Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.

Tjänster för EM tips Kategori

Stodlinjen spelinspektionen spelpaus Kommersiellt innehåll | 18+

EM tips 2021

Att sätta ihop ett EM tips tillhör inte en av de lättaste sakerna. Det finns många faktorer att ta hänsyn till för att du ska bli en vinnare i EM 2020. Som tur är finns det olika råd som gör det lättare för dig. I den här artikeln kommer du att få med dig ett antal råd för skapa en underbar mästerskapssommar med ett EM 2020 tips.

Bookmaker Odds bonus Gå till EM tips
500% upp till 600 kr Betta här >>
100% upp till 1000 SEK Betta här >>
100% upp till 1000 SEK Betta här >>
100% upp till 5000 SEK Betta här >>
100% upp till 1000 SEK Betta här >>

Bästa sajterna för EM tips 2020 – erbjudanden och bonusar

När du letar efter fotbolls EM tips finns det förstås ett stort urval av sajter som du kan välja och vraka från. Det betyder dock inte att alla sajter nödvändigtvis är lika bra. Som spelare gäller det att veta vad du letar efter.

Här har vi samlat några sajter som håller hög kvalitet när det kommer till EM tips 2020.

  • Bet365. En av de stora klassikerna inom spel. När det vankas mästerskap är Bet365 alltid etta på bollen – och det kommer inte vara något undantag när EM 2020 står för dörren. Här kan du hitta dina EM tips som en del av ett brett spelutbud.
  • Bethard. Bethard har gjort sig ett namn i Sverige som Zlatans eget spelbolag, men det finns mer än bara yta bakom varumärket. Det kommer du inte minst att märka när du letar efter detta. Här kommer du att hitta fotbolls EM tips för alla möjliga spelobjekt, självklart också på Sveriges matcher.
  • Betfair. Om du letar efter ett spelbolag för fotbolls EM tips som kan ge dig en jämn och snygg spelupplevelse kan Betfair vara spelbolaget för dig. Här finns det ett stort utbud som gör sommaren riktigt spektakulär för dig som spelare.
  • Mr Green. Få spelare kan ha missat vad Mr Green är efter att ha lanserats på bred front i Sverige. Numera är det en etablerad bookmaker som kommer att erbjuda gott om odds på EM tips 2020. En bra kundtjänst hjälper till att bibehålla det goda ryktet.
  • Unibet. Det går knappast att diskutera utan att nämna Unibet som en del av utbudet. Här kommer du nämligen att hitta fotbolls EM tips i världsklass, inte minst på mer udda spelobjekt. Livebetting och bästa målskytt är en stor del av Unibets utbud.

Här har vi sett till att inkludera faktorer i bedömningen av bäst sajt som normalt påverkar en spelupplevelse. Det handlar om alltifrån hemsidans utformning till utbudet liksom kundtjänst och tillgänglighet.

em tips

EM tips 2020

När ett mästerskap i fotboll står för dörren lystrar förstås de allra flesta sportfantaster. För spelare är det ett ännu större tillfälle eftersom det kommer att finnas gott om fotbolls EM tips att ta del av. Intresset blir förstås inte mindre av faktumet att det är ett ovanligt jämnt och spännande EM som väntar.

Även om det alltid finns några namn som sticker ut så finns det fler lag än vanligt som är starka kandidater att ta hem slutsegern.

Favoriter och skrällar

När det ska pratas om titelfavoriter går det att nämna några namn som är med i de flesta EM tips om slutsegern. England är ett klassiskt fotbollsland men i EM-sammanhang har det gått mindre bra.

1996 skulle de ta hem segern på hemmaplan men föll i semifinalen mot Tyskland efter straffspark. I år kommer slutskedet av turneringen återigen ske i England – och England bör få en röst i fotbolls EM tips om att ta hem alltihop.

Om vi ska titta på potentiella skrällar i ett EM tips hoppas förstås många av oss att Sverige ska kunna sig dit. Visst kan Sverige finnas med men frågan är om inte konkurrensen är för hård.

EM 2020 Final nyckelspelare

Att göra ett EM tips handlar inte bara om att gissa på rätt lag. Du kan också tippa på vem som vinner skytteligan. I EM 2020 kommer det inte att saknas potentiella spelare som kan ingå. Harry Kane, Romelu Lukaku och Antoine Griezmann är bara några av spelarna som kommer att finnas med i sommar.

em tips

Vanligaste spelen på EM 2020 tips

Det finns en hel del spel som du som spelare kan inkludera i ditt EM 2020 tips. Bästa målgörare är ett enkelt sätt att skapa lite extra spänning när du följer turneringen. Ett annat kul sätt är att inkludera spel på vinnaren eller finalen. Dessutom kan du skapa ett tips där du gissar vilka lag som kommer att kvalificera sig.

Spela på gruppspelet

Att spela på gruppspelet är ett smart sätt att komma igång. Det kommer att finnas sex grupper i EM 2020, så det råder ingen brist på matcher eller utgångar att spela på. Du kan välja att skapa ett det kring individuella matcher eller så gissar du vilka lag som tar sig vidare till slut.

Spela på tredjeplats

Precis som i den förra turneringen kan lagen som kommer trea i gruppen gå vidare till åttondelsfinal om de tillhör de fyra bästa tredjeplacerade lagen. Det bör förstås reflekteras i ditt EM 2020 tips. Schweiz, Tjeckien, Portugal och Danmark är fyra lag som har goda möjlighet att ta sig vidare via tredjeplatsen.

Spela på åttondelsfinal

När gruppspelet övergår till slutspel skruvas plötsligt både förväntningar och tempo upp. Det kan du som knåpar ihop ditt EM tips 2020 ha i åtanke eftersom det plötsligt kan ske oväntade resultat.

Senast var det ju Island som chockade hela fotbolls-Europa – och även Wales var med längre än förväntat. Om du lyckas pricka in den här turneringens skrällar kan du få bra utdelning.

Spela på kvartsfinal

Kvartsfinal i EM är en stor match som kommer att ske på olika arenor runt om i Europa. Sankt Petersburg i Ryssland står värd för den första kvartsfinalen medan Baku i Azerbaijan tar hand om den andra. Därutöver får även München i Tyskland och Rom i Italien möjlighet att stå värd för kvartsfinaler.

Generellt förväntar vi oss att lag med stor mästerskapsrutin kommer att finnas kvar i det här skedet. Dit kan lag som Spanien och Tyskland räknas vilket kan märkas i ditt EM tips 2020.

Spela på semifinal

Wembley är skådeplatsen för semifinalerna och det kan vara avgörande för ditt EM tips 2020. Om England är ett av lagen innebär det nämligen att de får hemmafördel, och det kan vara skillnaden mellan att gå vidare och att bli utslagna.

Om något annat land än de stora giganterna – som Spanien, Italien, England, Tyskland eller Frankrike – finns det i semifinalen får det ses som ett oväntat inslag i.

Spela på final EM

När nästan halva juli har gått är det dags för den stora finalen – då smäller det på Wembley i London när finallagen drabbar samman. Då kommer du att kunna spela på såväl bästa målgörare som matchens utgång.

Det lär vara en av de mest spelade matcherna under året, så det är klokt att göra din research för ditt EM 2020 tips noggrant.

em tips

Summering

Som spelare finns det många saker att ha i åtanke när det gäller EM tips. Med en turnering som äger rum på många olika spelplatser kan det vara svårt att hålla alla för- och nackdelar i huvudet. Kort sagt går det dock att säga att du alltid tjänar på att göra din research så grundligt som möjligt.

Därutöver bör du använda bettingsajter som du känner dig bekväm med och som motsvarar dina behov. På så sätt kommer du att skapa bättre EM 2020 tips och få en trevligare sommar med fotboll i världsklass.

Att sätta ihop ett EM tips är inte samma sak som att titta på matcherna som åskådare. Det gäller att ha huvudet med sig och inte spela enbart med hjärtat om du vill att det skall bli en hit.

Oavsett om du är en amatörspelare som sätter ihop ett EM tips för första gången eller om du är en mästare är förberedelser A och O. Om du vill mäta dig med de bästa kan du inte se nog matcher för att maximera dina möjligheter.

EM 2020 semifinal

EM 2020 semifinal

Kommersiellt innehåll | 18+

Fortsätt läsa
EM 2020 åttondelsfinal

EM 2020 åttondelsfinal

Kommersiellt innehåll | 18+

Fortsätt läsa
EM 2020 kvartsfinal

EM 2020 kvartsfinal

Kommersiellt innehåll | 18+

Fortsätt läsa
EM 2020 final

EM 2020 final

Kommersiellt innehåll | 18+

Fortsätt läsa
+18 Spela ansvarsfullt Stodlinjen spelinspektionen spelinspektionen