18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Streama Hockey-VM 2022 Gratis

Från och med den 13:e maj och till slutet av månaden kan du streama Hockey-VM gratis hos flera av våra samarbetspartners till spelbolag. Hitta aktuella Ishockey VM 2022 streams – till alla matcher, utan kostnad och i toppkvalitet.

Guide: Live streama Hockey-VM 2022

 • Skapa konto hos ett eller flera av spelbolagen, vilka streamar Hockey VM, ovanför.
 • Gör en insättning på minst 25 kronor.
 • Lägg ett spel eller se till att kontot har minst 1 kr. 
 • Nu kan du live streama alla matcher från Ishockey-VM 2022.

Hockey VM Stream 

Vi på Kelbet hjälper dig att hitta en Hockey VM stream till 2022 års upplaga, som utspelas i Finland – och det finns en stor tillgänglighet med flertalet tjänster som visar samtliga matcher. Du kan streama världsmästerskapet kostnadsfritt i din dator, mobil eller läsplatta – utan att det tär på kvaliteten det minsta.

Streams för Hockey-VM hos spelbolag

Mest fördelaktigt är det att hitta Hockey-VM streams hos olika bettingsidor på nätet av anledning att de är helt kostnadsfria, håller hög kvalitet på sändningarna och att man därtill kan betta på matcherna under tiden man ser dem. 

Våra favoriter av spelbolag som streamar Hockey VM är Unibet, Snabbare samt Bethard som alla visat klassen runt livestreaming förut. Där får du tillgång till några av de bästa sändningarna och definitivt de mest kvalitativa av gratisalternativen.

Streama Hockey-VM hos Unibet:

 1. Gå till Unibet via oss och skapa ett konto.
 2. Sätt in minst 25 kronor.
 3. Behåll 1 kr eller mer hos ditt Unibet-konto.
 4. Streama alla matcher från Hockey-VM utan kostnad.

Streama Hockey-VM hos Snabbare:

 1. Gå till Snabbare här och registrera dig.
 2. Sätt in minst 100 kronor.
 3. Behåll ett plussaldo på kontot.
 4. Du har nu streaming av hela Hockey-VM.

Streama Hockey-VM hos Bethard:

 1. Gå till Bethard via denna länk och bli medlem.
 2. Gör en insättning på minst 50 kronor.
 3. Behåll minst 1 kr på kontot.
 4. Lägg ett spel på matchen du vill se och få tillgång till Hockey VM streams.

Övriga streams för Ishockey VM

Om man inte är intresserad eller vill registrera sig hos spelbolag, kan man se sina Ishockey-VM streams via Viaplay – också helt utan kostnad. Då får man dessutom svenska kommentatorer till matcherna samt kan koppla upp streamen mot exempelvis Chromecast eller Airplay.

Krav för live stream på Hockey-VM

För att ta del av en live stream på Hockey-VM, via de kanaler som vi marknadsför, finns det vissa krav som måste motsvaras – en modern enhet som kan streama, internetuppkoppling samt insättning. Vi förklarar specifikt vad som behövs nedan – och om du klarar av att uppfylla dem, är det bara att starta sina Hockey VM streams omedelbart. 

Mobil, läsplatta eller dator

Givetvis, och först och främst, behöver man en tillräckligt modern enhet som klarar av streaming. Du kan exempelvis streama Hockey-VM i mobilen, såvida det är en smartphone, men även via läsplatta eller dator. 

Internetuppkoppling

För att sedermera kunna streama matcherna från Ishockey-VM behöver du en internetuppkoppling – 3G, 4G, 5G eller WiFi. Desto bättre uppkoppling, desto mindre risk för att streamsen strular och hackar, men såvida den är stabil ska det normalt inte finnas några problem. 

Gratis – men krav på insättning

Fastän de streams som vi marknadsför är helt gratis, finns det krav på att man sätter in pengar på sitt spelkonto – och sedermera behåller ett saldo över nollan – för att åtnjuta streamingen av Hockey-VM. Vissa operatörer kan kräva att man också aktivt spelat på en specifik match eller bara allmänt under en viss tidsperiod, men inte hos de som vi presenterat i topplistan.

Se Hockey VM 2022 på TV

Man kan förstås också se Hockey VM 2022 på TV och det är precis lika enkelt som att hitta streaming till mästerskapet, men med den fundamentala skillnaden att alla matcher dessvärre inte visas. En fördel däremot är att man får kommentatorer, studio samt inför- och eftersnack när man ser världsmästerskapet på TV.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365