18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sverige – Polen Odds | Tips Och Tricks För Betting

Planerar du att betta på Sverige Polen i kommande fotbolls-EM? I den här guiden får vi all information som du behöver om Sverige – Polen odds. Lottningen för EM 2020 är klar och den visar att Sverige förutom Polen även kommer att få möta Spanien och Slovakien.

Det betyder att Sverige har två tuffa matcher framför sig vilket återspelgas i Sverige Polen odds.

Gå till Unibet och spel på Sverige till fotbolls EM 2020 nedan. 

Hämta bonus

Regler og vilkår gælder +18

Spelbolagen med de bästa oddsen

Det är faktiskt redan nu möjligt att betta på Sverige Polen.

De flesta ger bäst odds för en blågul seger eller ett oavgjort resultat och bäst odds hittar vi på 1xbet och Marathonbet. Om du har ett Sverige Polen tips som säger att Polen kommer att vinna EM 2020 så kan du välja att spela på LVBet eller EnergyBet.

Sverige polen odds

Tips och tricks: En koll på laguppställningen Sverige

Bakom sig så har de blågula laget ett par riktiga toppmatcher. Om du ska betta på Sverige Polen i EM 2020 så är det såklart viktigt att du har koll på den tidigare statistiken. Ett faktum är att Sverige hade en relativt enkel grupp i kvalet i vilken de besegrade Malta, Färöarna och Rumänien.

Men den kanske viktigaste matchen var mot Spanien där Sverige spelade oavgjort på hemmaplan – men Sverige ledde matchen under lång tid med 1-0. Det är såklart ett styrkebesked vilket självklart även påverkar Sverige Polen odds samt utgången i Sverige Polen live.

Tips och tricks: Polens styrkor

Även Polen har flera bra matcher bakom sig. När det gäller Sverige Polen tips är det såklart viktigt att även se hur väl motståndarna har presterat. Polen hade en någon lättare grupp än Sverige, i vilken de mötte motstånd i form av Österrike, Nordmakedonien, Israel, Slovenien och Lettland.

Polen lyckades slå ut samtliga lag förutom Österrike där det blev en oavgjord match. Polen stiger in i EM 2020 i med en bra formkurva och ett gott självförtroende. Det gör att Sverige Polen odds ligger på relativt jämna nivåer. Dessutom kan matchen Sverige Polen live garanterat bli riktigt spännande.

Översiktlig bedömning av Sverige-Polen – direkt jämförelse

Hur kan man då jämföra de två lagen med varandra? Polen ställer upp med sin egen superstjärna Lewandowski som till vardags spelar i Bayern München. Han är även kapten för laget och räknas som den stora stjärnan i Polen.

Sverige har kanske inte en stjärnspelare som utmärker precis på samma sätt. Däremot är förbundskaptenen Janne Andersson en stor fördel för laget. Han har gång på gång visat att han kan så väl lagbygge som strategi och taktik.

Men Sverige har några spelare som verkligen är på väg upp, vi tänker främst på Alexander Isak och Kristoffer Olsson. Om några år så har de båda chansen att vara riktiga storspelare. Som det ser ut nu så kommer Sverige Polen live att bli en otroligt spännande match där det faktiskt är ovisst vilket resultatet kommer att bli.

Det gör det såklart svårare att betta på Sverige Polen – samtidigt som du har chansen att göra en större vinst om du tittar på rätt lag.

Sverige – Polen tips Fotbolls-EM 2020: sammanfattning

Hur ska vi då sammanfatta vårt Sverige Polen tips? Ja, det är faktiskt så att Sverige Polen live är en match som är svår att tippa. Den lagen tog sig vidare till mästerskapet tack vare ett bra spel och sett till statistiken så så har Sverige och polen väldigt lika resultat även om Sverige presterat något bättre.

De spelbolag som erbjuder Sverige Polen odds erbjuder även Sverige Polen odds en som är väldigt jämna. Hade det varit en kvalmatch hade vi kanske gett tipset att betta på ett oavgjort resultat.

Men vårt Sverige Polen tips kommer att bli en vinst för Sverige, men men troligtvis med en relativt liten segermarginal, kanske så lite som 1-0. Vårt Sverige Polen tips är spelarnas hunger är det som i slutändan kommer till en blågul vinst.

Läs också vår artikel om EM grupper 2020.