18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

EM Odds 2021: Satsa På De Bästa Fotbolls-EM Odds 2021

Europamästerskapet i fotboll 2021 ser ut att bli ett intensivt mästerskap, med alla de bästa lagen på plats. Som så ofta i stora sportevenemang kommer det att finnas goda chanser att spela på EM odds 2021, både inför och under EM. Denna artikel lär dig mer om odds fotbolls EM.

EM vinnare odds: Oddsjämförelse

Nya villkor vid EM 2020

En stor skillnad mot tidigare år är att det inte kommer att finnas bara ett värdland. Istället spelas mästerskapets matcher i tolv olika europeiska städer. De nya villkoren gör att alla deltagarnationer blir tvungna att kvala till slutspelet på samma villkor, till skillnad mot tidigare år då värdlandet fått en slutspelsplats automatiskt.

em odds

I och med de nya villkoren påverkas även fotbolls EM odds. Främst gäller det reglerna för hemma- och bortaplan, något som kan vara avgörande för oddsspel i fotboll. Därför är det extra viktigt att läsa på om regler och villkor för detta.

Vanligaste formerna av betting

Hit hör EM 2020 betting på slutgiltig vinnare, i detta fall vinnaren av fotbolls-EM 2020. Populärt är också att spela på bästa målskytt och bästa målvakt – och det kan man med flera olika odds bonusar som tillhandahålls av bettingsidor online. Det kan vara svårt att förutse vem som vinner skytteligan totalt, men hänger man med i kvalspelet får man ändå ett hum om spelarnas form.

Sedan går det självklart att betta på en rad andra resultat, som vinnare av gruppen, vinnare av gruppspelsfinalen, bästa målskytt i varje grupp och så vidare.

Vinnare EM fotboll 

Det kan vara en riktigt klurig uppgift att tippa på vinnande lag i ett stort mästerskap. Att hålla koll på förhandstips, expertutlåtanden, statistik med mera är att rekommendera, särskilt för den som menar allvar med att betta för chansen att vina riktigt stort. För den påläste finns även möjlighet att vinna stort på skrällarna ingen annan trodde på.

Inför varje mästerskap, som EM, presenteras ett antal favoriter, så även inför EM 2021. Det är dock viktigt att komma ihåg att odds fotbolls EM är föränderliga, till och med från dag till dag.

Fotbolls-em odds: Frankrike

Finalförlusten 2016 gör att Frankrike är ett revanschsuget lag, med en hel nation bakom sig. Att Frankrike var lågoddsare inför finalen mot Portugal var det nog inte många som ifrågasatte, men många blev nog både förvånade och förtvivlade när Portugal mot alla odds tog hem segern.

De som hade bettat på Portugal som segrare i finalen kunde däremot jubla, och glädja sig extra över att de vågat satsa på en högoddsare. Det var faktiskt lite av en skräll trots allt, och tack vare den skrällen går nu Portugal in som favoriter inför EM 2021.

Frankrike ligger någonstans mellan 6 gånger pengarna när det gäller oddsspel på vinnaren av EM 2021.

Fotbolls-em odds: Belgien

Belgien vann bronsen vid det senaste världscupen och var oslag i kvalificeringen. Tränaren Roberto Martinez verkar vara mannen som kan lösa in den enorma talang i truppen. Under de fyra åren han har varit tränare har formen bara blivit bättre.

Nu bör de belgiska stjärnorna försöka ta det sista steget till toppen. Vinnaroddsen för Belgien inför fotbolls-EM 2021 är omkring 7 gånger pengarna i skrivande stund.

Fotbolls-em odds: Nederländerna

Även Nederländerna är en stark fotbollsnation, och deras landslag är tuffa att sätta EM vinnare odds på. Nederländerna har missat två mästerskap på raken och är naturligtvis riktigt revanschsugna, vilket inte minst visar sig genom lagets storsatsning för att bli titelmästare i kommande Europamästerskap.

Det gör att oddset för att Nederländerna ska stå som vinnare i EM just nu är drygt 12 x pengarna. Som alltid är fotbolls EM odds ständigt föränderliga och ovanstående odds kommer med all sannolikhet att ändra sig ju längre in i turneringen man kommer.

Bakgrundsfakta och tidigare resultat

Att läsa på om deltagarländernas tidigare prestationer och resultat, både i nationella som internationella sammanhang, är också en god idé för skrällsugna spelare. Som exempel kan vi ta Kroatien, som har rönt stora framgångar i VM men inte gjort lika bra ifrån sig i tidigare EM.

Det är med all sannolikhet inte lika många som bettar på Kroatien som på Frankrike som vinnare av EM 2021, så där kan finnas stora prispengar att hämta. I skrivande stund ligger EM fotboll oddset på 20 x pengarna, och är det färre som delar på prispotten vid en skräll så….

Timing och tur

Två ingredienser som spelar en viktig roll när man spelar på högoddsarna i EM, är tajming och tur. Ju längre turneringen går, desto bättre koll får man på deltagarländernas styrkor och svagheter.

Det ör att det är bra att satsa på oddset i ett tidigt stadium för den som är ute efter en skräll. Du kan dock spela för tidigt. Vänta tills du känner till respektive EM-trupper. Till exempel är det en stor skillnad mellan Englands chanser med och utan Harry Kane.

En lista över möjliga skrällar

Likväl som Frankrike, Belgien och Nederländerna förväntas göra bra ifrån sig i nästa Europamästerskap i fotboll, kan det även bli tal om rejäla skrällar. Särskilt i denna, den sextonde upplagan av fotbolls-EM för damer, då matcherna spelas i inte mindre än 11 olika europeiska städer.

Högoddsare kan gå och vinna till synes omöjliga matcher, spelare kan bli skadade, tränare kan avgå. Tajmingen är viktigare än någonsin.

Förra mästerskapet publikfriare Island hade skyhöga EM fotboll odds inför turneringen, men dessa sjönk snabbt och stadigt efter hand som laget (mot alla odds) tog sig hela vägen till kvartfinal. Men hur gör man egentligen för att hitta de där skrällarna och höga EM fotboll odds?

[RMwidget widget_id=’rm_widget-39′]

Hur ser oddsen ut för Sverige – EM odds 2021

Det svenska landslaget har tagit ett par medaljer i större mästerskap, men aldrig ett EM-guld.

Sverige har gjort bra ifrån sig i Nations League, UEFA:s nyaste serie för lag som vill kvalificera sig för större mästerskap. Man har ett väl sammansatt lag som har spelat en hel del ihop, men självklart finns det även frågetecken och orosmoment.

Inte minst när det gäller försvarsspelet. För att spela på Sverige som vinnare i EM får man just nu upp till 100 x pengarna.

EM odds på skyttekung fotbolls em

Det kan vara kul att spela på fotbolls Em och EM-kvoter när det gäller lag som exempelvis vinnare EM odds. Det är ofta ännu roligare att spela direkt på spelaren och vem som skytteligan i EM vinner. Det är med hjälp av spel på målkung som du exempelvis kan satsa på en individ istället för att följa ett lag.

I senaste VM var det Antoine Griezmann som blev stor målkung med sina sex mål och även om hans Frankrike inte lyckades ta sig hela vägen fram i det fotbolls EM är han ihågkommen som en stor profil. Kanske kommer han att göra det igen och bli målkung EM 2021.

Några av de hetaste namnen utöver redan nämnda Griezmann och Harry Kane är Cristiano Ronaldo. Som Portugals guldhjälte förra mästerskapet måste han nämnas som en potentiell kandidat till skytteligasegern och hjälpa sitt land till att bli EM 2021 Vinnare.

Betta på gruppspelet

För den som vill spela på EM 2020 går det också att betta på gruppspelsvinnare. Då behöver man veta hur grupperna är indelade:

Grupp ATurkiet
Italien
Wales
Schweiz
Grupp B Danmark
Belgien
Ryssland
Finland
Grupp CNederländerna
Ukraina
Österrike
Nordmakedonien
Grupp DEngland
Kroatien
Skottland
Tjeckien
Grupp ESpanien
Sverige
Polen
Slovakien
Grupp FUngern
Portugal
Frankrike
Tyskland

I samband med gruppspelet går det att betta på vinnare i respektive grupp, vinnare av hela gruppspelet, bästa målvakt, bästa målskytt, störst målskillnad, flest antal gjorda mål per lag etc. 

Det är för närvarande Frankrike som är försvarare av Världsmästartiteln, men kan de även ta hem segern i Europamästerskapen i fotboll 2021? Ska det kanske bli ärkerivalen Portugal?

Ett lag som aldrig går att räkna bort i fotbollssammanhang är Tyskland. Inte heller Spanien, Nederländerna eller Belgien, allra minst det sistnämnda. Varje grupp har sitt favorittippade lag, som i Sveriges grupp är Spanien.

Spela på EM 2021

Betting EM 2021: ”Round of 16”

Här handlat det om ett antal matcher som spelas i olika städer under juni 2021. Städerna som omfattas av ”Round of 16” är Köpenhamn, London, Dublin, Budapest, Bukarest och Bilbao.

Kvartsfinalerna kommer att spelas under juli månad 2021, i Sankt Petersburg, Rom, München och Baku. Semifinaler och den slutgiltiga finalen kommer att spelas i London under juli månad.

Ska det bli en ny skräll liksom vid EM 2016 då Portugal slog ut segertippade Frankrike i finalen, eller ska något av de andra favorittippade lagen vinna EM 2021?

Det svaret vet vi först efter finalen, men för den som vill öka sina vinstchanser och ägna sig åt EM betting 2020 bör följa med i nyhetsuppdateringar och ta del av experternas tips och råd.

EM betting 2021: kvartsfinalerna

Vill man betta på kvartsfinalerna bör man hålla koll på resultaten från kvalspel matcherna, samt ta del av förhandstips och spelhistorik. Vare grupp har sitt eget favorittippade lag, så frågan är vilka lag som kommer att lyckas bäst.

Som tidigare konstaterats finns det ett antal favorittippade lag: Frankrike, Spanien, Belgien och Tyskland. Dessa nationer kommer med all sannolikhet att finnas med i toppstriden, och det gäller även Portugal, England och Kroatien som tippas ha goda chanser att gå vidare från gruppspelet.

Det hänger på matcherna i ”Round of 16” vilka lag som går vidare till kvartsfinal i EM 2021. För den som vågar satsa på högoddsarna kan det bli aktuellt med en skräll, då det inte alls är ovanligt i stora idrottsmästerskap som fotbolls-EM, OS och VM. Det kan till och med bli Sverige som går och vinner EM 2020!

EM betting semifinalerna i EM 2021

Vilka lag som spelar semifinal i EM 2021 vet vi när kvartsfinalerna är färdigspelade, men för den som redan nu vill förhandstippa går det att göra en så kallad pre-betting.

Det innebär att man satsar på ett troligt resultat innan matchen ens har spelats. Ett annat alternativ är att spela på live-odds, vilket innebär att man live-streamar en match och spela på EM under tiden som matchen pågår.

När resultatet av semifinalerna är känt är det två finalister som ska göra upp om titeln Europamästare i fotboll 2020. De båda semifinalerna spelas i London under juli månad, och det kan mycket väl bli fyra favorittippade lag som spelar semifinaler. Skulle England vara ett av dem får de spela semifinal (och kanske final) på hemmaplan!

EM final odds

Vem vinner EM 2021? Det är den evigt återkommande frågan just nu, och kommer att vara det fram tills det är dags för finalspel i London i juli 2021. För alla som vill ägna sig åt EM betting 2021 är det kanske den enda frågan som är viktig att få svar på just nu.

Tyvärr går den ju inte att besvara helt och hållet ännu, men det går att spekulera och jämföra statistik från tidigare mästerskap och matcher för att skapa sig en så bra utgångspunkt som möjligt.

Den 11 juli 2021 vet vi svaret på frågan om vilket lag som vinner fotbolls-EM 2020. Ska England ta chansen att spela final på hemmaplan? Ska det bli mot regerande mästarna Portugal eller favorittippade Frankrike?

Det är viktiga och intressanta frågor som ställs inom bettingbranschen just nu, och många spelsajter erbjuder redan nu generösa bonuserbjudanden och kampanjer.

EM 2021 kommer att innebära hårdsatsningar på skräddarsydda bonusar, extra generösa erbjudanden och experttips från spelbolagens sida. De flesta spelsajter erbjuder någon form av expert- och förhandstips, och många kommer att kunna erbjuda livebetting i samband med att slutspelet drar igång för den som vill betta på EM.

Redan nu går det självklart att ta del av diverse bonus- och kampanjerbjudanden för den som fyllt 18 år och har ett spelkonto. Det går också utmärkt att betta i förväg på EM 2021, och med fördel på olika resultat som vinnare av EM 2021, bästa målskytt, bästa målvakt och/eller gruppvinnarna av kvalspelet inför EM 2021.

Vanliga frågor – EM odds 2021

✅Går det att spela på olika spel införEM 2021?

Det går absolut att satsa på olika former av odds EM, såsom raka resultattecken (1,X,2), bästa målskytt, flest antal gula kort, bästa målvakt, halvtidsresultat, gruppvinnare etcetera. Det gäller att redan nu fundera på vilka odds EM fotboll du vill spela på.

✅När spelas finalen?

Finalen kommer att spelas 11. juli 2021 på Wembley Stadium i London; en klassisk fotbollsstadion som tar omkring 100 000 åskådare. Wembley Stadium har sett många mästerskap i sina dagar, och 1966 var det hemmanationen England som vann VM-titeln inför en jublande publik.

✅Vilka länder är favoriter i nästa års fotbolls-EM?

Frankrike, Belgien och England är några av storfavoriterna, men även Nederländerne och Tyskland har i dagsläget relativt låga odds EM fotboll.

✅Var kan jag hålla mig uppdaterad på EM?

Det gäller att redan nu skapa sig en överblick över odds fotbolls EM 2020.

För den som verkligen menar allvar med att spela på odds i EM bör läsa på riktigt ordentligt om odds EM fotboll först. Rekommenderat är att ta del av alla förhands- och experttips som redan nu finns att tillgå, samt att ta del av tidigare match- och mästerskapsmästerskap, statistik med mera.

Utifrån all den information man får fram genom noggrann research lägger man sina bets.

Önskar man spetsa till det hela ännu mer är det spel på live-odds EM som gäller. Att spela medan man tittar på en live-streamad match är höjden av spänning och spelglädje, särskilt som oddsen på såväl lag som spelare på EM ändrar sig hela tiden.

Lycka till bland alla odds fotbolls EM 2020!

Läs mer om betting EM 2021!

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: