18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Live Stream

Visste du att det finns hur smidiga sätt som helst att hitta gratis sport live streams från världens största och mest populära ligor? Vi listar bettingsidor med live stream, vad det finns för utbud hos dessa och hur man kommer åt deras livestreams utan att behöva betala ett enda öre för det.

Guide: Streama Sport Gratis

Det har aldrig varit enklare att streama sport gratis – och det är tack vare flera av de spelbolag som verkar på den svenska marknaden. Glöm bort dyra streamingabonnemang och njut av streamad sport i kombination med betting.

 1. Registrera konto hos någon av bettingsidorna vi listar ovanför.
 2. Gör en insättning på minst 25 kronor. Villkoren skiljer sig från spelbolag.
 3. Se till att ett plussaldo på spelkontot om 1 kr och uppåt.
 4. Du kan nu streama sport gratis hos bettingsidan.

Bästa Spelbolag med Stream

Det finns upp emot ett tiotal spelbolag med streamingtjänster på marknaden, men vilka är de bästa betting sidorna med stream? Här spelar flera kriterier in; framförallt deras utbud – hur många och vilka sportevenemang de visar – men också kvaliteten på bild samt ljud. Givetvis är det förstås av högsta prioritet av man kan erbjuda streams som inte hackar, utan flyter på väl.

Utbudet av spelbolag med stream växer sig allt större, men det är fortsatt de stora speljättarna – som Bet365, Unibet samt Betsson – som kan erbjuda det bredaste utbudet av streams. Hos dem kan man se flera av de största fotbollsligorna i världen vid sidan av allt från ishockey till bordtennis. Tio-, om inte hundratusentals, sportevenemang året om.

Bästa bettingsidorna för streams – enligt Kelbet:

 1. Bet365: Live streams från fotbollens största ligor.
 2. Unibet: Hitta live streaming av sport från hela världen.
 3. Betsson: Stream av högsta möjliga kvalitet.
 4. Betway: Stort utbud av live streaming på esport. 
 5. Betsafe: Grym live streaming på fotboll.

1. Bet365 

Som en världsjätte inom bettingbranschen har Bet365 ett vildvuxet utbud av live streams – ett utbud som få konkurrenter kommer i närheten av. Här hittar du alla tänkbara sporter, inte minst fotboll och däri exempelvis italienska Serie A samt Bundesliga, men även mer nischade evenemang inom galopp och tennis. Och allt som krävs? Att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto, alternativt att du bettat det det senaste dygnet.

Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

2. Unibet

Unibet har en helt exklusiv tjänst för live streaming av sport såsom tennis, fotboll och ishockey och den kallas Unibet TV. Här hittar du många tusentals event månad in och månad ut, med flera av de största matcherna, och alltid i toppkvalitet på bild och ljud – oavsett om du streamar i datorn eller mobilen. Ta del av live streams helt gratis hos Unibet – och varför inte i kombination med betting?

3. Betsson

Som en annan av de stora bjässarna av bettingsidor med live streams är Betsson i toppskiktet av listan. Hos dem finner du allt från lägre divisioner runtom i Europa samt världen, i alla tänkbara sporter, till allt från de största evenemangen i esport eller fotbollens Italien och Tyskland. För streaming och betting i ett, måste Betsson testas. 

bettingsidor med live stream

Sport live streams

Varför abonnera på dyra – och ofta icke-optimala – streamingtjänster när man kan få sport live streams utan kostnad? Vi har skapat den här sidan för att våra besökare ska få möjligheten att ta del av de bästa streamingtjänsterna av sport, live och utan extra kostnad. 

Detta inkluderar bland annat streams av fotboll, hockey, tennis och esport – men också mycket, mycket annat. Anledningen till att man numera kan få sina live streams av sport gratis är på grund av spelbolagen som köpt in rättigheter för streaming och använder det som ett komplement till deras betting, utan att man för den delen behöver betta för att de del av streamingen.

 • Streama fotboll live
 • Streama hockey live
 • Streama tennis live
 • Streama esport live

Bettingsidor med Live streaming & Livebetting

Livestreaming hos bettingsidor passar bäst i kombination med livebetting, eftersom man på ett och samma ställe såväl kan se en match som att betta på den samtidigt. Detta är också den främsta förklaringen till varför spelbolag köper in extremt dyra TV-rättigheter – för att skapa en mer attraktiv betting- och inte minst livebetting-produkt.

Men det är inte bara för underhållningens skull som du kan nyttja livestreaming i samband med att du livebettar – det innebär också att du kan ta bättre beslut och placera bättre odds, än om man exempelvis bara läser av livestatistik från den specifika matchen. Med mer information kan också bättre beslut tas – och här spelar live streaming en fundamental roll för den som primärt sysslar med livebetting.

Hos majoriteten av alla bettingsidor som kombinerat livebetting med live streams kan man dessutom hitta en odds bonus i samband med sin första insättning. Bonusarna kan sedermera omsättas på liveodds, vilket ger ett ännu högre spelvärde. 

 1. NordicBet: Livebetting & live streaming kombinerat.
 2. Bet365: Störst utbud av livespel och streams.
 3. Betfair: Betta live på spelbörsen med streaming.
 4. Snabbare: Snabb livebetting tillsammans med livestream.
 5. Unibet: Spela på & streama fotboll live.

Olika krav för att streama sport hos spelbolag

Även om det är helt gratis att streama sport hos många spelbolag, får man inte ta del av tjänsterna helt utan motkrav. Dessa krav skiljer sig något åt bland de olika spelbolagen, men är relativt liknande och små sett till vad man faktiskt får ta del av – streamad sport utan att betala för det. 

Men vilka är typiska krav för att kunna streama sport hos en bettingsida?

 • Ha ett positivt saldo på ditt spelkonto – från 1 kr och uppåt.
 • Att ha placerat ett valfritt spel de senaste 24 timmarna.
 • Att ha spelat på den specifika matchen.

Mest normala kravet – och en av de faktorer som får oss att värdera en bettingsida med live stream som extra bra – är att man helt enkelt bara behöver ett plussaldo på kontot. Det innebär att du kan sätta in ett minimumbelopp, som brukar variera mellan 25-100 kr, och sedan behålla minst en krona av detta för att fortsatt kunna njuta av din streaming.

streama sport gratis

Streama live via betting appar

Det har aldrig varit så enkelt att streama live sport förut – och detta tack vare tillväxten av betting appar, vilka flera också har funktioner för streaming. Genom att streama via någon av dessa appar kan man på ett enkelt sätt betta live och se matchen samtidigt, på samma enhet och med hög funktionalitet. 

Exempel på spelbolag som streamar live sport via deras appar är Bet365, Betsson och Unibet – med många fler därtill – men frågan är; vilken är den bästa betting appen? Med vår jämförelse slipper du krångla för att hitta bäst alternativ för streaming och betting kombinerat, i en mobil enhet och applikation.

Vanliga frågor om bettingsidor med live stream:

✅ Hur kan man streama sport hos bettingsidor?

Hos de flesta bettingsidor med live stream kan man streama sport såvida man har ett positivt saldo på kontot. Övriga krav kan vara att man aktivt bettat den senaste tiden, men oftast räcker det med en krona eller mer i spelplånboken.

✅ Är det gratis att live streama hos spelbolag?

Många spelbolag har tjänsten att helt gratis streama sport, men detta inkluderar för den delen inte all sport; varken alla ligor eller turneringar. Däremot är utbudet hos de största stream spelbolagen stort, så det kommer alltid finnas någonting underhållande att titta på.

✅ Vilken bettingsida har bäst sportstreaming?

Det är upp till var och en att bedöma, men enligt oss är Unibet en av de bästa bettingsidorna för sportstreaming. Där hittar du ett massivt utbud av sportevenemang i TV-tablån, nästintill alltid med bra bildskärpa och utan lagg.

Streaming

Streama Hockey-VM 2022 Gratis

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: