18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Dagens Bästa Speltips från Kelbet

Hos oss på Kelbet.se hittar du alltid dagliga speltips på de största matcherna från sportvärlden – skrivna av dedikerade experter, för alla som älskar att betta, oavsett nivå. 

Speltips från experter

Efterfrågan på speltips från äkta experter är enorm och det är ett tomrum som vi på Kelbet.se fyller. Hos oss får ni ta del av tips som är skrivna av djupt insatta rekare med olika specialitéer. Detta från alla tänkbara sporter, marknader samt nivåer av odds – någonting för allihopa. Men framförallt de största sporterna och mest populära evenemangen för svenskar.

Vi har valt att hålla speltipsen relativt kortfattade, i textform, för att istället kunna erbjuda ett frodigt utbud av tips av spel – till värdeodds. För oss är det viktigaste att våra besökare får spelvärde i lättsmält form, för att på ett snabbare sätt kunna placera sina spel.

Våra speltips finns uppe året runt, uppdaterade på daglig basis, och kommer alltid att vara kostnadsfria. Så, istället för att använda sig av dyra betaltjänster – varför inte ta del av kvalitativa speltips helt gratis?

Gratis speltips – året om

Precis som nämnt – allt material på Kelbet, speltipsen inkluderade, är helt gratis; av hög kvalitet och stor kvantitet. Anledningen till att vi kan dela med oss av gratis speltips är att spelare signar upp sig mot våra länkar när de söker efter spelbolag att spela hos – och därför är det av största vikt att vi kan upprätthålla kvaliteten på det vi delar med oss av, för att våra lojala besökare fortsatt ska ha oss som den primära källan för speltips.

speltips

Dagens bästa spel

Vi har minst ett tvåsiffrigt antal speltips uppe på Kelbet varje dag, utspritt på en mängd olika sporter – såsom fotboll, ishockey och e-sport – men på den här specifika sidan samlar vi enbart dagens bästa spel. Dessa är samlade högst upp och fem till antalet, dag ut och dag in, årligen.

Dagens bästa spel hämtar vi primärt därifrån spelvärdet är störst, men med en viss vikt mot de största sportevenemangen och beroende på våra besökares främsta intressen. Men det viktigaste av allt; att dagens spel har ett stort spelvärde, är välgrundade och till extremt bra odds.

Dessa speltips hämtas in från en av våra vänskapssajter, som är experter på just spel, men med ett urval från oss – som passar svenska läsare och våra besökare allra bäst. Vi rekommenderar därför varmt att bokmärka denna landningssida för ständig och snabb tillgång till dagens bästa spel. 

Speltips på fotboll

Fotboll är den största och mest populära sporten i världen, både till allmänt intresse och för spel. Därför är också vårt utbud absolut främst för just speltips på fotboll, med ett vildvuxet urval av ligor, turneringar och evenemang. Här hittar du allt från Allsvenskan och Superettan till Premier League, Champions League och internationell fotboll – till fantastiska odds och med spelvärde.

Speltips på ishockey

Även ishockeyn har en central plats i det svenska folkets hjärta och är i landet den näst mest populära av sporter. Här är det dock primärt, vid sidan av internationella matcher, NHL tillsammans med svenska SHL samt Hockeyallsvenskan som lockar allmänheten för betting och våra speltips på ishockey är således framförallt inriktat på dessa ligor. Vår bevakning och bredd för ishockey är stor, så du som hockeyfantast vill definitivt inte missa våra dagliga speltips.

Övrig sport

Vi stannar dock bara vid ovanstående – ni kommer hitta speltips på all annan tänkbar sport också; exempelvis e-sport, basket och handboll. En speltips-tjänst som oss vill även nå en bredare och mer nischad publik, än bara den för de mest populära sporterna.

För kvalitativa speltips på sport i alla dess former är vi på Kelbet din samlingsplats och vi hoppas att ni kommer dra nytta och nå framgång med hjälp av våra speltips.

Rekar från Kelbet

Utöver enbart rekar inför enskilda matcher, arbetar vi på Kelbet med att skapa information om hur bettare kan förbättra deras spelande i allmänhet – knep och knåp för att helt enkelt vinna mer. Nedan listar vi fem punkter som definitivt är värda att ta hänsyn till, att fundera över och ta vid i praktiken.

Jämför odds

Vikten att jämföra odds kan inte undermineras – har du hittat ett spännande spel, ska det alltid placeras till det bästa oddset tillgängligt. Några punkter hit och dit, upp eller ner, kanske inte känns som hela världen till ett specifikt spel, men över tid kommer det påverka dina resultat kraftigt. Och om man inte jagar marginaler, kommer det snudd på bli en omöjlighet att vinna över tid.

Använd flera bettingsidor

Om man ska kunna ta del av bäst odds, då behöver man också skapa konton hos fler spelbolag än ett – och helst ett större antal. Därför har vi listat Sveriges bästa bettingsidor på ett och samma ställe, för att kunna hitta såväl fler spel och marknader som de högsta tillgängliga oddsen på en match. Som en seriös proffs- eller hobbyspelare kräver det definitivt multipla spelkonton.

Utnyttja oddsbonusar

Ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att utöka sin spelkassa är med oddsbonusar, vilka kan hämtas i samband med att man registrerar ett nytt bettingkonto. Med andra ord får du mer att spela för, utan att riskera mer av sin egen plånbok, och som en vinnande spelare kan dessa omsättas till rena vinster på relativt kort tid. 

Men även för den spelare som enbart spelar för underhållningens skull rekommenderar vi att hämta och utnyttja bonusar, men bara såvida villkoren är tillräckligt schyssta. Man ska påminna sig om att diverse omsättningskrav på oddsbonusarna tvingar en att upprätthålla viss aktivitet.  

Läs på inför matchen

Kunskap är allt. Och med internet i allmänhet och våra speltips i synnerhet kan man enkelt hitta relevant och djupgående information inför matchen man planerar att spela på, åtminstone om det är från en större marknad. Genom att vara påläst kan man även ta de bästa besluten och placera spelen med högst värde.

Här höjer vi en rekommendation att ta del av våra speltips, som inte bara har specifika rekar – utan också den information du behöver inför matchen.

Hantera din spelkassa

“Bankroll management” är en av de i särklass viktigaste delarna i att nå framgång i sitt spelande – utan det kommer spelkassan till slut alltid att sina, oavsett hur bra ens spel det facto är. Detta innebär att man ska dela upp sin spelkassa i någonting som kallas “units” eller “enheter” – och att en sådan motsvarar en viss procent av den totala kassan; ofta mellan 1-3%.

Helst av allt ska man hålla insatserna ännu lägre, procentuellt sett, men maximalt bör ett spel motsvara 5% av totalen.

Så – vad är ett speltips?

Ett speltips är när man tipsar om ett odds inför ett evenemang, vanligtvis på sport. Det finns massvis av hemsidor som levererar dagliga speltips, men allt färre med ett stort förtroende från sportbettare. Bakom oss på Kelbet finns betting-experter med lång erfarenhet från spelindustrin, att reka och som bettar seriöst. Här finns det med andra ord goda möjligheter att hitta det bästa spelvärdet inför dagens matcher.

Senaste Streams & Speltips: