18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Oddsbonusar på Fotbolls VM 2022

2022 års stora fotbollshändelse närmar sig när VM ska avgöras senare i år. För att få bästa möjliga start på speläventyret under mästerskapet tipsar vi om de bästa oddsbonusarna att hämta på mästerskapet. Allt för att du ska få så mycket som möjligt att spela för.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

X3000
Bonus
Betinia
Bonus
No Account Bet
Bonus
LeoVegas
Bonus
ComeOn
Bonus
Interwetten
Bonus
Expekt
Bonus
Betsson
Bonus
Casumo
Bonus
Hajper
Bonus
Casinostugan
Bonus
bet365
Bonus
Betfair
Bonus
Coolbet
Bonus
Pinnacle
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Bäst bonusar för odds på VM 2022

Överlag när man ska sätta igång med att spela på en ny bettingsajt gäller det att ge sig själv så bra förutsättningar att lyckas som möjligt. Ett bra sätt att göra detta på är att ta del av en bonus. Man har då en chans att dryga ut kassan vilket utöver en högre vinstchans även ger en utrymme att placera sina insatser på flera olika spel.

För att du ska få den perfekta starten har vi tagit fram bonusar som passar alldeles utmärkt att använda på VM 2022. Under ett mästerskap är det ett par intensiva veckor där matcherna avlöser. Med en bra oddsbonus till detta kan du kicka igång ditt nya äventyr i allmänhet och mästerskapet i synnerhet. 

Alla bonusar vi har listat är kopplade till bettingsajter med svensk licens. Det innebär att regler och villkor för din oddsbonus är schyssta sådana och att säkerheten och tryggheten överlag ligger i fokus. På så sätt kan du sätta igång med din upplevelse och förvänta dig att allting flyter på som sig bör.

Hur får man en VM 2022 Odds Bonus?

Numera är det väldigt enkelt att hämta en oddsbonus, så även när det kommer till VM 2022. Processen kan skilja sig någorlunda från sajt till sajt men i regel är det samma steg du ska följa. Samtliga steg är utformade för att du som spelare ska kunna sätta igång fortast möjligt utan att behöva spendera tid på registrering och dylikt. 

  1. Välj en sajt med oddsbonus att spela på
  2. Registrera dig med BankID
  3. Välj belopp att sätta in 
  4. Slutför din insättning för att aktivera ditt välkomsterbjudande

Glöm inte bort regler & villkor

Även om många oddsbonusar är lukrativa finns det en del saker bakom kulisserna att hålla koll på. Varje bonus har regler och villkor som är bra för spelaren att känna till innan man sätter igång. Dessa går enkelt att hitta och avgör även huruvida ett erbjudande är ett riktigt bra sådant eller ett mindre bra.

Omsättningskrav är det som framför allt spelar in då det avgör när du kan ta ut eventuella vinstpengar. Ett lägre omsättningskrav gör att du kan gör uttag relativt snabbt medan ett högre omsättningskrav gör att det kan dröja lite längre. Därför behöver en bonus med en högre bonussumma inte nödvändigtvis vara den som passar dig bäst. 

När du spelar på odds är det också bra att kika på lägsta odds att spela på. Merparten av alla oddsbonusar har nämligen ett lägsta odds som räknas mot omsättningskrav. Ju lägre odds som ligger som gräns desto bättre.

Vanliga frågor om bonusar på VM 2022:

Vilka är de bästa bonusarna inför VM?

Att välja den bonus som är bäst är ofta en smaksak som bestäms av spelaren själv. Unibet, Betsson och Nordicbet har dock alla erbjudanden som passar för kommande VM.

Vad krävs för att få en bonus till Fotbolls VM?

Som nämnt är det enkelt att sätta igång med en bonus och en oddsbonus på VM är inget undantag. Du registrerar dig smidigt och enkelt innan du gör en första insättning. Numera är det sällan det behövs en bonuskod för att aktivera din bonus.

Jag har inte testat spela innan VM – vad är betting och bonusar?

Betting är spel på sporter av alla möjliga slag. Du spelar på odds som i sin tur multipliceras med insatsen för att få fram den totala vinstsumman. En bonus är ett extra tillskott du kan hämta vid din första insättning.

Vart hittar jag odds på VM?

Odds på VM hittar du snabbt och enkelt via vår odds-sida.

Vill du veta mer om Fotbolls VM?

För ovanlighetens skull spelas årets Fotbolls VM 2022 vintertid istället för på sommaren. Det innebär att läskande drycker kanske byts ut mot glögg och pepparkakor. Vi ska oavsett se till att vara med er hela vägen och ständigt uppdatera er kring vilka oddsbonusar som finns att sätta tänderna i. 

Då det väntar både gruppspel och slutspel är det att vänta stor rörelse och spelbolagen lär göra sitt för att vara så flexibla som det bara går. I och med att det smidigt att registrera sig, går snabbt att göra insättningar och framför allt är enkelt att aktivera en bonus har även spelare möjligheten att vara flexibla under resans gång.