18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Topp tio sexiga pokerproffs i världen

Dagarna då pokerrummen fylldes av buttra män är ett minne blott. År 2015 är den professionella scenen fullproppad med vackra och hänförande kvinnor som är framgångsrika på det klassiska spelet.

Här är 10 sexiga pokerproffs som rört om i pokervärlden med sitt spelande och sina enastående utseenden. Håll hårt i markerna om du hamnar mittemot någon av dessa skönheter.

10. Kimberley Lansing

Inspirerad av sin pojkvän, pokerspelaren Jim Davenport, började Kimberley Lansing att spela poker online och förälskade sig direkt i spelet. Hennes bakgrund inom TV-journalistik gjorde att hon blev involverad i att börja agera värd för olika pokerevent.

Hon fortsatte ändå att delta i olika pokerturneringar och hennes största framgång kom i Commerce Casino WPT Invitational event, där hon slutade åtta.

Lansing föredrar att spela mot män då hon tycker att de är lättare att läsa. Det är förståeligt om man har problem att behålla sitt pokerface med Fröken Lansings ögon på sig.

Kimberley Lansing

9. Kara Scott

Den sexiga kanadensiskan Kara Scott har många strängar på sin lyra: journalist, TV- personlighet och pokerproffs.

Hon kan inte bara slå sina motståndare i poker utan hon behärskar även kampsporten Muay Thai.

Scott har dragit in över $600 000 på sitt spelande och är en fruktad motståndare vid pokerbordet.

Man vill helst inte hamna i onåd hos denna smarta, attraktiva och förföriska fighter.

Kara Scott

8. Chantel McNulty

Chantel hade större planer med sitt falska ID än att köpa alkohol. På college använde hon falsklegget för att komma in på Vegas pokerturneringar.

Chantel McNulty var på allas läppar för några år sedan då hon som ung 20-nånting rörde om i pokervärlden.

Med ett par kontroverser bakom sig och ett par implantat framför sig, har McNulty nu håvat in en hel del deg genom sitt spelande.

Hon delar inte bara efternamn med huvudpersonen i The Wire, utan hon är också känd för att ha dejtat flera kända pokerproffs.

Chantel McNulty

7. Veronika Larsen

Vi gör ofta narr av vårt grannland i väst, men när det kommer till Veronika Larsen finns det inget annat än superlativer att ta till.

Denna blonda, smarta och sexiga pokerspelare har världen och motståndarna för sina fötter.

Veronika sa upp sig från sitt trista dagsjobb och satsade allt på poker och det verkar ha gått vägen då hon suttit med vid European Poker Tour (EPT) flera gånger.

Då hon är singel har hon all tid i världen att bluffa till sig pengar vid pokerborden.

Veronika Larsen

6. Szilvia Freire

Ungerns bidrag på listan är den ljuvliga modellen Szilvia Freire. Med påbrå från Portugal har denna härligt exotiska tjej tagit pokervärlden med storm.

Utsedd till Miss World Hungary  2008, talar fyra språk och med en examen i ekonomi har Szilvia en imponerande bakgrund som kommer väl till pass runt bordet.

Hon deltog i WSOP 2009 men tog sig inte alltför långt i turneringen. Sen dess har hon spelat in ganska blygsamma 200 000 kronor, men det räcker gott och väl för att vara med på den här listan.

Szilvia Freire

5. Sara Chafak

Bombnedslaget Sara Chafak från grannlandet i öst Finland, blev ett hett ämne inom pokervärlden efter hennes spektakulära bluff mot Ronnie Bardah i TV-programmet Shark Cage.

Hon är inte bara känd för sitt riskfyllda spelande utan också för att ha blivit Miss Suomi 2012.

Hennes skönhet distraherar många gånger hennes manliga motståndare och hon nyttjar hennes fördelaktiga utseende runt pokerbordet.

Vem skulle inte ha problem att koncentrera sig på spelet med denna sexiga finska rakt över bordet?

Sara Chafak

4. Sofia Lövgren

Vi har bara en svenska på listan, men det är inte så bara. Sofia Lövgren kan gott och väl representera Sverige med sina grymma skills och sin skönhet.

Sofia började dra in de stora pengarna innan hon var myndig nog att köpa sin första drink.

Hon är fortfarande mycket ung och har en spännande karriär framför sig.

Hon var den första kvinnan att vara med i PKR-laget och hon har bara börjat.

Följ svenskan och se hur hon lurar män runtom i världen på deras pengar.

Sofia Lövgren

3. Tiffany Michelle

Om du letar efter en “femme fatale” som jonglerar en karriär inom skådespeleri och poker, då kan du sleta leta. Vi ger dig Tiffany Michelle.

Hon har sin egen IMDB-sida och en mängd poker triumfer att addera till det. Michelle var den sista kvinnan kvar vid bordet under World Series main event 2008.

Om det inte vore nog så är hon även sångerska och har också medverkat i några dokusåpor.

Om du undrar varför hon kvalade in på listan över de sexigaste pokerproffsen i världen, ta bara en titt nedan.

Tiffany Michelle

2. Liv Boeree

Brittiskan Liv Boeree är ett pokerproffs med huvudet på skaft.

Den snygga brunetten har inte bara spelat skjortan av sina motståndare runt bordet utan kan även skryta med en utbildning inom astrofysik, förflutet som TV-presentatör och flera modelljobb på sitt långa CV.

Endast 31 år gammal så har Liv imponerande tre miljoner dollar på banken och är självklar på listan som en av de sexigaste pokerproffsen.

Liv-Boeree

1. Vanessa Rousso

Fransk-Amerikanska pokerproffset Vanessa Rousso är ett av pokervärldens ansikten utåt.

“Lady Maverick” har under sina år inom pokervärlden dragit in miljontals kronor. Det är inte endast vid bordet hon imponerar utan hon gör sig även bra framför kameran då hon prydit omslaget på Sports Illustrated. Om det inte vore nog så har hon även en juridik examen att luta sig tillbaka på.

Nyligen nobbade hon VM i Poker för att delta i dokusåpan Big Brother där hon är i final om 500 000 dollar.

Med alla dessa attraktiva egenskaper plockar Vanessa Rousso hem förstaplatsen i topp tio sexiga pokerproffs i världen.

Vanessa Rousso

Föt att bli lika framgångsrik som dessa kvinnliga pokerspelare krävs det inte bara attraktiva karaktärsdrag utan framförallt genomtänkta färdigheter. En start kan vara att lära sig om poker outs och odds för att ha ett hum om hur man själv kan påverka sitt spelande.

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: