du vill öka din lönsamhet och bli bättre som pokerspelare är Sharkscope ett bra verktyg. Genom att få information om dina motspelare, vilken typ av turneringar de brukar delta i, hur länge de spelat och deras vinnarhistorik vet du om det är värt att satsa stort eller kanske ligga lågt under en turnering för att inte riskera för mycket mot en riktig storvinnare. Du kan även följa din egen utveckling och se hur din statistik ser ut från allra första början.

sharkscopeexapmle

Hur använder du verktyget?

Sharkscope är fritt att använda för alla, och vem som helst har 5 fria sökningar varje dag utan att logga in. Du kan köpa medlemskap för att få ytterligare sökningar med utökade filtreringsalternativ och det finns lite olika varianter beroende på hur mycket du vill använda tjänsten. Du kan betala en engångssumma på 10 dollar, vilket är ca 70 svenska kronor, och få 200 sökningar att göra tills de tar slut. Du kan också bli medlem och betala varje månad, olika nivåer ger olika stort antal sökningar och skiljer sig lite i pris, beroende på hur mycket du spelar och vill använda verktyget. För 179 kronor får du 1000 sökningar varje dag samt tillgång till guider och Sharkscope HUD (Läs mer om Sharkscope HUD nedan). För 85 kronor får du 150 sökningar per dag och tillgång till avancerad sökhistorik.

Du kan söka på spelares användarnamn och filtrera genom pokernätverk eller typ av turnering.  I sökresultatet ser du alla spelare med det namn du sökt på.

Sharkscope search result
När du gjort en sökning pa användarnamn kommer du till sökresultatet

Går du in på den spelare du vill veta mer om ser du vinnarhistorik och intjänade vinster, turneringar som spelaren deltagit i, vilka motspelare som denne spelat mot, favoritspel och statistik som första speldag, antal vinster, ROI och maximalt antal vinster på rad och en rad andra saker.

Sharkscope graph
Klickar du pa en användare ser du grafer över tex vinster

Du får en hel del information om spelaren och kan filtrera på olika sätt beroende på vilken information du har mest användning för i olika turneringar. Du kan också hitta spelare som använder sig av olika användarnamn genom att söka på de olika användarnamnen och slå ihop dom med hjälp av kommandot grupp.

Sharkscope stats
Under fliken statistik hittar du mer fakta om spelaren

Med Sharkscope HUD slipper du söka själv efter spelare. Det är en programvara du laddar ner och som automatiskt scannar dina moståndare på bordet. Statistiken kommer upp bredvid respektive användarnamn i turnerningen. Alla enskilda spelares statistik räknas som en sökning vardera som dras från din sökningspott. Du kan skräddarsy vilken statistik du vill ha synligt i första hand. Sharkscope är godkänd att använda av alla pokersajter.

iScope. Sharkscope finns som mobilapplikation. Appen är optimerad för iPhone 5 och du kan se din egen statistik och söka på andra spelare. Bra om du vill kolla statistik om du spelar genom mobilen eller inte kan gå in via datorn vid något tillfälle.

Som spelare kan du blockera andra från att se dina resultat. Sharkscope får inte användas för att på något sätt störa eller psyka andra spelare under en turnering, gör man det riskerar man att bli avstängd från den sajt man spelar på. För att vara på den säkra sidan och undvika att bli avstängd kan man undvika att prata om eller posta statistiken i spelens chatt.

För- och nackdelar

En fördel med att använda Sharkscope är den kunskap du får om dina motspelare och kan på så sätt lägga upp en lämplig strategi för att vinna turneringen, eller åtminstone gå med så lite förlust som möjligt om du skulle hamna i en turnering full av hajar. En nackdel som en del upplever är att statsen, särskilt från vissa sajter, inte kommer med i databasen vilket kan ge missvisande statistik. Sharkscope säger sig dock ha  95 % täckning när det gäller resultat. Det kan vara så att stats från vissa pokersajter inte stämmer medan statistiken från andra sajter är helt korrekt för en och samma spelare. Det är ett bra hjälpmedel för att samla information, men du ska inte förlita dig helt på verktyget. Använt på rätt sätt kan det dock bli en stor tillgång i ditt spelande och därigenom kan du öka dina vinster och minska förluster.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: