18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Fylla i V75, V86, V65, V64 spelkupong med flera online

Det krävs viss kunskap och insyn i trav för att veta hur man fyller i spelkupong för V75, V65 och V64 för att nämna några av ATG:s spelformer. I dagarna släppte ATG en uppdaterad digital spelplattform online där det är relativt enkelt att fylla i spelkuponger men samtidigt påminner om de klassiska kupongerna du hittar hos ditt spelombud. Därför är skillnaderna marginella.
Allt du behöver veta om hur man fyller i spelkupong för ATG hittar du här.

Populäraste spelformen V75

ATG logo

Det är relativt enkelt att fylla i V75 kupongen och alla de andra spelformerna online. Skillnaderna mellan spelkupongerna och startlistorna är marginell därför har vi valt att främst exemplifiera hur man fyller i V75 kupongen, då den är den mest populära.

Väl inne på ATG hemsidan under spela-fliken ser du startlistorna för kommande V75-omgång och avdelningar.

Startlistor

Under V75-omgångar körs sju travlopp och de listas som V75-1, V75-2 osv. Här nedan ser vi de 10 startande travhästarna i avdelning 1 i fallande ordning från 1-10. Längst ner till vänster kan du se turordningen för loppet. I V75 har du chans att vinna på 7,6 och 5 rätt.

Bredvid hästens och kuskens namn ser du olika rankningar såsom segerprocent och V-odds. Du kan dessutom anpassa dessa statistiska analyser.

V75-1

Anpassa statistik

I det högra hörnet av startlistorna hittar du alternativet anpassa. Trycker du där får du upp följande alternativ som syns på bilden nedan. Några av de populära variablerna som många travtippare tittar på innan de väljer ut sina hästar till V75-loppen är:

  • Pengar: Hur mycket pengar har hästen sprungit in under året/genom karriären.
  • Seger%: Hur hög är hästens segerprocent. Hur många gånger har de hamnat etta under säsongen.
  • V-odds: Vinstoddsen. Hur stor är chansen att ekipaget tar hem den aktuella avdelningen för V75.
  • Spår: Vilket spår börjar hästen i och hur pass bra är hästen i just det spåret.
  • Start Livs: Hur många starter har hästen genom karriären och hur har den placerat sig.
V75 Anpassa

Spelkupong

Det kan framstå som något komplicerat att fylla i V75 kupongen, men med den nya lanseringen av ATG hemsidan är det lätt som användare att få en V75 kupong förklaring. När du gjort din analys och tittat på eventuell statistik kan du börja välja hästarna du vill spela på genom att pricka för deras startnummer på spelkupongen.

Du kan spela på hur många hästar du vill, men ju fler du prickar för desto högre blir insatsen. Varje rad, alltså varje enskild häst du väljer i en av de sju avdelningar kostar 50 öre. Raderna multipliceras sedan åt dig automatiskt, vilket skiljer sig från hur man spelar V75 i spelbutiken, där du måste göra denna uträkning själv. Det kan vara bra att veta hur det fungerar.

På bilden nedan till exempel har vi:

Lopp 1: 1, Lopp 2: 3, Lopp 3: 3, Lopp 4: 3, Lopp 5: 2, Lopp 6: 3, Lopp 7: 1

Uträkning: 1 x 3 x 3 x 3 x 2 x 3 x 1 = 162 rader x 0,50 kr = 81 kr insats.

Du har även möjligheten att fylla i Harry Boy som automatiskt väljer hästar åt dig.

V75 Spelkupong

Reserver

Reserverna i V75 är till början en okryssad box och lämnar du den tom så får du reserver (om någon häst du spelat på stryks) efter en förvald turordning som ATG valt ut. Kryssar du för reserver så väljer du själv första och andra reserv i varje avdelning på samma sätt som du prickade i dina vinnande hästar.

Bokstäver på kupongen

På den fysiska spelkupongen hittar man bokstäver som V75 f och a som kan vara svåra att tyda. Förklaringen är enkel. Har du markerat reserver så anges de på spelkvitton som:

  • F = Första reserv
  • A = Andra reserv

Andra klassiska travspelsformer: V65, V86 och V64

V65

Startlista

Startlistan är som V75 där du kan titta på statistik för alla startande hästar. På alla startlistor ser du dessutom vilken typ av distans som körs under det aktuella loppet.

Spelkupongen

De flesta av ATG:s spelformer har samma process av att fylla i spelkupongen. I V65 är det endast 6 avdelningar där du ska hitta vinnaren i dessa lopp och du vinner på 6 eller 5 rätt. Varje rad i V65 kostar 1 krona.

V65 Spelkupong

Vill du istället enbart vinna på 6 rätt kan du välja att spela V6. Vinsten blir då 2 gånger utdelningen på 6 rätt. Du får ingen utdelning på 5 rätt på V6 utan endast på V65.


V86

Hitta vinnarna i 8 stycken V86 avdelningar. Du prickar hästarna du tror ska vinna och varje rad kostar 25 öre. På samma sätt som nämnts tidigare multiplicerar du varje rad för att sedan ta det gånger 25 öre för att få fram insatsbeloppet.

V86 Spelkupong

Du vinner på 8, 7 och 6 rätt och prispoolen fördelas dem emellan.


V64

Precis som V65 ska du försöka tippa de vinnande hästarna genom att fylla i V64 spelkupongens sex olika V64-avdelningar. Den stora skillnaden ligger dock i att du vinner på 6,5 och 4 rätt. Varje rad kostar 1 krona. Strukna hästar markeras med ett rött streck över startnumret.

V64 spelkupong

Om ingen träffar alla vinnande hästar eller om alldeles för många har 5 eller 4 rätt (om favorithästar möter förväntningarna) så sparas vinstpengarna till jackpotten till nästa V64 omgång. Dessa gäller i stort sett alla spelformer.

Ytterligare travspelsvarianter: V5, V4 och V3

Ytterligare spelformer är de varianter som kallas V5, V4 och V3.

V5

Grunderna för att fylla i V5 spelkupongen är att plocka ut de fem vinnande hästarna i fem V5-avdelningar. Du vinner om du sätter 5 rätt eller 4 rätt om ingen lyckas träffa alla vinnande hästar. Varje rad kostar en krona.

V5 Spelkupong

V4

Samma förutsättningar som ovan men där du inom V4 ska hitta de fyra vinnande travhästarna genom att fylla i V4 spelkupongen likt nedan. Raderna kostar nu 2 kronor och då du endast behöver hitta fyra vinnare kostar det lite mer att gardera sig.

V4 Spelkupong

Vinner ingen på 4 rätt så vinner den som fått 3 rätt och finns det ingen som gjort det vinner den på 2 rätt osv.


V3

Samma upplägg som tidigare varianter där du i V3 ska hitta tre vinnande travhästar i tre V3-avdelningar. Varje rad kostar nu 10 kronor då du bara behöver hitta ett fåtal vinnare.

V3 Spelkupong

Om en av dina valda hästar inte kommer till start fördelas du den så kallade “turhästen”. Det är den häst som det spelats mest på i vinnarspelet i respektive avdelning.

Ny lansering av ATG

När du landar på atg så kan du navigera dig fram ganska obehindrat och du hittar fliken spela högst upp till vänster (gulmarkerad). I den nedfallande kategorin kan du sedan välja mellan olika spel och startlistor.

ATG Hemsida Trav

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: