18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Unibet EM 2020: Sätt Igång Och Betta Direkt På EM Med Unibet

Var med Unibet under EM 2020 och få de bästa oddsen för den mest underhållande EM 2020 betting. Spänningen ligger i topp i väntan på ett av världens största sportevenemang och hos Unibet kan du följa allt väldigt nära.

Dags att betta med Unibet Em 2020?

Vilka är de viktigaste oddsen för EM 2020 och hur väljs de ut?

Odds är att sätta siffror på vilket lag som har störst chans att vinna och hjälper spelare när de ska betta på en match. Det finns flera olika odds beroende på vad och hur du vill spela. Det kan vara live odds eller odds på vilket lag som kommer sätta första målet. För att sätta odds läggs alltid en procentvärdering som grund.

Sedan sitter experter och tar in fakta gällande lag, tidigare prestation, vart de ska spela mm. och räknar ut vad chansen är av varje lag att de ska vinna. De som idag ligger högst upp på listan av unibet EM 2020 är England, Belgien och Frankrike.

Hur du är med på EM 2020 betting

Att vara med på EM 2020 betting hos Unibet är väldigt enkelt. Tack vare användningen av BankID är processen både snabb och säker.

 • Registrera dig hos Unibet med BankID
 • När du loggat in för du över pengar att spela för
 • Gå in på “Odds” och hitta EM 2020 betting
 • Välj vilken match och vilket lag du vill satsa på
 • Betala satsningen

Unibet EM 2020 bonusar och specialkampanjer

Hos Unibet kommer det inte finnas några specialanpassade kampanjer för EM 2020 betting. Detta är för att de endast får ge en bonus per spelare. Men kommer du som ny kund kommer du få en välkomstbonus i form av en insättningsbonus. De pengarna kan du sedan använda när du är med på EM 2020 betting.

unibet em 2020

De bästa förmånerna att vara med på Unibet EM 2020

 • De har svensk spellicens
 • Unibet är stora inom odds och erbjuder alltid det bästa
 • Ständiga nyhetsuppdateringar om Unibet EM 2020
 • Stor välkomstbonus som kan användas vis EM 2020 betting
 • Snabb och bra kundtjänst tillgänglig i flera språk

Unibet EM 2020 live streaming

Hos Unibet TV kan du vara med och titta på alla matcher under Unibet EM 2020. Tjänsten är gratis och finns tillgänglig både i dator och mobilen. Det enda kravet är att du måste ha ett registrerat konto och en liten summa pengar på kontot. Detta är för att de inte ska bli utnyttjade som en TV service, utan som en betting service.

Du måste inte alls spela för pengarna, utan de kan ligga stilla på kontot. Alla matcher visas i realtid med en fördröjning på 10 sekunder. Se till att alltid ha en uppdaterad Adobe Flash Player och Java för bästa upplevelsen. Streamingen är perfekt för dig som vill vara med och spela på EM 2020 betting live.

Live odds för EM 2020 betting

Unibet EM 2020 för live betting blir allt mer populärt. Det finns vissa skillnader när du spelar på live betting mot vanligt. Den största skillnaden är att oddsen ändras ständigt som matchen pågår, vilket gör att du måste vara med och aktivt ändra din satsning.

Det ger spänning, men gör även att vissa kan göra dåliga val eftersom de inte får tid att tänka. Annars fungerar allt som vanligt. Du loggar in på Unibet, går till live odds, väljer din match och vad du vill satsa på och sedan är du igång. Oddsen för live betting hos Unibet EM 2020 kan inte visas ännu, eftersom det kommer till live eventen.

Live odds

Sätt att betta på hos Unibet EM 2020

Förutom att spela på det stora eventet gällande vem som kommer att vinna EM 2020, finns det många andra sätt att spela. Under alla matcher finns det resultat som kan ske under EM 2020 betting. Medan det väldigt många sätt att spela på är dessa de vanligaste att betta på under Unibet EM 2020:

 • Totalt antal mål – Här är du med och satsar hur många mål ett lag kommer att göra. Oftast satsar du på om antalet kommer vara över eller under en förutbestämd mängd.
 • Halvlek – Istället för att satsa på vem som har mest antal mål när matchen är slut, kan du vara med och satsa på vem som leder vid halvlek.
 • Kort – Satsa på det antalet kort som kommer dyka upp under en match. Vanligast är att satsa på ett antal över eller under en förutbestämd mängd.

FAQ: Unibet EM 2020

Vilka sorters tips finns specifikt för EM 2020 betting?

EM är i grunden som vilken annan fotbollsmatch som helst vilket gör att det inte finns många specifika EM tips ägnade endast åt detta eventet. Det som skiljer mest är att EM är en av världens största sportevent vilket gör att det är mycket omtalat. Att hitta ny fakta och hålla dig uppdaterad är enklare än många andra matcher.

Vad bör du göra för att framgångsrikt vara med på EM 2020 betting?

Var ständigt uppdaterad om alla nyheter gällande EM. Hos Unibet EM 2020 betting skrivs all ny information om ändringar inom odds EM 2020. Men var noga med att även läsa på om lag, deras tidigare prestationer, lagspelare och vart de ska spela. Allt gör så att du kan bilda din egna uppfattning om vem som har störst chans att vinna.

Hur har du tillgång till de nuvarande oddsen hos Unibet för EM 2020 i Unibets app eller hemsida?

På hemsidan och i appen hittar du all info du behöver om de nuvarande oddsen gällande EM 2020 betting. På hemsidan behöver du inte vara inloggad för att kunna se alla odds. Du går bara in under “Odds”, klickar dig fram till matcherna under EM som du kan söka efter i sökrutan och där dyker dem upp. Samma sak gäller i appen.

unibet app

Går det att spela på Unibet EM 2020 direkt i mobilen?

Skulle du vilja vara med och på EM 2020 betting enbart i mobilen eller surfplattan är det fullt möjligt. Att vara med på betting och live betting funkar lika bra oavsett om du är vid en dator eller mobil.

Även Unibet TV finns tillgänglig i mobilen vilket gör att du även kan se matcherna direkt där också. När det kommer till insättningar, uttag, kundtjänst finns även de direkt i mobilen. Detta gör att du kan vara med hela EM vart du än befinner dig.

Kommer Unibet skriva om EM 2020?

Unibet har mycket passionerade medarbetare som ständigt skriver nyheter om alla viktiga sportevenemang. I deras avdelning för sportnyheter kommer de skriva om EM 2020 i allt från matcher till hur lagen är.

Förutom nyheter kommer de även att skriva om de bästa speltipsen vilket för det mycket värdefullt att läsa, både av nya och erfarna spelare.

Läs mer om EM vinnare odds 2020!

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: