18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Odds Fotbolls-VM 2022

Inför årets stora fotbollsfest ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar. Vi listar alla odds till Fotbolls-VM på sidan för att du ska ha en bra överblick över dessa. Nedan går vi igenom vad du kan förvänta dig. 

Alla Odds på VM 2022 i Qatar

Utöver att ett VM är en fantastisk turnering att slå sig ner framför TV:n under bjuder det även in till fina möjlighet för spel på odds. Kelbet slår på den stora trumman och vi har fullbevakning på spel och odds under VM 2022. Här kan du hitta allting som är värt att veta om spel på turneringen och dessutom löpande under hela mästerskapet.

Med andra ord är vår bevakning av VM 2022 allting du behöver för att kunna sätta dig in i vilka odds som erbjuds och var du ska spela. Det gör att du kan fokusera på det roliga, att hitta rätt spelobjekt och sedan slå dig ner för att följa utvecklingen av ditt spel därefter. 

Topplista – Bettingsidor med Bäst VM Odds 

Även bettingsajterna gör sitt yttersta för att vara i toppform när VM drar igång. Du kan hitta odds på mästerskapet på var och varannan sajt, även om det finns ett par aktörer som sticker ut på ämnet. Bland annat är Bet365, Unibet och även Campobet väl rustade inför turneringen och erbjuder mängder av odds på allt från enstaka matcher till turneringsvinnare. 

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

X3000
Bonus
No Account Bet
Bonus
LeoVegas
Bonus
ComeOn
Bonus
Interwetten
Bonus
Expekt
Bonus
Betsson
Bonus
Casumo
Bonus
Hajper
Bonus
Casinostugan
Bonus
bet365
Bonus
Betfair
Bonus
Coolbet
Bonus
Pinnacle
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Odds Vinnare – Fotbolls VM 2022

Det spel du kan lägga före turneringen som lägger en extra krydda på fortsättning när spel på vinnare. I mästerskapet finns det en uppsjö av nationer som kan gå hela vägen och vinna den ädlaste av valörer. Nu när Sverige tyvärr inte deltar kan du hitta spänningen och nerver på annat håll genom att följa den nation du tror vinner genom gruppspel och slutspel. 

Odds Skytteligan – Fotbolls VM 2022

Ett VM likt det som stundar fullständigt svämmar över av hyperfarliga målskyttar som har presterat i sina klubblag under en lång tid. Med ett spel på vem som ska vinna skytteligan får du jubla varje gång den valda spelaren sätter dit en kasse. Även det ger en extra krydda till turneringen. När du spelar på vem som ska vinna skytteligan kan du välja mellan favoriter från större nationer och mindre etablerade målskyttar från mindre deltagare.

Odds Assistligan – Fotbolls VM 2022

Det finns spelare inom fotbollen som hellre står för ett läckert förarbete än ett mål själva. Att göra en assist kan ibland innebära en större prestation än förra målet. Det finns mängder av skickliga framspelare i världen och många av dessa samlas i VM. Spela på vem som ska vinna assistligan och invänta framspelningarna från den utvalde. 

Odds Grupper – Fotbolls VM 2022

Åtta grupper ska avgöras innan det är dags för slutspelet. Givetvis finns det goda oddsmöjligheter redan i det här skedet av turneringen. Du kan spela på vem som vinner gruppen, vilka lag som avancerar och även på vilka nationer som åker ut. Därtill finns det en hel del sidospel som är intressanta att titta närmare på. 

Vad för odds kommer finnas på VM? 

Det är sällan man hittar så många olika former av odds som under ett världsmästerskap. Du kommer kunna hitta allt från spel på inkast och hörnor till vilken nation som går och vinner hela turneringen.

Traditionella matchodds

Vi får inte glömma traditionella matchodds som givetvis kommer finnas på varje match under VM. Du kommer kunna spela på matchvinnare i varje match som spelas precis som du är van vid. Därmed finns det över/underspel i alla dess former där du antingen sitter och hoppas på ett målkalas eller en riktigt tillknäppt match. 

Asian handicap

Asian handicap odds har fått ett allt större inflytande på bettingmarknaden på senare år. Du hittar den här typen av odds på allt mål till hörnor och kort. Med Asian handicap kan du spetsa oddset på favoriten genom att ge nationen ett minusresultat från matchstart. På samma sätt kan du ge motståndaren ett plus att börja matchen med. 

Specialspel & Spelarspecialer

Under VM kommer det att finnas mängder av specialspel att sätta tänderna i. Dessa finns i olika former och du kan i princip skräddarsy både spel och odds. Det kan till exempel vara att en spelare ska göra över eller under ett visst antal mål, att en nation ska åka ut i ett viss skede eller att två specifika nationer ska mötas i finalen. 

Långtidsspel

Ett långtidsspel är ett spel som gäller över en längre tid i turneringen. Det kan vara nämnda turneringsvinnare där du väljer ut den nation du tror går hela vägen såväl som skytteligavinnare. 

Vanliga frågor om Odds på VM 2022:

✅ Vem är odds favorit på att vinna VM?

Det är tight i toppen vad gäller odds på turneringsvinnare men just nu ligger Brasilien bäst till sett till odds.  

✅ Vem är odds favorit att vinna skytteligan i VM?

Med mängder av stjärnspelare i turneringen är det jämnt även här, men Harry Kane drar just nu det längsta strået.

✅ Vilket spelbolag erbjuder bäst odds på VM 2022?

Det finns ett flertal aktörer som sticker ut på marknaden när det kommer till odds på VM 2022. Bet365, Unibet och Campobet ligger absolut i framkant.

✅ Finns det odds på Sverige i VM 2022?

Då Sverige inte deltar i mästerskapet går det inte att hitta några odds på nationen i VM. 

Kelbet.se bevakar hela Fotbolls-VM 

Ovan är bara en bråkdel av allting som går att spela på under Fotbolls-VM. För att du ska få bästa möjliga förutsättningar under hela turneringen finns Kelbet med dig hela vägen.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera odds och annat som är bra att ha koll på för att du ska kunna ha snabb åtkomst till allt du kan tänkas behöva. Med en så stor marknad som VM faktiskt är kan det vara betryggande att slippa hitta all information på egen hand och istället ha det samlat på en och samma plats. 

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: