Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.

Tjänster för EM Grupper Kategori

Stodlinjen spelinspektionen spelpaus Kommersiellt innehåll | 18+

EM grupper

Nu är EM och årets stora fotbollsfest bara ett fåtal månader bort. Med andra ord så så är det hög tid att kika närmare på alla EM grupper 2020. Vi kommer här att presentera EM fotboll 2020 grupper närmare och tipsa dig om några av våra favoriter. Årets EM 2020 ser ut att bli riktigt spännande.

Spela på Sverige til EM hos Unibet

Regler och villkor gäller 18+
 

EM 2020 – generella fakta

Men låt oss börja med att ta en titt på några generella fakta om EM 2020. Upplägget ser i stort sett likadant ut som det gjort under ditt tidigare åren. Precis som under 2016 så kommer 24 lag att spela i EM fotboll 2020 grupper. Något som är nytt för EM 2020 är att matcherna kommer att spelas på flera olika platser.

EM grupper

Som du säkert känner till så brukar ju de flesta EM grupper liras på en och samma plats under hela turneringen. Men som sagt så kommer de detta året att mötas på en rad olika spelplatser. Några av dessa är Köpenhamn, Dublin, Bilbao, Baku och München. EM 2020 spelas på totalt 12 olika platser baserat på de olika EM fotboll 2020 grupper som lagen är indelade i.

EM grupper – EM 2020

Redan i december genomfördes lottningen och den fastställde vilka grupper EM 2020 som gäller. Med andra ord kan du redan nu planera in årets matcher. Något som kan vara bra att veta är att vissa inte är helt klara. Det beror på att att lagen från playoff kommer ta sig upp och spela i årets upplaga.

EM fotboll 2020 grupper

I väntan på på lagen från playoff kan vi ta en närmare titt på vilka länder som ingår i respektive grupp. Här är det det seedning det som gäller vilket betyder att de är högst rankade lagen inte kommer att spela i ett och samma EM-grupper. Men om vi vidare tar en titt så finns det så klart redan ett antal favoriter med på listan.

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Turkiet
Italien
Wales
Schweiz
Danmark
Finland
Belgien
Ryssland
Holland
Ukraina
Österrike
Nordmakedonien
England
Kroatien
Skottland
Tjeckien
Spanien
🇸🇪 Sverige
Polen
Slovakien
Portugal
Frankrike
Tysland
Ungern
FORTSÄTT LÄSA FORTSÄTT LÄSA FORTSÄTT LÄSA FORTSÄTT LÄSA FORTSÄTT LÄSA FORTSÄTT LÄSA

Grupp A

Turkiet
Italien
Wales
Schweiz

Grupp B

Danmark
Finland
Belgien
Ryssland

Grupp C

Holland
Ukraina
Österrike
Nordmakedonien

Grupp D

England
Kroatien
Skottland
Tjeckien

Grupp E

Spanien
Sverige
Polen
Slovakien

Grupp F

Portugal
Frankrike
Tysland
Ungern

EM grupper – här är favoriter och skrällarna

Finns det då några lag i respektive EM grupper som har potential att skrälla? Självklart gör det det. Sverige har hamnat i en relativt svår grupp där motstånd väntar i form av både Slovakien, Polen och Spanien. Som du säkert minns så var det det Spanien som svenskarna mötte i kvalet.

Och faktum är att Spanien inte bara är en favorit, många tror också att det är ju Spanien som kommer att ta hem slutsegern. För Englands del ser väldigt bra ut om vi tittar närmare. Det finns även andra lag som har potential att skrälla. Såväl Danmark och Ukraina har potential att överraska.

favoriter

EM grupper nyckelspelare

Förutom att titta på EM grupper så är det såklart viktigt att även hålla ett öga på de individuella nyckelspelarna. En rad duktiga och starka spelare kommer att ställa upp. Det finns några nyckelspelare som kan få en avgörande roll.

I Sveriges grupp får du till exempel inte missa polacken Robert Lewandowski så faktiskt har varit oerhört tongivande i tyska Bundesliga under en rad år. I EM fotboll 2020 grupper så utmärker sig även Alvaro Morata från Spanien.

Han har haft några tunga år bakom sig men kommer garanterat att spela en viktig roll. För Sveriges del så måste Robin Olsen ses som en av de främsta spelarna. Vi hoppas att hans uppgående formkurva kan se till att föra Sverige vidare.

Spela på EM 2020

För dig som vill betta på någon av årets EM grupper är det såklart viktigt att du väljer ett spel som passar dig men lika viktigt är det att lägga välja sportbolag som passar dig utbuds- och oddsmässigt.

De fem bästa spelbolagen där du kan spela på EM grupper

Vi har granskat några av de bästa spelbolagen för dig som vill betta på EM fotboll 2020 grupper. Vi presenterar våra tre toppkandidater bland de spelbolag som erbjuder betting på grupper EM 2020.

• Bet365. Bet365 räknas som en riktig gigant inom spelvärlden. Spelbolaget ses som en av de allra bästa och kommer att erbjuda tusentals odds på EM fotboll 2020 grupper.

• Unibet. För dig som gärna vill spela på en svensk sajt för EM fotboll 2020 grupper är det bara att navigera vidare till Unibet. Här kommer du att hitta mängder av spel på svenska matcher och självklart finns det en svensktalande kundtjänst som kan hjälpa till att svara på frågor om allt som rör spel på grupper EM 2020.

• 888 sport. Föredrar du mobilspel så kan 888 vara en bookmaker som passar perfekt till dig. De erbjuder spel direkt via din smartphone och de har en rad smarta funktioner som gör spelandet väldigt smidigt. Självklart hittas samma breda spelutbud på hemsidan. Perfekt för dig som vill hålla exra koll.

Bettingsajt
3/5 100% upp till 100 kronor 3/5
3/5 300% upp till 600 kr 3/5
3/5 300% upp till 600 kr 3/5

Genom att titta på en rad olika faktorer har vi valt ut våra favoriter när det gäller spel på EM fotboll 2020 grupper. Förutom odds även tittat på hur snabb kundtjänsten är, hur lätt det är att navigera på sidan och hur de övriga spelutbudet ser ut.

Sammanfattning

För att lyckas när man bettar så är det en bra research som gäller. Därför har vi satt samman den här guiden och vi hoppas att du har hittat den information som du behöver inför kommande mästerskap. Det finns många olika spelbolag som erbjuder spel på EM fotboll 2020 grupper.

Så ta chansen att välja det som passar just för dig. Nu är det bara att se fram emot sommarens spel och hoppas att det blir en riktigt härlig fotbollsfest. Vi kan garantera att du kan se fram emot många överraskningar och skrällar. Vilket lag som går ut som vinnare i EM fotboll 2020 återstår dock att se.

+18 Spela ansvarsfullt Stodlinjen spelinspektionen spelinspektionen