18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

EM 2020 Slutspel: Betta På Årets Största Fotbollsfest

EM 2020 slutspel står runt knuten och får de flesta av oss fotbollsälskare att känna fjärilar i magen av upphetsning. Oavsett om du är en insatt supporter nu eller om du har mer av ett flyktigt intresse av fotboll kan du vara säker på att slutspel EM 2020 kommer att bli en stor händelse. Här får du lite tips och råd om hur du kan njuta av fotbollsfesten maximalt när det blir dags för EM 2020 slutspel.

EM 2020 slutspel – grundläggande fakta

EM 2020 slutspel kommer inte att skilja sig nämnvärt i struktur från den förra turneringen som hölls 2016 i Frankrike. Precis som då är det 24 lag som gör upp om titeln av att bli Europas bästa lag. Det betyder att det kommer att vara sex grupper i EM slutspel 2020 där de två topplagen går direkt till nästa runda.

För den som inte lyckas placera sig bland de två bästa lagen i EM 2020 slutspel behöver det dock inte vara slutspelat ändå. I samband med den förra turneringen infördes nämligen ett system som kommer att användas den här helgen också. Det handlar om att fyra av sex tredjeplacerade lag går vidare till åttondelsfinal i slutspel EM 2020.

Med andra ord finns det goda möjligheter för just ditt lag att ta sig till de sista rundorna i EM slutspel 2020 – även om det ser mörkt ut efter ett par matcher.

Nyheter i EM 2020

Mycket är sig likt i EM 2020 slutspel, men mycket skiljer sig också åt. När det kommer till skillnader mellan EM 2016 och EM 2020 slutspel måste man förstås nämna spelorterna först. Förra europamästerskapet arrangerades helt och hållet av Frankrike. Det innebär att supportrarna befann sig inom landets gränser under hela turneringens gång.

För den som vill följa sitt lag live i EM slutspel 2020 kommer passet att användas flitigt. EM slutspel 2020 arrangeras nämligen på inte mindre än tolv olika städer i lika många olika länder! Det betyder att du som supporter kommer att få logistiska utmaningar att få ihop reseschemat under EM 2020 slutspel.

Samtidigt betyder det också att fler människor får möjlighet att ta del av fotbollsfesten under slutspel EM 2020 och uppleva internationell fotboll i världsklass.

Stockholm ansökte om att få vara en värdstäderna under EM 2020 slutspel, men de fick nej av kommittén. Däremot finns det många andra godbitar bland de som arrangerar matcher under slutspel EM 2020. Köpenhamn är en stad med goda förbindelser från Sverige som har fått chansen att arrangera fyra matcher.

München och Rom är två andra städer som kommer att stå som spelplats för slutspel EM 2020, liksom det lite mer okända Baku. De största matcherna i EM 2020 slutspelkommer dock att spelas på en och samma plats – London. Det blir förstås jättearenan Wembley som kommer att stå värd för finalen i EM slutspel 2020.


EM 2020 slutspel

EM 2020 Slutspel

För många som försöker läsa på om slutspel EM 2020 för första gången kan terminologin uppfattas som lite vag. I vissa fall – som i den här artikeln – syftar EM slutspel 2020 på turneringen som går av stapeln nästa sommar på flera olika spelplatser i Europa.

Andra gånger syftar EM slutspel 2020 på en särskild del av turneringen – nämligen den del som äger rum efter att gruppspelet är avklarat. Det är därför alltid bra att titta på vilken kontext som EM slutspel 2020 används i för att vara säker på att du har förstått det rätt.

EM 2020 – Resultat hittills

Det är fortfarande lite tid kvar till slutspel 2020 EM, men redan nu har vi några EM resultat att utgå ifrån och vet vi ungefär vilka lag som kommer att delta. Tack vare att EM slutspel 2020 föranleddes av ett kvalspel kan vi med glädje konstatera att Sverige är ett av lagen som kommer att finnas med nästa sommar. Så det kommer definitivt inte att bli en mästerskapssommar utan våra blågula hjältar.

Det kommer att råda EM-feber i många andra länder också. England är ett av lagen som övertygande tog sig hela vägen till mästerskapet – och visade upp god form på vägen dit.

Med tanke på att de var nära att gå hela vägen till final i VM 2018 kommer de att vara revanschsugna nu. Även regerande världsmästarna Frankrike har tagit sig till turneringen utan några större problem.

EM 2020 grupper – slutspel EM 2020

Det finnas sex EM 2020 grupper som är markerade med en bokstav mellan A och F.

Nationerna är indelade i följande EM 2020 grupper:

Grupp A Turkiet

Italien

Wales

Schweiz

Grupp B  Danmark

Belgien

Ryssland

Finland

Grupp C Nederländerna

Ukraina

Österrike

Nordmakedonien

Grupp D England

Kroatien

Skottland

Tjeckien

Grupp E Spanien

Sverige

Polen

Slovakien

Grupp F Ungern

Portugal

Frankrike

Tyskland

Spela på EM 2020

EM 2020 slutspel är inte bara en fotbollsfest för deltagarna själva. Även åskådarna kan vara med på ett hörn genom att spela på slutspel EM 2020. Stora mästerskap är alltid tacksamma i bettingsammanhang – och slutspel EM 2020 är inget undantag på den fronten. Här är några av de populäraste spelen som finns tillgängliga under slutspel EM 2020.

Lägg ett spel på vinnaren av slutspel EM 2020

Att spela på vinnaren av slutspel EM 2020 är ett smart sätt att försöka hålla spänningen vid liv hela turneringen ut. Visst finns risken att ditt tips ryker redan i gruppspelet, men förhoppningsvis har du spelat tillräckligt klokt för att landet du tror på finns med ända in i slutet.

När du spelar av vinnaren av EM slutspel 2020 väljer du helt enkelt vilket land du tror tar hem slutsegern av hela mästerskapet.

Spela på de svenska matcherna

Om du föredrar att spela på matcher där du har god koll kan du välja att enbart spela på Sveriges matcher. Kanske har du sett något under kvalet som är värt att uppmärksamma eller så tror du helt enkelt att gruppen blir alldeles för svårt för Sverige under slutspel EM 2020. I så fall kan du med enkelhet välja ut Sveriges matcher som spelobjekt.

EM 2020 tips – Favoriter & skrällar

Bra lag finns det gott om i EM slutspel 2020. Vilket lag som faktiskt går längst är det däremot svårare att svara på. Det finns dock några favoriter som många tycker pekar på i diskussionerna om titeln. England är ett sådant lag tack vare sin kontinuitet som de har haft under flera år. Spanien är ett annat lag som alltid nämns i dessa sammanhang.

Ett mer oväntat spel kan vara Belgien som har gjort ett fantastiskt kval och inte tappat en enda poäng under kvalspelet. Du kan få bra odds på att det blir Belgien som tar em EM slutspel 2020.

EM 2020 slutspel

Spela på slutspelet – topp 5 sajter

För att kunna spela på EM 2020 slutspel är det förstås viktigt att hitta en bettingsajt som du trivs med. Här kommer några tips på bra sajter för slutspel EM 2020.

  • Bet365. En klassiker i genren. Med sin globala räckvidd kommer de att erbjuda tryggt spelande på alla EM-matcher.
  • No Account Bet. No Account Bet är en uppstickare som ser till du enkelt och smidigt kan spela på slutspel EM 2020 utan att behöva krångla med registreringar.
  • 888 sport. Spelutbudet på 888 sport går inte av för hackor – och det kommer förstås att gälla under slutspel EM 2020 också. Livebetting är en av deras specialiteter.
  • Bethard. Zlatans eget spelbolag vill förstås vara med och slåss om spelarna under EM slutspel 2020. Med bra support och många spelobjekt kommer det nog att lyckas bra.
  • Unibet. Unibet är en av de tunga elefanterna i europeisk spelhistoria som under två årtionden har byggt upp stor erfarenhet av spel. På Unibet EM 2020 kan du få bra support liksom en mycket bra livebetting på alla EM-matcher.

Att ranka bettingsajter är inte helt enkelt, men vi har valt att ta med olika faktorer som snabbhet, trygghet, erfarenhet, spelutbud och support för att hitta de bästa rekommendationerna för EM 2020 slutspel.

EM 2020 slutspel datum

Du som vill spela på EM 2020 slutspel behöver inte ställa klockan på morgonkvisten. Eftersom matcherna spelas med högst ett par timmars tidsskillnad kommer det att vara bekväma avsparkar för de flesta. 11 juni 2021 kl 21.00 svensk tid drar turneringen igång och fortsätter därefter under fyra veckor.

Om du befinner dig i Sverige kommer Sveriges matcher att spelas någon gång mellan 15.00 och 21.00 på kvällen.

Summering

Det är ingen överdrift att påstå att EM slutspel 2020 blir årets största fotbollsfest. Redan nu kan du förbereda dig genom att göra research på lagen och komma så väl förberedd som möjligt när turneringen väl sparkar igång. Alla matcher TV-sänds och du kommer att ha tillgång till ett hejdundrande party.

Läs mer om EM vinnare odds 2020!

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: