Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.

Tjänster för EM Spelbolag Kategori

Stodlinjen spelinspektionen spelpaus Kommersiellt innehåll | 18+

EM spelbolag

Fotbolls EM 2020 kommer att spelas mellan den 12:e juni och den 12:e juli 2021. Inför den stundande fotbollsfesten så har vi kollat närmare på mängder av olika bettingbolag och bettingsajter. Om du letar efter ett riktigt bra EM spelbolag så har du alltså kommit helt rätt.

Att välja EM spelbolag är så klart inte det lättaste och ibland kan det kännas som att spelbolagen är väldigt lika varandra. Många satsar ju extra just inför fotbolls EM – vilket betyder att du har chansen att få riktigt bra odds och möjligheten att ta del av flera kul kampanjer. Många EM spelbolag ger dig även chansen att ta hem olika bonusar när det till exempel registrera dessa ny medlem på deras bettingsida.

24 lag gör upp om vinsten

Det är totalt 24 st lag som gör upp om vinsten i fotbolls-EM 2020. Den svenska EM gruppen kommer att ledas av Janne Andersson och vi håller så klart tummarna för en stark prestation och en riktigt kul fotbollssommar i de blågula färgernas tecken. Sverige kommer att spela i grupp E, där det de kommer att få möta Polen, Spanien och Slovakien.

Bet90

Ett EM spelbolag som vi kan rekommendera dig är Bet90. Det har ett brett utbud av marknader och du kommer igång och spelar snabbt och enkelt på sajten. Läs vår recension om Bet90.

Unibet

8 miljoner spelare kan knappast ha fel, eller hur? Unibet finns representerade i hela 150 länder och självklart har de även storsatsat inför den här fotbollssommaren. Du kan inte bara räkna en riktigt bra odds utan även en hel del kul kampanjer. Läs vår recension om Unibet.

Expekt

Expekt är precis som Unibet en riktig tungviktare i spelsammanhang. Här kommer du kunna räkna med flera bra att bonusar under EM-spelet. Det här är ett av de absolut bästa valen då det gäller EM spelbolag.

EM spelbolag

Bethard

På Bethard tycks det alltid vara någonting nytt på gång. Med tanke på att fotbolls EM faktiskt är den absolut största sporthändelsen under året så kan vi räkna med att det kommer finnas många kul bonusar och oddskampanjer i samband med det stora mästerskapet. Du kommer garanterat ha möjlighet att betta live och du kommer alltid ha tillgång till ett brett utbud av spel på Bethard.Läs vår recension om Bethard.

Leo Vegas

Ett annat EM spelbolag som definitivt har hemma på vår lista är Leo Vegas. Det svenska spelbolaget kommer garanterat erbjuda många spel för dig som vill vara med och heja fram det blågula laget. Du kommer även kunna ta del riktigt bra live odds på Leo Vegas. Kort sagt: ett riktigt bra EM spelbolag som du inte ska missa! Läs vår recension om Leo Vegas Sport.

Betfair

Att Betfair ses som ett av världens absolut främsta spelbolag kommer knappast som någon nyhet. Under många år så har de levererat riktigt bra odds och mängder av marknader. Det kommer självklart även gälla i sommar och du har möjlighet att spela på samtliga gruppspel, åttondelsfinaler, semifinalerna och finalen hos Betfair. Läs vår recension om Betfair.

ComeOn

På vår lista över de bästa valen när det gäller EM spelbolag hittar vi även ComeOn. I skrivandets stund så vet vi inte säkert vilka former av tävlingar och kampanjer du kan räkna med. Men om vi känner dettta EM spelbolag rätt så tror vi knappast att du kommer att bli besviken.Läs vår recension om ComeOn.

Välj rätt EM spelbolag 2020

Vilket lag det blir så kommer att flytta efter den eftertraktade segerpokalen i finalen 12 juli kan vi så klart bara spekulera om än så länge. Finalen kommer att spelas i London på den anrika arenan Wembley. Många tippar faktiskt att britterna själva kommer att spela i finalen.

Tittar man på och oddsen så pekar många ut Frankrike som en motståndare i finalen. Men mycket kan så klart hända fram till dess. Vi kommer definitivt få se oddsen ändras framöver. Skulle någon av spelarna drabbas av en skada så påverkar det självfallet också oddsen.

Något som är nytt för i år är att mästerskapet inte kommer spelas ett land. Istället så står hela tal nationer som värdar för det stora mästerskapet.

Mästerskapet arrangeras för den 16:e gången i ordningen på totalt tolv olika arenor. Eftersom det inte finns ett värdland utan hela tolv stycken betyder det att samtliga lag har fått kvalificera sig till den här omgången av mästerskapet.

EM betting

Hur kommer detta påverkar spelet? Eftersom det är första gången som UEAF har tagit fram det här upplägget återstår det att se. Vissa hävdar att England kommer att ha en fördel eftersom att faktiskt så väl semifinalerna som finalen spelas på brittisk mark.

Sverige i grupp E

Sverige spelar sagt grupp E. Hur ser då Sveriges chanser ut att gå vidare till åttondelsfinalen? Förutom Spanien och Polen så kommer Sverige även att få möta Slovakien.

I intervjuer så här förbundskapten Janne Andersson sagt att han tycker att det är helt okej grupp, även om det finns så klart finns viss rädsla för att möta det spanska laget som har varit väldigt starka på senare tid. De flesta säkert minns så blev det ju en riktig rysare mot spanska laget i det tidigare kvalet.

Arenor och grupp E och speltider för det svenska laget

14 juni, 21:00: Spanien-Sverige, Bilbao

17 juni, 15:00: Sverige – vinnare i playoff, Dublin

23 juni, 18:00: Sverige-Polen, Dublin

Bilbao (Spanien)
Dublin (Irland)

Det här är den tuffaste gruppen

Men Sverige har ändå tur att dom inte spelar i det som brukar kallas för ”dödens grupp”, det här är den absolut tuffaste gruppen, i alla fall om man får tro nuvarande odds.

I gruppen ingår Portugal, Frankrike, Tyskland och Ungern. Portugal är ju det nuvarande Europamästarna medan fransmännen innehar titel som världsmästare.

Dessutom finns det ett tyskt lag som minns sagt är revanschlystna. Det fjärde lager är Ungern, som kommer få det svært. Samtliga av de EM spelbolag som vi tipsat om här kommer självklart även att erbjuda spel i dessa grupper.

Förutom att spela på vinnaren i en enskild match så kan du så klart även spela på vilken spelare som kommer första målet, hur många mål det kommer bli i en specifik match, antal hörnor, antal gula och röda kort.

Eller varför inte vara med och spela på den fotbollsspelare som du tror kommer bli den främsta målgörare genom hela turneringen?

+18 Spela ansvarsfullt Stodlinjen spelinspektionen spelinspektionen