18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

EM resultat: Vem Kommer Vinna Fotbolls EM 2020?

Nu har det blivit dags för det största sportevenemanget i världen igen efter att det har gått fyra år och alla är spända på att få ett EM resultat. Att vara med och betta på fotbolls EM resultat är även en stort del utav evenemanget. 

Allt du behöver veta om EM 

EM är en förkortning för Europamästerskapet inom fotboll. Tävlingarna spelas var fjärde år och låter landslag som kommer från länder i Europa vara med och tävla mot varandra. Den drar till sig många tittare vare år för att kunna vara med och bevittna eller för att kunna betta.

EM 2020 genomgår ändringar –  leder det till en påverkan av fotbolls EM resultat?

Det var redan under 2012 som det talades under ett samtal på en presskonferens att EM borde hållas och spelas hos minst tolv länder spritt i Europa i kampen om ett fotbolls EM resultat. EM har tidigare alltid spelats i endast ett eller två länder.

Anledningen till förändringen är att på grund utav de problem som finns i Europa ekonomiskt skulle många länder få fördelar av att kunna hålla i EM. Oron om att det kan påverka EM resultat blev motverkat. Det påstods att det inte kommer ha någon inverkan. Ändringen kommer istället ge en lösning ekonomiskt och kommer inte ändra på något.

em resultat

Vill du betta på EM 2020 resultat? – Här är de fem bästa bookmarkers idag

 • Unibet – Hos Unibet EM 2020 får alla spelare välkomstbonusar. Där kan du även vara med och få uppdateringar i alla matcher som spelas under EM 2020  resultat i deras streamingservice. Då är du alltid nära ett EM resultat.
 • Bet365 – Hos Bet365 kommer det ständigt in nyheter när det kommer till EM 2020 resultat. De är även mycket snabba när det gäller live odds. Om du inte är hemma vid datorn kan du se allt i din mobil för att kunna följa allt.
 • Bethard – Bethard har tidigare vunnit priser, bland annat i Operator Awards 2017. Spelsidan ägs delvis av ingen mindre av Zlatan som levererar alla EM 2020 resultat. För alla som är efter underhållning är Bethard perfekt för alla som vill följa uppdateringar.
 • No Account Bet – Det är No Account Bet som levererar snabba överföringar, fantastiska liveodds för resultat EM och en bra välkomstbonus. Den bonusen går att utnyttja när du spelar.
 • 888 sport – För att få ständiga uppdateringar kommer 888 sport att följa EM 2020 resultat. Alla nya spelare får dessutom en välkomstbonus som går att använda under alla tävlingarna i väntan.

Vill du vara med och följa uppdateringar så finns det många spelsidor du kan vända dig till. De som har blivit utvalda här är redaktionens egna åsikt som har lagt sina egna prioriteringar.

Anledningen att de blivit specifik utvalda är för att alla har en svensk spellicens, duktiga kundtjänster och har rättvisa villkor. Samtliga spelsidor uppdaterar även information hela vägen fram till och undereventet.

Alla EM resultat och grupper

Länderne som gör upp om deltagarna till EM 2020 är indelade i 6 grupper. Sverige ingår i grupp E.

De två bästa lagen från varje grupp kniper var sin plats till slutspelet. Sedan återstår fyra platser som tilldelas de bästa tredje placerade lag.

Länderne är indelade i följande grupper:

Grupp A Turkiet

Italien

Wales

Schweiz

Grupp B  Danmark

Belgien

Ryssland

Finland

Grupp C Nederländerna

Ukraina

Österrike

Nordmakedonien

Grupp D England

Kroatien

Skottland

Tjeckien

Grupp E Spanien

Sverige

Polen,Slovakien

Grupp F Ungern

Portugal

Frankrike

Tyskland

resultat

Var med och betta för ett EM 2020 resultat

Det är väldigt populärt att vara med och betta på ett fotbolls EM resultat eftersom det är en av världens största event inom sport. Det är enkelt att vara med och spela och det finns möjlighet att vara med och spela hos nästan alla spelsidor.

Vill du vara med och betta väljer du en spelsida och bestäm vilken summa du önskar att betta med på ett fotbolls EM resultat. Efter att du har betalat är det bara att vänta. Har du satsat korrekt kommer du vinna och får i gengäld pengar i pris. Du har möjlighet att vara med och satsa på alla EM 2020 resultat som finns under hela evenemanget.

Flera sätt att vara med och satsa under ett EM 2020 resultat

Medan det vanligaste sättet att satsa under EM är självklart vem som vinner allt och vad det slutgiltiga EM resultat blir. Men det finns många andra saker du kan betta på också.

Några exempel är att spela på att gissa det lag som kommer få in ett bestämt nummer av mål, vilket lag som är segrare på en specifik match eller vilken spelare som kommer att sparka in det första målet.

Det är inte ett måste att spela under just finalen, det finns många sätt att spela på.

Spela på Live betting  

Du kan välja att betta under live betting. På live betting rullar oddsen in medans matchen pågår. Det gör att tempot är snabbare och alla resultat EM ändras mycket. Medan det kan vara vad som lockar folk, är det för snabbt för vissa som kan göra en felsatsning eller genomföra drag som är ogenomtänkta.

Vill du spela på live måste du se till att din spelsida har live betting för ett EM resultat. För att kunna förutse ett måste du titta på matcherna när de visas för att ha en chans att vinna.

Några strategier och tips för att spela på ett EM 2020 resultat

När du satsar på ett EM 2020 resultat finns det många strategier att ta till dig. Det absolut viktigaste av allt är att du är väl påläst. Det gäller saker som vilka lag som spelar mot varandra, lagens historik och hur deras spelare som är med nu har spelat förut.

Allt har en påverkan och allt som kan ändra ett fotbolls EM resultat är viktigt att veta om. Läs alla nyheter och uppdateringar, det kan hjälpa dig när du bettar.

Viktiga datum för att följa med under EM

Den största frågan av allt är vilket datum det kommer att bli ett EM 2020 resultat. Som ett stort event finns det ett flera datum att känna till för att följa.

Det riktiga EM 2020 slutspel, och steget närmare ett EM resultat, kommer att vara igång mellan 11:e juni och den 11:e juli 2021. Det ger en hel månad av spänning. För att inte missa något är det dessa datum du ska följa;

 • Köpenhamn, Danmark – 12, 17, 21, 28 juni 2021
 • Amsterdam, Nederländerna – 13, 17, 21, 26 juni 2021
 • Bukarest, Rumänien – 13, 17, 21, 28 juni 2021
 • Bilbao, Spanien – 14, 19, 23, 27 juni 2021
 • Glasgow, Skottland – 14, 18, 22, 29 juni 2021
 • Dublin, Irland – 14, 18, 23, 29 juni 2021
 • Budapest, Ungern – 15, 19, 23, 27 juni 2021
 • Rom, Italien – 11, 16, 20 juni & 3 juli kvartsfinal
 • Baku, Azerbajdzjan – 12, 16, 20 juni & 3 juli kvartsfinal
 • Sankt Petersburg, Ryssland – 12, 16, 21 juni & 2 juli – kvartsfinal
 • München, Tyskland – 15, 19, 23 juni & 2 juli  kvartsfinal
 • London, England – 13, 18, 22, 26 juni & 6 juli – semifinal, 7 juli  semifinal, 11 juli final

Strategier

Sista tankar 

Det är inte tid än om att tala om ett EM resultat, men det finns många spekulationer att lägga. Vill du satsa på fotbolls-EM finns det många spelsidor som ger en sådan service. Det kommer vara många matcher vilket för att du kommer alltid ha något att spela på.

Grupperna är redan indelade och slutresultatet kommer att avgöras av vinnarna från gruppspelen. Eftersom EM endast spelas var fjärde år är det full spänning i väntan.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: