18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Tippa EM 2024: Kolla inn vår EM betting tips

Nu är det äntligen dags för EM 2024 och der finns många bra spelmöjligheter. Vi giver dig 5 EM tips nar du skal betta på EM 2024.

Vår betting tips för EM 2024

Läs mer.

Tippa EM 2024: favoriter

Även spelarmaterialet spelar förstås in i bedömningen när du vill tippa EM 2024. Frankrike är ett bra exempel på ett lag som i regel blandar sig i slutstriden oavsett var turneringen går. När de spelade EM senast blev det förstås en stor besvikelse att bara komma tvåa. När vi nu ska betting på nätet för EM 2020 gäller det att hålla i åtanke att laget är rejält revanschsuget och kommer direkt ifrån ett VM-guld. Frankrike blir farliga nästa sommar.

Tippa EM 2021

Tippa EM 2024 – kan England vinna?

Det är inte lika lätt att veta var andra lag ska hamna när du ska betta på EM 2024. England är ett sådant lag som alltid är svåra att bedöma på förhand eftersom de är så beroende av sin form. Det står klart att spelarmaterialet finns där med många spelare som tillhör toppskiktet i den inhemska ligan Premier League. Dessutom är England redan klara för turneringen och kommer med andra ord att ha en färdig plats i EM 2024 grupper.Kolla in skytteliga för EM 2021.

Det är däremot omöjligt att veta vilken av EM 2024 grupper som England kommer att hamna i. Med en lätt lottning kan de också blanda sig i den absoluta toppstriden, men med ett jobbigt motstånd är risken stor att de viker ned sig. Antepost-betting gör att du redan nu kan betta på EM 2024 och exempelvis lägga några kronor på England som slutsegrare. Det kan idag ge dig mellan fem och sex gånger pengarna hos många spelbolag.

 

Segrare av EM 1960-2021

 • 1960: Sovjetunionen
 • 1964: Spanien
 • 1968: Italien
 • 1972: Västtyskland
 • 1976: Tjeckoslovakien
 • 1980: Västtyskland
 • 1984: Frankrike
 • 1988: Nederländerna
 • 1992: Danmark
 • 1996: Tyskland
 • 2000: Frankrike
 • 2004: Grekland
 • 2008: Spanien
 • 2012: Spanien
 • 2016: Portugal
tips fotbolls em

Tips fotbolls EM: Jämför odds

Det går att betta på EM 2024 under en mycket lång tidsperiod. Med start redan idag kan du lägga spel på turneringen och fortsätta att tippa EM 2024 hela vägen fram tills att den har börjat. Du kan till och med spela under turneringens och matchernas gång tack vare livebetting.

Däremot är det inte alltid som du kommer att få lika bra odds när du väljer att tippa EM 2024. Tidpunkten är en viktig faktor som avgör vilka odds du får när du ska betta på EM 2020.  Om du exempelvis väljer att lägga ett spel innan EM 2024 grupper har lottats klart kommer dina odds att vara högre tack vare ett högre risktagande. Komi håg alltid att jämföra oddsen mellan spelbolagen.

Om du föredrar att vänta till att du har fått klart för dig vilka lag som har bäst form gör det att oddsen blir något lägre när du ska tippa EM 2024. Det är en avvägning som du själv får bedöma beroende på dina prioriteringar.

Det är inte bara tidpunkten som spelar in för att se om du blir en hejare på att tippa EM 2024. Det gäller förstås också att ha djup kunskap om såväl fotboll som europamästerskap för att öka dina chanser att vinna. Det är klurigt att betta på EM 2024 om du inte har gjort din hemläxa på förhand.

Med hjälp av att själv bedöma sannolikheten kan du se om oddsen som du får av spelbolagen är värda att spela på. Ta en titt på EM 2024 grupper när de släpps och se om du hittar några lag som ser ut att kunna utmana om titeln.

Kanske är det Sverige tur att chocka fotbollsvärlden? Inte sedan 1994 har vi lyckats i ett stort mästerskap, men det kan vara dags den här gången. Om Sverige får ihop en bra trupp och spelar varandra är det inte omöjligt att det kan bli en ny jätteskräll.

Vilka andra spel finns det för dig som vill betta på EM 2024?

Du som gillar att hitta nya sätt att spela på kan redan nu titta in kvalspelet till EM. Även om det förstås inte går att jämföra med slutspelet ger det ändå en försmak om vilka spel som du kan spela på nästa sommar. Det gör det också enklare att bilda sig en uppfattning om de olika lagen och deras spelarmaterial.

Betta på EM: Spela på 1 x 2

Den vanligaste insatsen du kan ta är att satsa på vinnaren av en match. Du kan också kombinera flera favoriter kring odds 1.3 – 1.5. 

Betta på EM: Asiatiska handikapp

Med asiatiskt handikapp ger du ett lag ett fiktivt målhandikapp innan matchen startar. Om Portugal till exempel är favoriter til odds 1.5 mot Ungern, kan du ta Portugal -1 asiatiska mål för att förbättra dina odds. 

Betta på EM: Över/under 2.5 mål

Över / under spel är extremt bra för EM, eftersom spelbolagen vanligtvis underskattar chansen att en match går över 2,5 mål. Du kan ofte få bra odds på netop detta spel til EM!  

Betta på EM: Spel på hörner

Om du har ett mycket aggressivt lag som har några skickliga kantspelare som ofta är i spel för att göra inlägg, kan du välja att välja antalet hörnor i matchen.

Betta på EM 2021 FAQ

✅  Vilket spelbolag är bäst för EM 2021?

Vi rekommenderar bet365 som bookmaker för EM 2021, där du kan använda vår bonuskod BETMAX365.

✅  När börjar EM 2021?

EM 2021 börjar fredag den 11:e Juni med matchen mellan Italien och Turkiet.

✅  Går Sverige vidare från puljen til EM 2021

Det kommer inte att bli lätt, men om Sverige kan vinna över Polen och få oavgjort mot Slovakien, borde det finnas en stor chans för ytterligare avancemang.