18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Vem Vinner EM 2020? – Stor Guide Till Fotbolls EM 2020

Vem vinner EM 2020? Europamästerskapet i fotboll spelas vart fjärde år och är en turnering där de främsta Europeiska fotbollsnationerna gör upp om EM-titeln. Frankrike stod för värdskapet under det allra första Europamästerskapet 1960, och sedan dess har inte mindre än 15 mästerskap arrangerats runtom i hela Europa. Den stora frågan alla ställer sig nu är självklart: Vilka vinner EM 2020? 

Förhandstips och odds inför fotbolls-EM 2020

Tyskland och Spanien är de mest framgångsrika i EM-sammanhang, med tre guld vardera. Inget av dem är dock regerande mästare, eftersom det var Portugal som tog hem guldet 2016, efter att ha slagit ut Frankrike i finalen. Nu återstår att se vilka vinner fotbolls EM 2020.

Redan nu är spekulationerna igång, och det är ett annorlunda upplägg på kvalspelet och slutspelet i EM 2020 än tidigare år.  Matcherna att spelas i flera olika Europeiska länder, vilket innebär att alla lag blir tvungna att kvala in på lika villkor. Det kan vara en aspekt som gör det extra svårt att förutse vinnarna av fotbolls-EM 2020.

För den som är intresserad av att spela på EM 2020 är det bra att ta del av olika förhands- och experttips, statistik och odds. Såväl fysiska som onlinebaserade spelbolagen kommer att presentera mängder av kampanjer och erbjudanden, alla med olika former av bonusar.

Medan du klurar på svaret till frågan vilka du tror vinner EM 2020 gäller det att läsa på, kolla på matcher och välja rätt bettingbolag. 

Spelbolag som erbjuder spel för pengar i Sverige måste ha svensk licens och en åldersgräns på 18 år. Det innebär att du måste vara 18 år fyllda för att registrera ett spelkonto online, men har du väl gjort det kan du ta del av alla förhandstips, odds och nyhetsuppdateringar som finns inför fotbolls-EM 2020.

vem vinner EM 2020

Förhandsbetting och live-betting inför fotbolls-EM 2020

Det finns olika sätt spela på odds: Det går dels att förhandstippa inför en match, dels betta under själva matchen genom så kallad live-betting. Oavsett om du väljer att förhandstippa eller spela på live-odds finns det olika sätt att tänka rent strategiskt.

Det viktigaste är att fundera på hur man vill satsa sina pengar, men framför allt – vilka risker man är beredd att ta. Så kallade högoddsare är generellt populära att spela på, vilket kan resultera i stora vinstchanser men också mindre vinstpott för varje enskild spelare.

Vågar du däremot satsa på en så kallad lågoddsare, det vill säga en nation som väldigt få tror på, kan du vinna stora pengar om den nationen faktiskt går och vinner hela fotbolls-EM 2020.

Olika former av betting

Alla försöker gissa vilka som vinner EM 2020, men det finns många sätt att betta på. En av de vanligaste formerna av betting är att spela på vinnarlaget, alltså det lag du tror vinner fotbolls-EM 2020. Men det finns så mycket annat att spela på också, som exempelvis bästa målskytt, bästa målvakt, bästa målgörare och så vidare.

Det går självklart att kombinera olika spel för att utöka sina chanser att få utdelning på åtminstone något av dessa oddsspel.

För den som vill ta spelandet till en annan nivå rekommenderas experternas råd och tips. Att ta del av aktuell statistik och regelbundna nyhetsuppdateringar är också en bra strategi, och vill du till exempel betta på vinnare av gruppspelet bör du hänga med i just gruppspelet så kanske just du prickar in rätt vinnare av EM 2020!

Obs! Kom ihåg att odds ändras ofta och snabbt, särskilt när det gäller live-odds. Det gäller att hålla sig uppkopplad och uppdaterad för att få bästa möjliga förutsättningar att ta hem storvinsten i EM 2020 och ha chans att tippa rätt på vilka vinner EM 2020.

vem vinner EM 2020

Gruppspelet vid fotbolls-EM 2020

Nationerna som gör upp om deltagarna till fotbolls-EM 2020 är indelade i 6 grupper, där Sverige ingår i grupp E.

De två bästa lagen från varje grupp kniper var sin plats till slutspelet, och sedan återstår fyra platser som kommer att tilldelas de bästa tredje placerade lag.

Nationerna är indelade i följande grupper:

Grupp A Turkiet

Italien

Wales

Schweiz

Grupp B  Danmark

Belgien

Ryssland

Finland

Grupp C Nederländerna

Ukraina

Österrike

Nordmakedonien

Grupp D England

Kroatien

Skottland

Tjeckien

Grupp E Spanien

Sverige

Polen

Slovakien

Grupp F Ungern

Portugal

Frankrike

Tyskland

Vem vinner fotbolls EM 2020 – Tips

För den som vill spela på bästa målskytt eller bästa målvakt kan gruppspelsmatcherna ge en tydlig fingervisning om spelarnas individuella prestationer. Naturligtvis ger det också en god inblick i hur lagen ligger till rent formmässigt inför EM 2020 – de lag som dragit på sig flest skador, gula kort, fått flest straffar emot sig etc.

Häng med i nyhetsflödet för de senaste uppdateringarna och hetaste förhandstipsen inför fotbolls-EM 2020.

Vem vinner EM 2020 – Förhandsfavoriter och lågoddsare

Vem vinner fotbolls em 2020 enligt experterna, och vilket lag tror de ska komma sist? Tror du samma som experterna eller tänker du gå efter något annat odds?

Att lita på magkänslan kan vara ett hett tips, men det bör ske i kombination med det experterna tror på. De har trots allt koll på det mesta när det gäller statistik, aktuell spelform och mycket annat som rör lagen, spelarna och mästerskapet i sin helhet.

Kanske kan det hjälpa dig att pricka in laget som vinner fotbolls-EM 2020!

Det finns några nationer som återkommer som förhandsfavoriter från år till år, det gäller även inför EM 2020. Två av dem är som nämnts tidigare Spanien och Tyskland, och lägg därtill Frankrike, Belgien, England och Nederländerna så har du experternas topp 6-lista.

Sedan finns det andra heta nationer som ligger och bubblar, som de regerande mästarna Portugal till exempel. Men även Italien och Kroatien har starka lag, och är alla lag som skulle kunna ta hem segern.

Håll därför ett extra öga på dessa tre lag i gruppspelet, men glöm inte bort att såväl Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland har flera titlar i bagaget, plus en lång tradition av att delta framgångsrikt i större mästerskapssammanhang.

Det gäller för övrigt både på dam- och herrsidan och EM 2020 blir nog inget undantag. Vem vinner EM fotboll 2020 återstår att se.

Betta på ”Round of 16”

Detta är en runda matcher som spelas under juni månad i London, Bilbao, Budapest, Köpenhamn, Bukarest och Dublin. Kvartsfinalerna spelas under juli månad i Sankt Petersburg, München, Baku och Rom.

Semifinaler och finalen kommer att spelas i juli 2021 i London. Ska det blir Portugal som vinnare igen, eller ska det bli någon av de förhandstippade nationerna som Frankrike, England eller Belgien? Vem vinner EM 2020? Häng med på experternas tips och nyhetsuppdateringar inför fotbolls-EM 2020 och ”Round of 16”.

Slutspel schema

EM 2020 åttondelsfinal

26 juni 2021 2A-2B Amsterdam, Nederländerna
26 juni 2021 1A-2C London, England
27 juni 2021 1C-3D/E/F Budapest, Ungern
27 juni 2021 1B-3A/D/E/F Bilbao, Spanien
28 juni 2021 2D-2E Köpenhamn, Danmark
28 juni 2021 1F-3A/B/C Bukarest, Rumänien
29 juni 2021 1D-2F Dublin, Irland
29 juni 2021 1E-3A/B/C/D Glasgow, Skottland

EM 2020 kvartsfinal
2 juli 2021 kl. 18:00 Kvartsfinal 1 Sankt Petersburg, Ryssland
2 juli 2021 kl. 21:00 Kvartsfinal 2 München, Tyskland
3 juli 2021 kl. 18:00 Kvartsfinal 3 Baku, Azerbajdzjan
3 juli 2021 kl. 21:00 Kvartsfinal 4 Rom, Italien

H3 EM 2020 semifinal
6 juli 2021 kl. 21.00 Semifinal 1 London, England
7 juli 2021 21:00 Semifinal 2 London, England

H3 EM 2020 final
11 juli 2020 21:00 Final London, England

vem vinner EM 2020

Betta på kvartsfinalerna i fotbolls-EM 2020

Vem vinner EM 2020? När kvartsfinalerna är nära i tid är också det resultatet närmare än någonsin, så har du inte tagit del av experternas tips Innan dess är det hög tid då.

Innan dess är det dock hög tid att betta på vilka lag som kommer att gå till kvartsfinal, för att sedan gå vidare till att spela på semifinallagen och till sist finallagen. Favoriterna Frankrike, England, Belgien och Tyskland är såklart högoddsare, tillsammans med Italien, Portugal, Kroatien och Spanien.

Som bubblare finns Sverige och Ukraine som skulle kunna skrälla rejält. Även om de inte vinner hela Europamästerskapet kan de mycket väl ta sig till kvartsfinal, och till och med semifinal, vilket innebär att det kan vara en god idé att spela på olika resultat.

Återigen – håll dig uppdaterad och häng med på ”Round of 16’” som spelas under juni och juli månad. Kanske blir det du som prickar in rätt vinnare av fotbolls-EM 2020! Betta på semifinalerna i fotbolls-EM 2020

När kvartsfinalerna väl har avgjorts väntar två semifinaler som ska avgöra vilka två lag som går till final i 2020-års Europamästerskap i fotboll. De båda semifinalerna kommer att spelas på Wembley Stadium i London i juli 2021, där även finalen spelas. Då får vi äntligen se vem vinner EM fotboll 2020.

Ska Sverige lyckas ta sig vidare från gruppen och kanske nå ända till kvarts- eller semifinal i EM 2020? Tänk om Sverige eller något av de andra nordiska landslagen går och vinner hela mästerskapet, trots spelbolagens förutsägelser!

För att hålla reda på hur oddsen ändras efter hand som kval- och slutspel spelas rekommenderas att du håller dig uppdaterad via olika spelsajter och experttips.

Betta på vem vinner EM 2020 finalen

Vilka vinner fotbolls EM 2020? Det vet vi i mitten av juli, då EM-finalen spelas på Wembley Stadium i London. Ska det bi en skräll igen, som när Portugal och Danmark vann 2016 respektive 1992, eller ska de regerande världsmästarna Frankrike ta hem vinsten?

Häng med under hela grupp- och slutspelet för att hålla dig uppdaterad hela vägen, och för att öka chanserna att pricka rätt inför finalen av EM 2020. Att spela på olika resultat kan också vara en bra idé, för att på så vis ha större möjlighet att vara med och dela på de lite större vinstsummorna.

Sammanfattning fotbolls-EM 2020

Under tidigare fotbolls-EM, inte minst 2016, överste spelsajter och spelexperter sina spelare med generösa erbjudanden, bonusar och kampanjer. Det kommer med all sannolikhet vara likadant inför EM 2020, och det har redan börjat!

Sprid ut dina bet och spela på olika resultat för bäst möjligheter att vinna. Häng med i resultatlistor, experttips, nyhetsuppdateringar för att hålla koll på dagsaktuella odds. Är det något som är säkert är det att oddsen ändras hela tiden, och ofta snabbt precis som att oddsen inför fotbolls-EM 2020 inte kommer vara något undantag!

Exempel på bra spelsajter är bland andra bettingsidor.se och Speltips.se. Lita på magkänslan, men gör det helst i kombination med spelbolagens förhandstips, och passa på att del av diverse välkomst- och odds bonusar och andra generösa kampanjer för att öka chanserna för att tippa rätt på vem vinner fotbolls EM 2020.

Alla längtar vi efter att få svar på den stora frågan: vilka vinner fotbolls EM 2020?

Tips

Klassikern 1X2 2 är fortfarande en storfavorit. Det går att spela på allt från gruppspelsvinnare och bästa målskytt till kvartsfinallag och vem vinner EM fotboll 2020.

För den som verkligen menar allvar med sitt odds-spelande är statistik A och O: läs på om tidigare mästerskapsresultat, eventuella skador, aktuell dagsform och så vidare. Ta hjälp av experternas tips och råd för större chans att pricka rätt på vem vinner fotbolls EM 2020.

Varmt lycka till!

Läs också vår artikel om EM tips

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: