18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sverige Spanien Odds – Vilket Lag Kommer Vinna I EM 2020?

Intresset för Sverige Spanien live är stort och matchen hör till en av de mesta spännande matcherna i gruppspelet i EM 2020. Vill du betta på Sverige Spanien? Då är det här guiden för dig. Vi har satt samman våra allra bästa Sverige Spanien tips och vi ger dig allt som du behöver veta för toppmatchen Sverige Spanien live i EM 2020.

Gå til Unibet nedan och spela på Sverige til EM 2020.

Spelbolag med bästa Sverige Spanien odds

Något som måste sägas redan nu är att när Sverige Spanien live möts i EM 2020 kommer det blågula laget att vara en underdog. En god nyhet är ett du som väjer att betta på Sverige Spanien har möjlighet att göra en bra vinst om ditt hetaste Sverige Spanien tips är att svenskarna kommer att slå det spanska laget.

För tillfället så ligger marknadens lägsta Sverige Spanien odds på 7,5 för en svensk seger. Spelbolagens högsta Sverige Spanien odds ligger 10,38.

sverige spanien odds

Sverige Spanien odds när det gäller en seger för det spanska laget ligger betydligt lägre, närmare bestämt på 1,3 och 1,4 gånger satsningen. Om ditt Sverige Spanien tips är att det blir ett oavgjort resultat så kan det ge fem gånger pengarna. Två spelbolag som innehar svensk licens som erbjuder bra odds för den spännande matchen Sverige Spanien live är Unibet och Mr Green.

Tips & Tricks: Sveriges väg genom i kvalet

Sverige gjort ett bra kval till EM 2020. Svenskarna kom på plats tvåa i sin spelgrupp. Det enda lag som slog dem var just Spanien. Sverige Spanien slutade 1-1 efter att en lyckosam kvittering av spanjorerna i den 94:e minuten.

Få experter som hade bjudit på sina bästa Sverige Spanien tips hade tippat på en sådant resultat. De andra lagen slog Sverige lätt i kvalet, däribland grannarna i Norge. Tittar man på statstiken så ser man att Sverige ofta går vidare som två i sin grupp, dessvärre brukar de ofta bli utslagna ur spelet efter en eller två matcher i slutspelat.

Tips & Tricks: Så bra är det spanska laget

Spanien tog sig lätt igenom kvalet och deras spel är väldigt övertygande. De vann samtliga matcher förutom en oavgjord match mot just Sverige och även mot Norge blev det ett oavgjort resultat. Det spanska laget fick hela 26 poäng i gruppspelet.

Att laget gjorde ett så starkt kval är så klart viktigt att veta om man ska betta på Sverige Spanien. Givetvis påverkar även det starka kvalspelet Sverige Spanien odds. Det är inget snack om att det spanska laget är riktigt starka just nu, och med rättvisa ses de som en av toppfavoriterna till vinna hela EM 2020.

Det är faktiskt något som de lyckas med hela tre gånger tidigare. Såväl 1964, 2008 som 2012 gick segern till Spanien.

Jämför Sverige Spanien

Spanien var det starkare laget i vägen mot EM. Även om Sverige hade en riktigt bra försvarslinje så var det Spanien som kontrollerade matchen. Så i slutändan hade faktiskt Sverige inte en chans att ta hem vinsten.

Om vi tittar på Sverige Spanien odds på så ser vi ju även att Spanien kvarstår som toppfavoriter. De flesta Sverige Spanien tips pekar ju dessutom ut det spanska laget som vinnare av hela EM 2020. Dessutom kan man jämföra oddsbonusar innan man spelar på matchen – för ännu större spelvärde.

Finns det då något som talar för Sveriges fördel? Janne Andersson har en stor strategisk känsla för spelet. Så visst kan det hända att det bjuds på några överraskningar när är det dags för Sverige Spanien live. Det är såklart viktigt att ha dig åtanke om man vill betta på Sverige Spanien!

Våra Sverige Spanien tips: så bettar vi i EM 2020

Som i alla spelsammanhang så det är svårt att få förhand peka ut en självklar strategi när det gäller att betta på Sverige Spanien. Men om vi tittar på Sverige Spanien odds på och tar del av experternas Sverige Spanien tips, så är kanske inte ett oavgjort resultat helt fel väg att gå.

Om du väljer att betta på Sverige Spanien så vet du som sagt att Spanien är den självklara favoriten.

Om du väljer att betta på Sverige Spanien och en spansk seger så är möjligheter att göra en förtjänst inte så stora. Sverige Spanien live kommer garanterat bli ruskigt spännande, men det är tyvärr inte ut som att Sverige har stora chanser att vinna. Även om oddsen ser lockande ut så kan det vara bättre att betta på ett oavgjort resultat.

Läs också om Sverige Polen odds

Bonuskoder

Storspelare Bonus

Bethard Bonus

Aktivera Bet365 Bonuskod: SUP365

Senaste Streams & Speltips: