18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Speltips NHL

Hitta aktuella och vassa rekar samt speltips på NHL! På Kelbet listar tips från NHL-experter, handplockade och till stort spelvärde. Ta del av införrapporter, analyser och odds tips från världens största hockeyliga – året om. 

Rekar på NHL från experter

På Kelbet handplockar och presenterar vi NHL-rekar på daglig basis – hämtade från en av våra systersajter, men noggrant utvalda av oss. Vårt mål med detta är att kunna presentera er de i särklass bästa rekarna från ishockeyns finrum, NHL, på daglig basis. 

Totalt kommer ni hitta mellan fem och tio NHL-speltips inför de fullspäckade spelnätterna. Alltid inför aktuella spelstopp och de hetaste matcherna. Vi får in ett större antal NHL-tips, analyserar dem och presenterar de som vi anser ha det bästa spelvärdet, som är analyserade med precision och till bra odds.

Utvalda NHL-tips av Kelbet

De NHL-tips som ni finner på den här sidan är, via en databas, hämtade från Bettingexpert och sedermera tar redaktionen med fokus på betting och speltips ut deras favoriter och listar i feeden ovanför.

Hur vi värderar tipsen från NHL:

 • Hur stort spelvärdet är.
 • Grundanalysen.
 • Intresset inför den specifika matchen.

Betting Tips från NHL – året om

NHL är den absolut största ligan från ishockeyns värld, med lag från såväl USA som Kanada, och det finns ett utbrett intresse för betting och således tips från NHL – hela säsongen. Detta inkluderar alltså både grundserie samt slutspel, med våra dagliga NHL-betting tips.

Till skillnad från de flesta andra betting tips-sidor på NHL, fokuserar vi specifikt på spelet och dess värde – inte överdrivet utdragna analyser. Vi föredrar tips med uppenbara värdeodds samt en bestämd slutkläm och utöver kvaliteten på spelet i sig, stor kvantitet. Här hittar du ofta upp emot tio NHL-tips vid fullspäckade spelnätter, vilket får oss att sticka ut på spelmarknaden.

Tips på Stanley Cup

Givetvis har vi inte bara innehåll från grundserien av NHL, utan även hela speltips på Stanley Cup-slutspelet. Det är alltså där de bäst placerade lagen från serien ställs mot varandra, i matchserier med direkt utslagning och till slut med den stora finalen.

De senaste Stanley Cup-pokalerna, både 2020 och 2021, har vunnits av Tampa Bay Lightning. Frågan är: vilken klubb vinner Stanley Cup 2022? Vi kommer förstås bevaka slutspelet ända in i det sista.

NHL-betting – Tänk på detta!

Betting på NHL skiljer sig fundamentalt inte från övrigt spelande, men det finns ett antal saker som är unikt för serien allmänt. Grunden är dock, precis som alltid, att göra hemläxan; vara påläst och identifiera marknader där det faktiskt finns ett värde på betting-tipset.

 • Läs på inför matchen: Gör din analys av förutsättningarna, se specifikt över skador och eventuella rykten om spelare som behöver vila. Spelbolagen och deras oddssättare är pålästa – och det behöver även du vara.
 • Spela till det bästa oddset: Spelbolag sätter deras odds via egna oddssättare eller externa tjänster. Därför kommer oddsen variera på olika spel hos olika operatörer. Har du hittat ett spännande spel – klipp det alltid till det högst erbjudna oddset. 
 • Vilken målvakt som kommer stå och hur formen är: Gällande NHL och ishockey i allmänhet är målvakten den viktigaste spelaren på isen. Se över vilka målvakter som förväntas stå, deras statistik och form. Ett temporärt målvaktsbyte kan förändra förutsättningarna totalt – ta det i beaktning.
 • Hur laget är på hemma- respektive bortais: Att spela hemma kontra borta är en fundamental skillnad för alla lag i NHL, men betyder mer för vissa än andra. Kolla in statistiken – hur brukar de leverera beroende på plats matchen utspelas?
 • Se över inbördesstatistiken: Hur brukar det sluta när två specifika lag ställs mot varandra? Har de en klar fördel i de tidigare mötena, kan det vara värt att ta i beaktning. Men bli inte blind för detta; alla matcher är unika och exempelvis form och grundstyrka väger tyngre. 

Spelmarknader

Om man är mer van av att betta på exempelvis fotboll, kommer man slås av att utbudet av spelmarknader är tunnare på NHL. Däremot kommer du ändå kunna hitta upp emot, eller till och med fler än, 100 spelobjekt inför de större matcherna hos bookmakers med ett stort NHL-fokus.

De mest klassiska och spelade NHL-marknaderna är:

 • ML – 1-2: Vem som vinner matchen, förlängning och straffar inkluderat.
 • 1X2: Resultat efter ordinarie speltid.
 • Över/under antal mål: Hur många mål det blir i matchen.

Bästa spelbolagen för NHL

Om man vill spela på NHL finns det ett brett utbud av spelbolag att välja mellan, men med ett varierande utbud av marknader och hur pass bra odds som erbjuds. Därför har vi sammanställt en lista för de bästa bettingsidorna för NHL samt i allmänhet – så att du kan få ut maximalt av ditt spelande; underhållnings- såväl som värdemässigt.

Bäst bonusarna till NHL

För en extra bra start på ditt spelande och en större spelkassa kan man hitta mängder av bonusar tillgängliga, året om. Genom att filtrera, jämföra samt hitta marknaden bästa oddsbonusar för NHL kommer du få en rejäl skjuts framåt i ditt bettingäventyr – och man kan hitta erbjudanden med stor variation, som insättningsbonusar, boostade odds eller riskfria spel.

Fakta om NHL

NHL, eller National Hockey League, är förstadivisionen i den nordamerikanska ishockeyn och har över 100 år på nacken. Totalt fajtas 31 lag om den åtråvärda Stanley Cup-titeln, varav majoriteten är från USA och ett mindre antal från Kanada.

Runtomkring starten av oktober månad startar NHL, för att fortlöpa till sommaren därpå – om man räknar in slutspelet. Grundserien slutar i slutet av april månad. Givetvis med vissa eventuella förändringar på årlig basis. 

Ligan är den största i hela hockeyvärlden och dess popularitet även i Europa samt Sverige är enorm – både för supportrar, ishockeyfans i allmänhet och sportbettare. Via oss får du alltid det senaste och de hetaste speltipsen från NHL.